Kesä jää taa joten nyt on käsillä uusi syyllistymissesonki! Älä vaan missaa näitä vaan muista syyllistyä kaikista seuraavista kohdista!

Omenat

Eikös ne ole just sun omenat jotka on keräämättä? Muumio-omenat vierii siellä pitkin pihamaita sen sijaan että olisit leipassut töihin piirakan ja tehnyt lapsillesi sokerintonta mehua ja laittanut siipaleet viinaan tekeytymään joulusnapsia varten ja keitellyt hilloa jota jaat kodittomille! HÄPEÄ. Naapurisikin joutuvat katsomaan sitä hävitystä.

Mikromuovit

Etkö ole vieläkään tarkistanut että sisältääkö sinun kosmetiikkasi mikromuovia? Siellä vaan kuorit naamaa suihkussa kuin viimeistä päivää vaikka se on SINUN syysi että meret täyttyvät muovista ja kalat syövät muovia ja kuolevat ja kohta kukaan ei enää edes saa lapsia! Sinä ajattelet vaan naamaasi etkä sitä että lapsenlapsestasi tulee hedelmätön maailmassa jossa ei enää ole kaloja eikä varmaan mertakaan sen puoleen!

Kirjat

Etkö ole lukenut viimeisiä puhuttelevimpia kaunokirjallisia teoksia? No et tietenkään ole! Et ole varmaan myöskään käynyt oopperassa etkä teatterissa koska luet vaan naistenlehtiä ja Huonoa Äitiä.

Rentoutuminen

Joko nyt väsyttää? Syksy painaa päälle? Parisuhde hiertää ja lapsetkin käy hermoille? Työpaikalla kuppikunnissa kitistään? Miksi et rentoutunut kesällä niin paljon että jaksat sillä talvilomaan asti? Olisko kannattanut hei, tässä on esim. jouluvalmistelut tulossa!

Joulu

Niin, et kuitenkaan ole valmistautunut jouluun. Sulla ei salettiin ole edes joulusuunnitelmaa! Kyllä viimeistään nyt olisi syytä olla. Muista myös alkaa neuloa, nikkaroida, leipoa ja säilöä sekä ravata kaupoissa ettei sitten TAAS käy niin että joulu tulla jollotti jo paikalle ja sinulla on kaikki ihan levällään!

Seksi

Kai sinä hyvä ihminen olet päivittänyt villin lomaseksin kuumaksi syysseksiksi? Ai et? No skarppaa nyt vähän tai puoliso lähtee vieraisiin ja itseäsi voit syyttää! Lue FinnSex-tutkimuksesta että mitä nyt pitää tehdä ja missä asennossa ja kuinka monta kertaa viikossa niin olet ehkä turvassa.

Kuntoilu

Taasko on päässyt käymään niin että kuntosalikorttisi laihduttaa vaan lompakkoa? Aijaijai. Mene nyt sinne treenaamaan tai puoliso jättää koska olet lyllerö. Ajattele valtiotakin nyt vähän, ei tässä kukaan halua joutua maksamaan sinun selkäkipujesi takia! REIPASTU NYT HYVÄN TÄHDEN!

Detox

Piti pitää detox mutta vaihdoit suoraan valkkarista ja aperol sprizistä punaviiniin? Hei nestepaasto ei tarkoita sitä että eletään alkoholilla!

Sijoittaminen

Jokainen opiskelija nykyaikana sijoittaa opintolainansa ja voivat jättäytyä koroilla elelijäksi jo ennen kuin ehtii kandiksi valmistua. Onko sulla sijoitukset kunnossa? Onko sinulla sijoitussuunnitelma? Onko sinulla ylipäätään sijoituksia!!!

Pahvilaatikot

Vieläkö sulla pyörii nurkissa niitä edellisen muuton pahvilaatikoita jotka vannoit käyväsi kesäloman aikana läpi? Etkö ihan oikeasti saa edes niitä siivottua?!

Että ylös siitä sohvalta ja mars suorittamaan nyt!!!

Tai sitten ei 😉

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia