Jos olet ollut raskaana yli viikoilla 38, tiedät kuinka ärsyttävää on se, kun ihmiset kyselevät että eikös se ole jo syntynyt?

Jos olet ollut raskaana vielä viikoilla 41 tai 42, tiedät todellakin miten ärsyttävää se on!!

Mutta kun ei ole niin sanotusti oma pulla uunissa, voi ruveta juuri sellaiseksi ärsyttäväksi kyyläksi, joka kailottaa, että missä se lapsi oikein viipyy! Nythän on se aika, kun prinssi Harryn ja Meghanin lapsen pitäisi ruveta syntymään.

Miksi se ei ole syntynyt jo? Mikä kestää?! ME HALUAMME NÄHDÄ SEN VAUVAN!

(Varma merkki siitä, että olet jo täti-ihmisen iässä, on se että väijyt netissä että milloinka kuninkaallinen vauva syntyy, muuten. Että jos ei kiinnosta yhtään, niin ehkä olet vielä liian nuori! Tai sitten sinulla on omaa elämää…)

No joka tapauksessa. Jännittävintä tässä on se, että mehän emme tiedä Meghanin laskettua aikaa. Mutta näinä aikoina se on…


Kuva Ryan Franco, ylin kuva Janco Ferlic. Kuvituskuvia.

Tämä tiedetään:

Lapsen laskettu aika on ”keväällä”, ilmoitettiin Kensingtonin palatsista silloin kun raskaudesta kerrottiin. Keväällä on häilyvä käsite, mutta tarkoittaisiko se sitten että ennen kesäkuuta?

Meghanin fani Emily Nahs taas paljasti Twitterissä, että Meghan oli paljastanut faneille jutellessaan, että haikaraa odotellaan saapuvaksi huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa. Ihan näillä näppäimillä siis!

Asiaan on ottanut kantaa myös George Clooney. Hän on Meghanin ystävä, eli hän ei alkanut vaan randomisti huutelemaan. Joka tapauksessa, Clooney ei tykkää siitä, miten media Meghania kohtelee, ja totesi helmikuussa, että seitsemännellä kuulla raskaana olevan herttuattaren pitäisi saada hiukan rauhaa. Seitsemännellä kuulla helmikuussa, mitäs siitä tulee? Laskettu aika toukokuulle, eikös?

Mutta!! Prinssi Charles ja herttuatar Camilla ovat valtiovierailulla Saksassa 7.-10.5. Voisi ajatella, että matkaan lähdettäisiin vasta silloin, kun vauva olisi hyvin todennäköisesti jo syntynyt. Eli tuossa vaiheessa pitäisi lasketusta ajasta olla jo yli kaksi viikkoa, jotta vauveli varmasti olisi maailmassa ennen valtiovierailua. Se taas tarkoittaa sitä, että laskettu aika olisi jo mennyt!

Jännitys tiivistyy… Meghanin äiti on jo saapunut Lontooseen. Äiti Doria Ragland on kertonut haluavansa olla läsnä synnytyksessä. Joten tuskinpa tässä enää kauaa tarvitsee odottaa.

Toivotamme Meghanille hyvää vointia ja malttia viime metreille. Sekä voimia jaksaa ”siis eikö se vieläkään ole syntynyt” -uteluja!

Lähteet 1, 2.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia