Joudutko pysähtymään ja ristimään jalat ennen kuin aivastat? Eikö sinulla ole trampoliinille yhtään mitään asiaa? Nauratko niin että pissat tulevat housuun, kirjaimellisesti?

Virtsankarkailua on esimerkiksi ponnistusinkontinessi, eli se että vaikka trampoliinilla hyppiessä lirahtaa, ja pakkoinkontinenssi, jossa pissaa karkailee ilman ulkoista syytä. Virtsankarkailu voi johtua raskaudesta ja synnytyksestä tai hormonien vaikutuksesta. Ensisijainen hoitokeino on lantionpohjan lihasten vahvistaminen.

Lantionpohjan lihaksia voi vahvistaa joko ilman apuvälineitä jumppaamalla tai treeni- eli geishakuulien avulla. Jos tämä tuntuu närpertelyltä tai ei huvita, niin nyt on kehitetty myös uusi apukeino. Nimittäin sähkötuoli!!

Kuulostaa turhan lopulliselta ratkaisulta, eikö… No kyseessä ei ole se, mitä ensikuulemalta luulisi.

Tsekkiläinen yritys BTL on kehittänyt vähän vessanpöntön näköisen laitteen, jonka päällä istutaan puoli tuntia. Tuoli antaa ikäänkuin sähköiskuja, jotka treenaavat lantionpohjaa. Kyseessä on elektromagneettiset aallot, jotka aiheuttavat 11 200 lantionpohjan supistusta 28 minuutissa. Se vaikuttaa koko lantionpohjaan, eikä ainoastaan siihen 40% lihaksista, joita pystyy treenaamaan itse jumppailemalla. Valmistajat ja käyttäjät vakuuttavat, että vempele toimii. Syytäkin olisi, sillä yksi kuuden kerran hoitojakso maksaa 1 200 puntaa eli reilut 1 300 euroa.


Ylin kuva Charles Deluvio.

Tietysti, jos laite tosiaan toimii, niin 1 300 euroa siitä, että voi elää normaalia elämää, ei tietenkään ole paljon. Tuolilla istuskelleet myös kertovat, että ”sähköiskujen” saaminen pimpsa-alueelle ei ole ollenkaan ikävää, vaikka siltä kuulostaakin. He huomauttavat myös, että se ei ole kiihottavaa, tiedoksi niille jotka moista epäilivät!!

Lantionpohjan jumppaa olisi syytä tehdä päivittäin. Siitä on muutakin iloa kuin vain pissanpidätyskyky. Vahvat lantionpohjan lihakset voimistavat seksuaalista nautintoa ja orgasmeja, ja vaikuttavat myös ryhtiin. Pömpöttävä maha ja selkäsärytkin saattavat juontaa juurensa siihen, että lantionpohja ei ole kunnossa.

Jumppaamista varten voi hankkia apteekista tai seksivälinekaupasta kuulat, tai sitten puristella pimpsaa ihan itsekseen. Myös orgasmit treenaavat lantionpohjaa, joten siinä on hyvä syy pitää kivaa joko itsekseen tai kumppanin kanssa. Ihan ensimmäisenä ei siis kannata sännätä sähkötuoliostoksille, mutta jos vehje oikeasti osoittautuu toimivaksi, niin luulisi että terveydenhuoltoon sitä hankitaan. Sitä odotellessa lienee parempi tyytyä perinteisiin keinoihin!

P.S. Jos jumppa ei auta tai et osaa sitä tehdä, hakeudu fysioterapiaan. Fysioterapeutti opettaa oikeat liikkeet. Jos treeni ei auta, voidaan tarvita leikkausta. Virtsankarkailuun on saatavilla monenlaista helpotusta, joten älä jää häpeilemään asiaa vaan hae apua!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia