Onko vieraita tulossa? Etkö ehtinyt siivota? Tai etkö jaksanut siivota taikka ei huvittanut?

Ei hätää! Nämä siivousniksit pelastavat tilanteen kuin tilanteen!

Hyökkäys eteisessä

Älä anna vieraittesi olla hetkeäkään kuivin suin, vaan iske kouraan kunnolla tuju tervetuliaisjuoma saman tien!! Pian vieraat ovat sellaisessa huppelissa, että he eivät edes huomaa että kotisi näyttää siltä kuin sinne olisi rähjähtänyt pari roskista ja uffin keräyslaatikko.

Jos et halua tarjoilla alkoholia, syötä vieraille nopeasti jotain todella sokerista ja todella sottaavaa, kunnon lehteviä joulutorttuja esimerkisi. Näin he ovat 1. sokerihumalassa, 2. huolissaan siitä että HE sotkevat!

Sumutus

Pidä suihkepullossa esim. klooriliuosta ja suihkuttele sitä ilmaan ennen vieraiden tuloa. Jo haisee puhtaalta ja suorastaan hygieeniseltä!!! Mitä väliä pienestä hengitysteiden ärsyyntymisestä jne, pääasia että vaikutat siistiltä ihmiseltä!

Talven ihmemaa

Heittele kaikkialle perunajauhoja tai tekolunta. Eipä tarvitse imuroida ja vaikutat kunnon jouluihmiseltä!

Julma kohtalo

Jätä moppi ja imuri esiin ja kiedo kätesi kantositeeseen. Sano, että olit juuri siivoamassa kun kompastuit huonekalukiillotepulloon ja valitettavasti vammauduit. Sinua pidetään ahkerana ihmisenä JA saat sääliäkin kaupan päälle!! Jos oikein hyvä tuuri käy, joku tarjoutuu tekemään joulusiivouksen puolestasi!

Pehmeä peti

Kaavi kaikki vaatepinot sohvalta, tuoleilta ja lattialta sänkyyn peiton alle. Jos vieraat katsovat kasaa pitkään, ala leveillä kuinka olet juuri ostanut siis aivan SUPERMUHKEAT untuvapeitot!!

Paniikkihuone

Raivaa kaikki ylimääräinen romu yhteen huoneeseen ja pidä sen huoneen ovi kiinni. Sano, että huoneessa on vapaana jaloittelemassa lemmikkiboanne Jalmari, ja ovea ei siksi voi avata. Jos joku haluaa nähdä Jalmarin, sano että Jalmarilla on sosiaalisten tilanteiden pelko ja kunnioitatte hänen rajojaan.

Kotitossukikka

Tarjoa vieraille heti eteisessä kotitossut siksi, että teillä ”on niin kylmät lattiat”. Kun heillä on tossut jalassa, he eivät huomaa jalkapohjiin tarttuvia muruja ja hiekkaa! Huom! Hanki oikein pörröisiä ja sähköistyviä tossuja, niin ne toimivat samalla pölynkerääjinä ja näin vieraasi siivoavat puolestasi!!

Viemärivedätys

Kaada viemäriin huuhteluainetta ja päälle kuumaa vettä niin kotisi tuoksuu puhtaalta pyykiltä!

Hauvelihuijaus

Silppua lattialle esim. vaahtomuovia tai riko siihen tyyny. Kun vieraat tulevat, pahoittele sotkua ja sano että koira tuhosi tyynyn ihan just. Tekemäsi sotku kiinnittää kaiken huomion, eivätkä vieraat tajua, että et ole siivonnut!!

Valoa kansalle

Tiedäthän sen vanhan kynttiläkikan? Eli valot pois ja valaistus vain kynttilöillä, joten vieraat eivät näe sotkuja. No astu uudelle levelille ja hommaa kämppä täyteen VILKKUVIA jouluvaloja. Ripusta ne kaikkialle ja katso että ne vilkkuvat eri tahtiin, silloin on mahdotonta nähdä ympäristöä kovin tarkasti!

Ekojeesus

Kerro vieraillesi heti alkuun että olet kokenut ekologisen herätyksen, ja sen takia et enää siivoa. Siivoaminen kuluttaa pintoja ja aiheuttaa sen että viemäreihin päätyy kemikaaleja (kts. vaikka Viemärivedätys!) joten et siivoa enää ollenkaan. Kas näin helppoa on maailman pelastaminen ja ilmastonmuutoksen välttäminen – siis meille, joilla tahtoa riittää! Siivoamattomuus on toki vaativaa, mutta uhrauksia pitää tehdä!

Epätoivon tarmonpuuska

Heitä KAIKKI tavarasi menemään. Kas, koko koti konmaritettu päivässä!!

P.S. Älä kutsu kotiisi ihmisiä jotka arvostelevat siisteyttäsi. Menkööt vaikka hotelliin, siellä luulisi olevan siistiä! Ja ei sitten oikeasti kaadeta mitään kemikaaleja turhaan viemäriin, eiks juu!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia