Nainen on joidenkin erheellisten käsitysten mukaan vaikeaselkoinen epeli. Jotkut henkilöt – yleensä miehet – kokevat kovaa tuskaa, koska eivät mitenkään pysty ennakoimaan naisen aivoituksia saati saamaan naista toimimaan jonkun muun kuin oman  tahtonsa mukaan.

Naisen maanittelu on kuitenkin paljon helpompaa kuin usein kuvitellaan. Kun seuraat näitä ohjeita orjallisesti, nainen kesyyntyy ja esiintyy suopeasti tilanteessa kuin tilanteessa:

– aloita taivutteluoperaatio jo aamulla ja kanna kahvi sänkyyn. Tällä ei tarkoiteta lakanoiden tahrimista sillä kahvilla, koska siitä on naisen päivä eittämättä piloilla. Kanna kahvi sängyn VIEREEN niin, että nainen on hyvissä fiilareissa ja energiat koholla heti herättyä. Jos nainen ei ole ennen juonut kahvia, viet tietenkin teetä.

– tarjoile naiselle miellyttävä aamupala, pyöräytä koneellinen pyykkiä vauhtiin – huom! EROTTELE VÄRIT; PINKKI EI OLE UUSI HARMAA, letitä lapset, etsi kurahousut, parittomat käsineet ja hoida jälkikasvu kunnallisiin sijoituspaikkoihin. Jos jälkikasvua ei ole, hyppää tämän kohdan yli. Jos eläimiä on, hoida eläinten kuviot, mitä niitä nyt onkaan.

– kehu naista aamun aikana keskimäärin 15 kertaa aloittaen älystä ja päätyen siihen, että naisen silmät ovat kuin lähteen vesi. Huom! Jos et keksi mitään hyvää sanottavaa, googlaa. Älä toimi omin päin ja sorru typeryyteen. Esim. ”sulla on hyvä perse” ei ole välttämättä naisen mielestä mitenkään ylentävä ilmaus.

– osoita naiselle huomiosi työpäivän aikana pikku tekstareilla ja lyhyillä soitoilla. Älä kuitenkaan lähetä kukkia, koska se vaan on niin liian paksua.

– järjestä illaksi lapsenvahti ja varaa pöytä ravintolaan. Älä humallu ravintolassa vaan keskustele keskittyneesti kaikista niistä teemoista, joista nainen haluaa keskustella. Teemat voivat olla erilaisia kuin ne teemat, joista puhut poikien kanssa baarissa, mutta nythän et olekaan poikien kanssa baarissa, höhlä!

– kun menette kotiin, tarjoudu hieromaan jalkoja/hartioita/niskaa/päänahkaa mutta ÄLÄ ALA HAROA kohti alueita, joita oikeasti haluat hieroa. Hieronnan välillä voit järjestää pieniä näytöksiä siivoamisen saralla.

– kun naista alkaa väsyttää, mene mukisematta hänen viereensä nukkumaan. Kun olet toistanut näitä ohjeita esim. 30 vuorokautta, nainen alkaa olla jo sen verran pehmitetty, että saat hänet suostumaan mihin hyvänsä. Tietty jos nainen on just siinä kohtaa sillä tuulella. Jos ei ole, palaa lähtöruutuun.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Miten saat naiset tekemään mitä haluat”