Keskikesän juhlassa kuuluu kieriä kasteisessa nurmikossa paikat kosteina, sehän on ihan kansanperinteen sanelema pakko: yöttömässä yössä bylsitään. Mutta entä jos ei huvita?

Ällös huoli, tässä sulle vinkit joilla vältät seksin myös juhannuksena!

Punkki iskee nurmella lempiessä (tai ylipäätään jos menet ulos)

Punkit ovat aikamme vitsaus. Niitä on kaikkialla!!! Ne ovat VAARALLISIA! Rokote ei toimi kuin toiseen niistä punkkien aiheuttamista taudeista! Karkotteet eivät toimi! Parasta on, että ei mene ollenkaan ulos, mutta missään tapauksessa ei voi heittäytyä kierimään ja lemmiskelemään nurmikoille kuten vanhoissa Suomileffoissa.

Siellä niitä varmasti on!!!

Liikakansoitus

Juhannuksena ihminen on hedelmällisimmillään, sanoo tiede. No eikä sano, mutta vanhakansa sanoo ja kyllä he tietävät! Jos lapset eivät ole toiveissa justiinsa nyt, niin juhannuksena ei tosiaankaan kannata lempiä. Vastuullinen ihminen ajattelee myös liikakansoitusongelmaa, eikä ota riskiä siitä, että osallistuisi ongelman pahentamiseen itse!

Hyttyset

Varsinkaan maalla eikä oikein kaupungissakaan tohdi juhannuksen aikaan paljastaa pakaroitaan, ei sisällä eikä ulkona. Hyttyset hyökkäävät samointein, ja ne tykkäävät erityisesti lämpimänpehmeistä ja ohutihoisista pepuista. Siinä mielessä ovat samanlaisia kuin seksinhimoiset kumppanitkin. Hätistele samalla vaivalla molemmat kauemmaksi! Kärpäslätkä ja kylpeminen hyttyskarkoitteessa ajavat kyllä seksinvonkaajankin kauemmas! Huom. kärpäslätkällä läpsiminen saattaa vain innostaa toisia, ole siis varovainen!

Yöttömän yön aiheuttama jetlag

Aurinko ei laske, ja siitähän menee kroppa sekaisin. Ei saa unta. Joten seksiä ei voi harrastaa, koska väsyttäää. Päiväunia ei voi nukkua, koska sitten ainakin menee yöunet. Ja yöllä ei voi harrastaa seksiä jos se vaikka piristääkin!

Känni

Mitä sitä kiertelemään, monen juhannukseen kuuluu perinteinen känni. Mutta kaikkihan tietävät millaista känniseksi on: ei maksa vaivaa. Kiitos ei, katsotaan huomenna kun olen tolkuissani. Tai sitten ei, koska silloin on krapula…

Lokki vei kondomit

Lokit. Ne vievät kaiken. Jäätelöt kädestä, lihapiirakat lautaselta ja kondomit käsilaukusta. Kyllä!

(P.S. Jos lokki ei vienyt kondomejasi, hiero pakettiin lihapiirakkaa niin kyllä ne siivekkäät sen nappaavat!)

Ylensyönti

Juhannus on vähän niinkuin joulu, silloin tulee syötyä grillikyrsää ja grillivihanneksia ja grillipihviä ja sitten vielä raparperipiirakkaa ja jäätelöä ja mansikoita ja kermavaahtoa ja uusia perunoita ja silliä ja herneitä ja sen sellaista, ja sitten on niin kauhea ähky että ei tosiaankaan voi alkaa mihinkään fyysiseen touhuun, varsinkaan vaakamamboon. Plus että ne herneet pierettää, että parempi vaan jos jätetään nyt väliin.

Korkeampi kutsumus

Suloisessa suviyössä on aikaa miettiä. Utu järven yllä ja kuinkan huuto saavat ajattelemaan kaikkeutta. Ehkä sinun pitäisi omistaa elämäsi jollekin korkeamalle? Ehkä harkitset luostaria tai ashramia Intiassa? Varmuudeksi kannattaa pidättäytyä seksistä, jotta olet puhdas ja ajatukseksi selkiävät.

Mökkiasu

Mökkiasu toimii monesti hyvänä ennaltaehkäisijänä. Sonnustaudu reikäisiin verkkareihin, liian suureen mainos T-paitaan, 80-luvun toppatakkiin, kumisaappaisiin ja kulahtaneeseen pipoon – luulisi tepsivän!

Naistenvaivat

Aina varmasti tepsivä keino on sanoa partnerille, että nyt on naistenvaivoja ja siksi ei voi harrastaa seksiä. ”Naistenvaivat” kauhistuttaa varsinkin monia miehiä jo sanana, ja saat olla rauhassa!!

Tai sitten harkitset seuraavia vaihtoehtoja:

1. Unohda tekemättömät työt ja muut ja heittäydyt hetkeen nauttimaan.

2. Sano että ei huvita. Oli vuodenaika mikä tahansa, seksiin ei ole kenenkään pakko suostua.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Pistä vinkit korvan taakse: Näin kieltäydyt seksistä myös juhannuksena!”

 • Nimetön sanoo:

  Huumorilla kirjoitettu, ihan hauskasti vieläpä!

 • Äiti 74 sanoo:

  P.s jos ei koskaan huvita, ainakaan oman kumppanin kanssa, niin kannattaa miettiä miksi. Koska silloin todennäköisesti olet väärässä suhteessa väärän ihmisen kanssa, oli syy mikä hyvänsä. Enkä nyt tässä syyllistä halutonta, vaan kehoitan pohtimaan asiaa.

  • Nimetön sanoo:

   Kehotan myös miettimään että onko lennosta vaihtaminen hyvän ihmisen toimintaa.

  • Nimetön sanoo:

   Aina syy ei löydy siitä, että kumppani olisi väärä, syyt voivat olla syvemmällä. Kun luen kirjoituksia, joissa korostetaan sitä, että seksi kuuluu parisuhteeseen, tai siitä ei tule mitään, tekisi mieli kiljua (en tarkoita juomaa 😎). Meillä ei ole vuosiin ollut seksiä, ja parisuhde voi paremmin kuin koskaan.