Oletko suhteessa kumppaniin, jonka seksuaalinen kyky perustuu kumppanin henkiselle ja/tai fyysiselle alistamiselle? Narsistista seksiä harjoittava kumppani ei pysty aitoon, intiimiin suhteeseen vaan vaatii kumppaniltaan itsekästä tarpeiden tyydytystä. 

Näistä merkeistä tunnistat narsisista seksiä harjoittavan ihmisen:

Hän on hurmaava ja romanttinen, juuri niin kauan, että saa sinut napattua. Hän on kuin myyntimies, jonka tärkein tehtävä on saada sinut manipuloitua antamaan itselleen se, mitä hän haluaa. Sinun persoonasi ei ole merkityksellinen, vain se, mitä hän voi sinulta saada.

  • Hän suorittaa vimmaisesti sängyssä. Narsisti hakee sängyssä hyväksyntää eikä kestä kritiikkiä tippaakaan. On hyvin eri asia rakastella toisen ihmisen kanssa intiimisti kuin olla osa suoritusta, josta halutaan ylistävät arviot.
  • Hän keskittyy fysiikkaan, ei tunteeseen. Seksi on hänelle suoritus, jolla ei ole mitään tekemistä sydämen kanssa.
  • Sinä olet narsistin tarpeita varten. Sinulla ei ole muita merkityksiä, toiveita tai tunteita.
  • Hän nollaa sinua jatkuvasti. Peitääkseen omat heikkoutensa ja haavoittuvaisuutensa, narsisti pilkkaa, syyttää ja vähättelee partneriaan myös sängyssä.
  • Narsisti saa kohtauksen, kun ei saa sinulta, mitä haluaa. Jos seksi narsistin kanssa ei suju tai et halua, narsisti on vihainen, vetää mykkäkoulun, syyttää, nöyryyttää tai hyökkää. Hän käyttäytyy niin juuri niin kauan, että saa sinulta, mitä haluaa.
  • Narsisti jättää sinut yksin, kun hänen tarpeensa on täytetty. Tämä saattaa tarkoittaa selän kääntämistä tai paikalta poistumista, joka tapauksessa jäät tunnelmaan, jossa mitään tunteita ei ole olemassa.
  • Narsisti on tutkimusten mukaan uskoton, väkivaltainen tai seksiaddikti.

Jos kaikki kohdat täsmäävät, kannattaa miettiä ehkä pari kertaa, kuinka lyhyt tämä meidän elämämme oikein olikaan….

Lue koko artikkeli Psychology Today

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Mistä tunnistat narsistin seksisuhteessa?”