Kukaan internetin äärellä elelevä ei ole voinut välttyä siltä tiedolta, että Kim Kardashian on äskeittäin saanut vauvan. Vauvan saattoi maailmaan sijaissynnyttäjä, ja pienokaisen nimeksi tuli Chicago West. Sukunimensä vauveli sai tietysti isältään räppäri Kanye Westiltä.

Pikkuisen syntymä hoidettiin sillä tavoin, että ensimmäisen syntymän jälkeisen ihokontaktin beibi sai Kimin sylissä ja toisen sitten heti perään isipappa Kanyen sylkyssä. Kim Kardashian on antanut haastatteluja uuden perheenjäsenen saapumisen tiimoilta, ja on niiden perusteella oikein paneutunut mamma muutenkin.

Lähde kertoi US Weekly -lehdessä, että Kim on oikein toimeen tarttuva mutsi. Hän väitetysti jopa herää keskellä yötä hoitamaan vauvelia! Siis miettikää, herää keskellä yötä! Ideana tässä touhussa on se, että hän ja vauva muodostavat toisiinsa kiintymyssuhteen. Kannatettava ajatus!

Mutta kolmen lapsen äitinä ja maailmanluokan julkkisena Kardashianin Kimillä on tietysti melko lailla hommaa muutenkin. Siksipä hän herää yöllä hoitamaan vauvaa lähinnä ensimmäisen viikon ajan. Sen jälkeen ilmeisesti nanny tarttuu toimeen.

Kuva Elizabeth Lies

On ehdottomasti hyvä uhrautua lapsensa puolesta sillä tavalla pyyteettömästi, että yölläkin viitsii sitä hoitaa. Mutta sekä julkkisäitien että meidän tavisäitien on hyvä muistaa, että riittävä uni pitää naaman silkoisena ja mielen iloisena! Ei siis kannata itseään turhaan väsyttää, kyllä noin viikon päästä tosiaan kannattaa pistää se vauveliini jonkun toisen vastuulle. Äiditkin tarvitsevat lepoa ja omaa aikaa!

Huonon Äidin toimitus toivottaa Kimille ja kaikille muille uusille vanhemmille paljon onnea sekä jaxuja yöheräilyyn! Lisäksi valitsimme Sinulle lisää luettavaa samasta aihepiiristä, ole hyvä:

Testasimme Kimin juhlatyyliin – ei herkille!

Lapset nukkumaan tai äidiltä lähtee järki!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Näin hoidat vastasyntynyttä kuin Kim Kardashian”

  • Reipas äiti sanoo:

    Totta kai kaikki vanhemmat heräävät yöllä hoitamaan vauvaa! Toi nyt on ihan selvää. ”herää jopa yöllä hoitamaan vauvelia” ompas nyt reipas äiti.. :/

  • Nannynhoitamajanannyhoitaaomianikin sanoo:

    Todella törkeä artikkeli!!!! Mekö ollaan arvostelemaan toisen äitiyttä?? Kateelliset täällä haukkuu, itsekkin ottaisit lastenhoitajan, jos tekisit töitä 24/7/365 ja pätäkkää löytyis.