Huono Äiti sai avautumisen seksistä:

Onkohan muita joita seksi ei vaan sinällään kiinnosta? Ei siis oikeastaan ole kohdallani kyse haluttomuudesta, koska tulee hetkiä jolloin halut kyllä heräävät, mutta sitten se lässähtää ja ei vaan kiinnostakaan. Tämä siis ollut kohdallani ihan aina, siitä saakka kun seksuaalisuus tuli nuorena kuvioihin.

Minulla on parisuhde ja seksiä, sekä läheisyyttä löytyy, eli kaikki on sinällään hyvin. Pitkä parisuhde ja lapsia. Haluan kyllä miestäni ja nautinkin hänen kosketuksestaan, mutta en ehkä sillä tavalla seksuaalisessa merkityksessä. En oikein osaa selittää.

Toisinaan saan orgasmin harrastellessamme, hyvin harvoin ja muina kertoina näyttelen sen. Mieheni on siitä ihana puoliso, että yrittää toki kaikin keinoin saada minutkin tulemaan ja hoitaa siis oman osuutensa, mutta koska en vaan saa ja ei kiinnosta jatkaa sitä touhua niin näyttelen, että tilanne olisi nopeammin ohi. Hän haluaisi käyttää leluja mausteena, mutta en innostu asiasta en sitten ollenkaan. Sehän vaan pitkittäisi asiaa.

En myöskään harrasta itsetyydytystä, koska en vaan saa siitä mitään irti. Olenko jotenkin viallinen? Kun ei vaan ylipäätään seksi kiinnosta. Elokuvissakin mahdolliset seksikohtaukset saavat minut vaivautuneeksi. Onko väärin feikata orgasmi? Mies saa mitä haluaa ja minä saan läheisyyttä, sekä tietenkin koen mielihyvää, että voin tuottaa toiselle nautintoa.”

Nimimerkki: Haluton ja se on ok, eikö

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 10 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

10 vastausta artikkeliin “Minulla on hyvä mies, mutta seksi ei kiinnosta minua enkä saa orgasmia”

 • Mutsi sanoo:

  Ei kai tossa mitään ongelmaa ole. Ei se sekasin harrastaminen vaikuta olevan niin myrkkyä ettei voisi ollenkaan ja mieskin tyytyväinen. Eli anna olla ja jatka samalla tavalla, kyl elämä tarjoilee draamaa riittävästi ettei tarvi alkaa itse sitä kehittelemään.

 • Nimetön sanoo:

  On se ihmisille vaikeaa normaalit asiat.

 • Vaihtari sanoo:

  En feikkaisi, vaan kertoisin asian rehellisesti. Jos sinulla ei ole mitään syytä (traumat, ahdasmielinen kasvatus), voi vaan olla niin, ettet erityisesti välitä seksistä. Se on ok.
  Tuntuu olevan aika yleistä, että parisuhteessa läheisyys vähenee, mies muuttuu välinpitämättömäksi, eikä naista kiinnosta. Hyvä että teillä on nämä asiat kunnossa, mies on huomaavainen ja läheisyyttä on ilman seksiä. Arvostan.

 • JJK sanoo:

  Seksuaalisia suuntautumisia on monia. Luulen että naikkonen on aseksuaali. Se tarkoittaa että oleva henkilö kokee joko hyvin pientä tai ei ollenkaan seksuaalisia vetovoimaa muihin ihmisiin.
  Hänenä alkaisin niin sanottuna tutkimaan itseäni ja ottamaan selville asioita.

 • olen myös joskus ollut haluton sanoo:

  jos sulla on hormonaalinen ehkäisy se voi vaikuttaa haluihin, suosittelen ihan oikeasti katsomaan pornoa tai lukemaan eroottisia novelleja, ja osta kunnon seksi lelu leiki sillä alkuun yksin

 • Kuuppa sanoo:

  Satisfyer käyttöön, niin eiköhän irtoa. Oikeesti.

 • Perheellinen sanoo:

  Se, että et kaipaa seksiä/seksiltä enempää on ihan ok. Meitä ihmisiä on erilaisia, toisia seksi ei vain kiinnosta. Ainoa mikä minua tuossa kertomassasi häiritsee on se, että et voi olla suhteessasi avoin ja kertoa että et saa orgasmia. Se (teeskentely) loukkaisi minua ainakin tosi paljon.
  Minulle seksuaalisuus on aina ollut tosi tärkeää, itsetyydytys on kuulunut elämääni niin kauan kuin muistan. Yhdynnöistä aloin nauttia sitten kun ymmärsin että seksissä tärkeintä on olla täysin avoin ja oma itsensä, keskittyä hetkeen ja unohtaa roolit ja estot. Seksuaalisuus on minulle perheen lisäksi tärkein voimavara elämässä. Seksilelut ovat mukava lisä ja tuovat hauskuutta ja vaihtelua mutta ne ovat aika kosmeettisia välineitä. Nykyään on saatavilla paljon asiantuntijapalveluja kuten seksuaalineuvoja tai seksuaaliterapeutti, jos haluaa jotain muutosta tilanteeseen. Mutta tosiaan, teeskentely on väärin, muuta ns.väärää en tilanteessa näe.

 • Jonna sanoo:

  Ei tietenkään kiinnosta jos ei saa kunnon orgasmia. Nuorena se voi johtua väärästä kumppanista. Voi myös johtua vaikka hormonikierukasta, mulla meni siitä suorastaan tuntokin alapäästä, vaikka olin 30 vuotta saanut helposti kunnon emätinorgasmeja.
  Kyllä tuossa itse vaan menettää kun feikkaa, ja varmasti loukkaisi miestä syvästi jos tietäisi.

  • Äiti vaan sanoo:

   Samaa määkin mietin että eihän se kiinnosta jos ei saa kunnon orgasmia. Näin oli itsellänikin ennen, sitten kun aloin saamaan voi että sitä ihanuutta! En voisi olla pitkään ilman. Ehkä vielä kannattaa opetella saamaan.