Mistä tietää, että on tullut vanhaksi? Haastava kysymys. Vanhat kaverit näyttävät ikälopuilta, mutta itse näyttää ihan yhtä kasteenraikkaalta nuorelta kuin aina ennenkin, eikö…

Itse ei ole myöskään ollenkaan jämähtänyt 70/80/90-luvun musiikkiin eikä varsinkaan oman nuoruuden pukeutumis- tai meikkityyliin. Ehei, sitä on nuorekas ja osaa esimerkiksi käyttää kännykän kosketusnäyttöä peukaloilla eikä etusormella kaukaa, kun puhelin pitää ojentaa käsivarrenmitan päähän että näkisi lukea edes jotain…

Mistä sitä sitten tietää, että on vanha? No esimerkiksi näistä jutuista:

– Olet hereillä aamukahdelta siksi, että joudut nousemaan käymään vessassa…et siksi, että olet kirmaamassa baarista toiseen.

– Valitat nuorisolaisista ja niiden tekemisistä. Ne ovat koko ajan somessa! Ne kuvaavat itseään koko ajan! Ne käyttävät tosi vähän alkoholia! Ne eivät tiedä mikä on lankapuhelin, voitteko kuvitella!!

– Jos tiputat jotain, harkitset tarkkaan kannattaako sitä nostaa. Ja jos kannattaa, niin miten? Taipuuko selkä vai koukistatko polvet…siis nyt on pakko valita!

– Tiedät kyllä termin ”Netflix & Chill” ja tiedät jopa sen, että se vihjaa seksin harrastamiseen. Mutta sinulle Netflix & Chill tarkoittaa juuri sitä itseään…eli leffa pyörimään ja nukkumatti kylään. Hyvä jos edes muistat, milloin olet viimeksi jaksanut katsoa elokuvan loppuun asti.

– Kuulet nuoruusvuosiesi parhaat hitit ”parhaita klassikkoja” soittavilta radiokanavilta. Toisaalta, eihän mitään hyvää musiikkia ole tehty viimeiseen kymmeneen…viiteentoista…eikun siis ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen!


Ylin kuva Tiago Muraro.

– Olet aina valmis hyppäämään sänkyyn. Ja olet tosi hyvä sängyssä. Kokeilet vaikka mitä asentoja mielelläsi, ja vaatetuskin voi olla mitä tahansa. Mitä sänkypuuhiin tulee, mikään ei kiinnosta sinua enemmän ja olet niiden suhteen täysin ennakkoluuloton. Jep, tarkoitamme nukkumista!

– Tunnet sään luissasi. Luulit lapsena, että sään mukaan kolottavat luut ovat vitsi, mutta nyt tiedät että ei muuten ole. Tiedät tunnin tarkkuudella koska sataa, ja ei emme edelleenkään puhu seksistä vaan ihan oikeasta sateesta.

– Krapula ei enää kestä joitain tunteja vaan se kestää joitain päiviä. Eikä se suinkaan ole hilpeä, kevyesti kuvottava mutta rento olotila, vaan puhdasta kauhua, vapinaa ja sydämentykytystä. No, kai se on ihan ansaittua, jos kerran tuli oikein rankasti bailattua eli juotua kolme lasia viiniä ja mentyä nukkumaan vasta varttia yli yksitoista…

– Suurennat fonttikokoa.

Suurennat fonttikokoa.

Suurennat fonttikokoa.

– Pidät ohhoh- ja oivoivoi-ääniä kun istut alas tai nouset ylös.

– Suunnitelmien peruuntuminen ilahduttaa sinua sen sijaan että saisit ahdistuskohtauksen kun joudut jäämään taas kotiin. Kotonahan on PARASTA!

– Et voi enää syödä mitään lihomatta. Siis mitään. Oi niitä aikoja kun elit pizzalla ja suklaalevyillä ja olit kuin pajunvitsa….

– Sinua kutsutaan tädiksi vaikka täytyyhän tuon nuorisolaisen nähdä että olet ihan melkein 23-vuotiaan näköinen, siis maksimissaan!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 5 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

5 vastausta artikkeliin “Näistä merkeistä tiedät että olet VANHA!!”

 • Nuori mieli 40-v kehossa 😄 sanoo:

  Heh, aika moni osuu kohilleen.. Tuo tädiksi kutsuminen ei tosin saa aikaan tuollaista reaktiota, johtuen siitä että ollessani 17-vuotiaana ravintolassa töissä sain kuulla tädittelyä lapsilta ja heidän vanhemmiltaan, vaikka ihan varmasti näytin ikäiseltäni teiniltä..

 • Nimetön sanoo:

  Miksihän sinä minusta tänne kuvauksen kirjoitit? Eihän me olla tuttuja, luulisin.
  Kysyy se vanha 64v

 • Mummo 60v sanoo:

  En ymmärrä miksi luin tämän jutun loppuun asti. Hukkasin arvokkaasta elämästäni pari minuuttia.
  Oli olevinaan hauska tai jotain. Asenteellinen ja tietämätön ainoastaan.

 • Symppisjahauska sanoo:

  😀

  Ai että!!! 😀