”Mies kantoi muuton yhteydessä sisään lempinojatuolinsa. Istuin siihen kerran ja ihmettelin, että mistä tämä haju tuli. Äkkiä selvisi, että mies oli pierryt tuolin piloille. Haju ei lähtenyt millään.”

”Eksäni pieri jatkuvasti. Jopa ruokapöydässä. Se oli iso syy siihen, miksi on ex.”

”Mies pieree koko ajan, joka päivä. Pitää varmaan ostaa kaasunaamari.”

”Olen harkinnut eroa miehen pieremisen takia.”

”Kotona pitää olla jatkuvasti tuulettamassa, mutta mies vaan nauraa. Hänestä pierut ovat hauskoja.”

Kuulostaako tutulta? Monien mielestä kuulostaa, päätellen siitä, että miehen liiallinen piereminen on keskustelupalstojen vakioaihe.

Google-haulla ”mies pieree koko ajan” tulee noin 375 000 hakutulosta. Haulla ”en jaksa miehen pieruja” hakutuloksia tulee huimat 1 230 000.

Ongelma on siis todellinen.

Mutta onneksi siihen on nyt myös ratkaisu!!!

Hyvä nainen, älä kärsi miehesi piereskelystä ja suostu elämään kaameassa katkussa! Tilanteen voi nyt helposti korjata PIERUPILLERIEN avulla.

Ehei, ne eivät ole lääkettä, joka lopettaisi pieremisen. Sen sijaan kyseessä ovat tabletit, jotka nieltyinä vaikuttavat pierun hajuun.

Ongelmanahan pieruissa on se, että ne haisevat pahalta. Pelkkä pierennän ääni tuskin ajaisi ketään avioeron partaalle, tai eroon, vaan sen tekevät käytöstapojen puute, ääni ja haju yhdessä.

Pelkkä ääni tai huonot tavat eivät myöskään tuhoa sohvaa, nojatuolia, työtuolia tai autonistuinta, toisin kuin pierunkäry. (Eikä naureta siellä: nämä ovat oikeita ongelmia! Moni nainen kertoo, että miehen työtuolista pelmahtaa ilmoille pierunkatkupilvi, ja että kallis sohva on pilattu kyllästämällä sen rakenteet pierun hajulla. Hassua vain niin kauan jos et koe sitä itse!)


Ylin kuva Shutterstock.

Mitä tabletit sitten tekevät? Ne muuttavat pierun hajun suklaan tai kukkien tuoksuksi!

Tai ainakin niin väitetään. Jos tabletit toimivat, niin ratkaisuhan on varsin kätevä. Mies saa jatkaa pieremistään, mutta muu perhe ei joudu kärsimään lemusta.

Hiukan kyllä epäilyttää, että toimivatko ne. Vai käykö niin, että tilanne vain pahenee, samalla tavalla kuin joidenkin ilmanraikastimien kanssa käy: sen sijaan, että kakanhaju peittyisi tai poistuisi, sen rinnalla erottuu makea häivähdys, joka vain lisää hajun etovuutta.

Pierupillerit on kehittänyt ranskalainen keksijä Christian Poincheval, joka kertoo niiden syntyneen tarpeesta: – Yksillä illalliskutsuilla pierimme niin paljon, että olimme tukehtua siihen lemuun, Poincheval kuvailee.

Ok, hän siis tietää mistä puhuu. Tabletit ovat täysin luonnollisia – kyseessä on ravintolisä, ei lääke, keksijä kertoo.

Hän myös kertoo, että samat asiakkaat ostavat pierupillereitä yhä uudelleen ja uudelleen, joten kaipa ne sitten toimivat.

Pierupillerien nimi on osuvasti The Fart Pill, ja voit tilata niitä vaikka Amazonista. 60 pilleriä irtoaa vajaalla 20 dollarilla – se on pieni hinta siitä, että avioliitto säästyy, vai mitä! Jos kokeilet, tule ihmeessä raportoimaan miten kävi, vaihtuiko kakankäry kotona kukkaistuoksuun?

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Pilaako miehen piereminen sohvan, ilmapiirin ja seksihalut? Kokeile PIERUPILLEREITÄ!”

  • Nyyrikki sanoo:

    Miehelle tulee rakentaa ruokavalio uusiksi.Ei ruisleipää ja maitotaloustuotteet myös pois.Ei rasvaista lihaa vaan kalkkunaa,villisikaa yms. Mereneläviä myös ne ei pieretä.

    Kokonaisuudessaan herkänvataisen ruokavalio ja voi myös kokeilla FODMAP-ruokavaliota tai paleoa?

  • Pipari sanoo:

    Piereskely vähenee myös kun siirtyy laktoosittomaan ruokavalioon.
    On aivan käsittämätöntä, että aikuiset miehet latkii litratolkulla maitoa, eivätkä osaa yhdistää sitä 10 litran pieruihinsa…