Naiset pettävät, koska eivät saa huomiota kotona. Naiset pettävät koska haluavat testata viehätysvoimaansa. Tällaisia syitä esitetään sille, miksi nainen hyppää vieraaseen sänkyyn. Mutta mitkä ovat salasuhteen tai satunnaisen seksikerran syyt, kun naiset itse kertovat?

Riikka, 38: Minulla on ollut useita sivusuhteita, useamman vuoden aikana. Pari näistä on edennyt seksiin asti, useimpien kanssa vain viestittelen ja tapailen. En aio jättää aviomiestäni ainakaan vielä, mutta en myöskään aio lopettaa vieraiden miesten pokailua. Jatkan, koska haluan vaihtelua ja kaipaan kipinää. Ihailua, ja sitä tunnetta että olen haluttu. Syy ei ole kumppanissani vaan kumpuaa omista tarpeistami ja haluistani. Ja en nyt vaan koe olevani rakennettu yksiavioiseen parisuhteeseen.

Anni, 36: En kestänyt ajatusta siitä että elämässäni ei olisi enää intohimoa. Olin vähän päälle 30 ja minusta tuntui että koko elämäni on ohi. En saanut mitään seksistä oman mieheni kanssa, enkä 15-vuotisesta parisuhteestakaan. Tapasin miehen joka selvästi tunsi vetoa minua kohtaan, ja annoin mennä. Syynä olivat siis täyttymätömät tarpeeni ja se, että en vain voinut tyytyä enää. Pettäminen johti salasuhteeseen ja avioeroon, mutta hetkeäkään en ole katunut. En ole löytänyt uutta rakkautta, mutta enää ei tarvitse lukittautua pakkopullaseksin jälkeen vessaan itkemään.

Maikki, 35: Kaverin kanssa lähdettiin laivalle ilman sen suurempia taka-ajatuksia. Baarissa ilta loppui kesken ja jatkettiin yötä kannella. Siihen tuli laivapoliiseja jututtamaan meitä. Päädyin sen kanssa yhteen, jolla ei ollut vaimoa kotona odottamassa. Tyttökaveri päätyi sen varatun poliisin huomaan. Tein tämän ihan vaan siksi, että kotoa ei saanut viimeiseen yhdeksään kuukauteen mitään huomiota, seksistä puhumattakaan. Pollarin kanssa ollaan kavereita edelleen.

Saana, 33: Olen pitkässä suhteessa ja rakastan aviomiestäni. Mutta hän on ollut vetämätön ja masentunut viime vuodet, ja se on kovin raskasta. Olemme myös aika erilaisia, minä menevä ja innostunut, hän ei. Tapasin miehen, joka on samanlainen kuin minä. Meillä on yhteiset kiinnostuksen kohteet ja harrastukset, ja näemme maailman samoin. Tunnen syvää yhteyttä häneen, enkä voi lopettaa. Tunnen, että hän ymmärtää minua. Tavallaan myös tunnen, että ansaitsen tämän.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta.
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.