Vaikka ei jaksaisi hirveästi ulkonäköään murehtia, ei sitä halua rupsahtaa ennen aikojaan. Nyt ovat ihanat tutkijat saaneet selville nuorekkuuden salaisuuden, ja se on paljon parempi, mitä ikinä olisimme voineet edes toivoa!

Se ei ole mikään ikävä syö kasviksia ja liiku -juttu. Eikä myöskään tuhlaa kaikki rahasi kasvohoitoihin ja naamarasvoihin -juttu. Vaan jotain parempaa!

Ei, se ei ole riittävä nukkuminen (vaikka hyväksymme tämänkin). Eikä se ole seksin harrastaminen (kelpaa sekin).

Nuorekkuuden salaisuus on….punaviinin juominen ja suklaan syöminen!

Varmaan tiesimme tämän ihan vaistonvaraisesti! Ja käsillä oleva pikkujoulukausi ja joulunaika ovat suorastaan solujen nuorennuskuureja, eikä suinkaan mikään epäterveellinen syöpöttely- ja juopotteluaika! Kun käsi hamuaa konvehtia tai punkkulasia, on kyse vain siitä, että huolehtii terveydestään ja nuorekkaasta ulkonäöstä!

Laboratoriotutkimuksissa huomattiin, että solujen altistaminen flavonoideille sai ne sekä näyttämään nuoremmilta että käyttäytymään kuin nuoremmat solut. ”Se oli kuin taikaa!”, hehkutti tutkija. Tämähän siis täsmää suoraan ihmisiin, eikös?!

Flavonoidit toimivat antioksidantteina ja tumman suklaan ja viinin lisäksi niitä löytyy myös esimerkiksi mustikoista. Että ei tällä nyt ihan kokonaan päässyt vaihtamaan ruokavaliota… Ja eilenkös sitä uutisoitiin, että viini tappaa, että ota tästä selvää nyt sitten.

Ehkä suklaan ja viinin nuorentava vaikutus toimii parhaiten niin, että muistaa välillä nauttia elämästä sen sijaan, että vatvoo sitä miltä näyttää, tai sitä, jääkö tämä konvehti heti lanteille. Pysyy naama silkoisempana kun ei murehdi koko ajan!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia