Jos olet naisen kanssa parisuhteessa, et välttämättä odota innolla esimerkiksi niitä keskusteluja, jotka alkavat ”meidän pitää jutella”, ”voitais viikonloppuna mennä Ikeaan” tai ”kuka se nainen oli?”.

Mutta äläpä huoli! Toimimalla oikein ja valitsemalla sanasi tarkasti voit luovia näissä tukalissa tilanteissa helposti ja sujuvasti!

Näillä fraaseilla harhautat naisen piinallisessa tilanteessa!

Nainen haluaa Ikeaan

Kun nainen ilmoittaa sinulle, että nyt olisi aika tehdä jokakvartaalinen reissu Ikeaan, saatat tuntea, kuinka kylmä hiki alkaa valua pitkin selkääsi. Kaikki ne aavemaiset feikkikodit, koko se mutkikas labyrintti, ne loputtomat vetimet ja sohvatyynyt ja tilpehöörit…eiih.

Sano näin: ”Hyvä idea kulta! Meillä taitaakin olla servetit ja kynttilät jo loppumassa. Mitä jos tehdään niin, että menet sinne yksin tai Marjukan kanssa, kun teillä naisilla on niin paljon parempi maku, ja minä tulen sitten hakemaan? Ihanaa kun näet vaivaa kodin viihtyisyyden eteen rakas!”

Tulos: Nainen on hyvillään kehuista, ja saa omaa aikaa sohvatyynyjä hypistellen. Sinä et joudu vaeltamaan Ikean käytäviä kuin erämaahan eksynyt Mooses.

Nainen haluaa keskustella vakavasti

Vielä pahempi kylmä hiki kohoaa koko kroppaan, kun nainen ilmoittaa, että nyt on vakavan keskustelun paikka! Auts.

Toimi näin: Katso naista silmiin vakavana. Toista se, mitä nainen sanoo, esimerkiksi ”Sinä siis koet, että minä en kuuntele sinua?”. Näytä mietteliäältä. Totea: ”Olet oikeassa./ Ymmärrän sinua./ Tunteesi ovat oikeutettuja./ Sovitaan niin.”

Tulos: Naisella on kohdattu, kuunneltu ja ymmärretty olo. Sinä et joudu kuuntelemaan sumusireenihuutoa.

(Vinkki: Harva nainen valittaa turhasta. Kuuntele mitä nainen sanoo ja mieti, voisitko tulla vastaan ihan oikeastikin.)

Nainen kysyy, näyttääkö hän lihavalta tässä asussa

Aijaijai, tämä on paha!

Sano näin: WAU! No huh huh…anteeksi mitä sä kysyit? Sä näytät UPEALTA että en kuullut mitä sanoit!

Tulos: Nainen on epäilevä, mutta salaa tyytyväinen. Sinä väistit luodin.


Kuva Belinda Fewings, ylin kuva Specphotops.

Nainen kysyy, pitäisikö hänen pukea ylleen mekko 1 vai mekko 2.

Tämä on vaikea tilanne erityisesti silloin, kun et erota mekkoja toisistaan. Vielä vaikeampi tilanne on silloin, kun toinen mekoista on järkyttävä kaapu, jossa et missään tapauksessa halua nähdä naistasi, mutta et tietenkään voi sanoa tätä ääneen!

Sano näin: Kulta sä näytät ihanalta molemmissa! (Jos tarpeen, jatka näin: Mutta mekko 2 saa sun ihon jotenkin hehkumaan…)

Tulos: Nainen todennäköisesti kuitenkin laittaa sen mekon, josta pidät vähemmän. Kehu häntä silti.

Nainen vaatii sinua tilille siitä, miksi et ole siivonnut

Toimi näin: Näytä naiselle Youtubesta söpöjä eläinvideoita, ja väitä että olit juuri alkamassa siivoamaan, mutta suloiset eläimet veivät huomiosi tyystin. Jos pelaat kovilla, voit näyttää videoita, joissa kaksosvauvat nauravat. Toinen vaihtoehto on näyttää jokin ”Näin kohtelet naistasi kuin prinsessaa ja kasvat ihmisenä sekä opit kirjoittamaan runoja” -artikkeli, johon sinun oli kerta kaikkiaan pakko uppoutua ja siksi siivoaminen jäi.

Tulos: Nainen ajattelee, että olet suloinen ja hyvä ihminen ja kosketuksissa tunteisiisi, ja ehkä unohtaa sen, että et ole siivonnut.

Nainen vaatii sinua tilille siitä, miksi et ole tehnyt sitä nikkarointijuttua, jonka lupasit tehdä kaksi kuukautta sitten

Pitääkö joka ikisestä asiasta muistuttaa puolen vuoden välein?! No naisen mielestä pitää!

Sano näin: Aloitin sen homman, mutta minun pitikin vielä varmistaa sinulta, että onhan tämä tauluasetelma oikein sommiteltu? Sinulla kun on niin hyvä silmä tällaiseen…

Tulos: Nainen on hyvillään kehuista, mutta saatat joutua tekemään lisähommaa.

Nainen haluaa aloittaa rymsteerauksen tai remontin

Väitetään, että vankeudessa elävien eläinten asuinympäristöä pitää muuttaa tasaisin väliajoin, ja näin eläimet eivät ymmärrä elävänsä vankeudessa. Älä mieti tuota kovin tarkasti.

Sano näin: Hyvä idea kulta! Täällä näyttääkin jotenkin viime sesongin mukaiselta jo… Mutta mitä jos kävisit ensin kirjakaupassa ostamassa ulkomaalaisia sisustuslehtiä ja askartelisit vaikka haavesisustuksen kartongille, niin ei tule tehtyä mitään harmoniaa rikkovia ostoksia!

Tulos: Säästät aikaa, mutta rymsteeraus odottaa. Kenties aiempaa perusteellisempi rymsteeraus!

Nainen kysyy, että kuka se nainen oikein oli

Tämä kysymys voi tulla eteesi, kun olet jäänyt tuijottamaan jonkun naisen perään, jonkun naisen ääni kuului puhelimesta, joku nainen kirjoitti kommentin somekuvaasi tai joku nainen moikkasi sinua kadulla. Harkitse sanasi tarkoin!

Toimi näin: Vastaa naisen olevan joku puolituttu, esimerkiksi töistä toisesta tiimistä. Kun tenttaus jatkuu, sano että et muista hänen nimeään, koska et ole kiinnittänyt naiseen mitään huomiota. Jos on pakko, sano että nainen on rasittava eikä hänellä ole normaaleja sosiaalisia taitoja, ja siksi hän mölisi taustalla/ moikkasi/ kommentoi. Huomioi omaa naistasi hieman enemmän noin pari tuntia tämän kyselyn jälkeen esimerkiksi silittelemällä ja kehumalla.

Tulos: Hyvällä tuurilla nainen unohtaa koko jutun. Huonolla tuurilla ei.

Nainen pyytää sinua tyhjentämään lattiakaivon

Hyi. Siinäpä homma johon kukaan ei halua ryhtyä.

Toimi näin: Tyhjennä se ja osta sitten verkko, joka kerää viemäriin menevät irtohiukset ja moskan. Pliis hei, tyhjennä se! Kun nainen on tyytyväinen ja iloinen, tulet kyllä huomaamaan sen. Joskus kannattaa uhrautua!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Piinallinen tilanne? Näin harhautat naisen!”

  • Niksu sanoo:

    No olipas huisin hauskaa. Stereotypiat taas rehottaa. Meillä ei oo ikinä ollut mitään noista tilanteista, ehkä sitä asuvalintaa lukuunottamatta. Senkin teen nykyään itse, kun tiedän, että toinen ei siitä pidä. Miksi olla parisuhteessa, jos koko ajan pitää miettiä miten välttää naisen kimpaantumista? Kasvakaa aikuisiksi naiset, jotka tunnistitte tästä itsenne.

  • Nimetön sanoo:

    No olipas huisin hauskaa. Surullista kyllä, kaikki eivät ota tätä huumorilla vaan jotkut palikat ottavat tän turhan tosissaan. Tuo valehteluun kannustaminen vaikkakin vaan vitsin varjolla on vaarallista….
    Mutta toivotaan että ihmisillä on aivot ja ymmärtävät että valehtelu ei ole ratkaisu mihinkään oikeasti.