Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

”Sinä. Sinä sait minut rakastumaan sinuun kauniilla sanoillasi. Osasit sanoa kaiken sen, mitä halusin kuulla. Niinpä minä jäin koukkuun sinuun.

Juuri kun olin sukeltanut syvään päätyyn rakkauden allasta, et päästänyt minua enää pois sieltä. Hyvin nopeaa muruttelu muuttui huoritteluksi. Halaukset muuttuivat tönimiseksi, suudelmat ruhjeiksi. Kosketuksesi tuntuivat kylmältä, mutta en uskaltanut kieltäytyä niistä. En saanut enää nähdä ystäviäni tai perhettäni. En saanut edes käydä kaupassa yksin, koska petän sillä reissulla kumminkin. En osannut mielestäsi tehdä mitään. Minun ei kannattanut edes yrittää, sillä olin mielestäsi epäonnistuja koko loppuelämäni ajan. Niinpä minä en tehnyt mitään muuta, kuin sen, mikä sinua miellyttäisi. Sinä halusit minun palvovan sinua, joten kehuin sinua samalla kun alistin itseäni. Olit vain sillon tyytyväinen. Sinä sait pettää minua, enkä saanut sanoa siihen mitään. En edes olisi uskaltanut sanoa vastaan. Sitä paitsi, kun se oli tapahtunut tarpeeksi monta kertaa, ei se minua edes haitannut enää.

Joka päivä mietin, miten pääsen suhteestamme irti. Lähdit reissuun ja tilaisuuteni tuli. Vihdoin uin matalaan päähän rakkauden allasta ja pääsin pois. En katsonut hetkeäkään taakseni, vaan jatkoin matkaa. Silloin sinä väitit että minä särjin sydämesi, vaikka itse hajotit minut niin pieniksi sirpaleiksi, että kasaan niitä kokoon vielä tänä päivänä. Haluan kuitenkin kiittää sinua, sillä nyt todella tajuan sen mitä elämältä ja uusilta suhteilta ansaitsen. Et olisi koskaan voinut täyttää sitä paikkaa. Hyvää loppumatkaa.”

Nimim. Jannika

Artikkelikuva Thor Alvis. 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “”Ainoa asia mistä minussa pidit, oli se että minä rakastin sinua””

 • 25 vuotta mennyt ja edelleen tunnistan itsessäni tuon sirpaleiksi lyödyn tytön joka rakasti sanoo:

  Niin juurikin noin se tapahtui rakastin päättömästi rakastin täysillä koin aluksi että minuakin rakastettiin ensimmäinen mies minun rakkaani hellät sanat kosketus vain minua varten höpsö nuori minä kuinka väärässä olinkaan muutettuamme yhteen varsin nopeasti mieheni rakkaani rupesi nimittelemään minua huoraksi olin järkytyksestä jäykkänä mitään niin rumaa en ollut kuullut minusta rakastuneesta tytöstä ei oltu koskaan aijemmin käytetty nimitystä huora. Varsin nopeasti opin väistelemään sanaa huora ja mielistelemään miestäni joka oli muuttunut minua kohtaan ankaran kylmäksi jos en halunnut seksiä hän otti väkisin jos halusin itse seksiä hän kertoi saaneensa muualta kun odotin tytärtäni hän pieksi minut niin etten tunnistanut itseäni edes peilistä se oli maanpääliben helvetti jossa synnyin uudelleen sen vajaan 2 vuoden aikana elin kokonaisen elämän minä elin ja kuolin heräsin kuolleista ja löysin uuden itseni vahvimpana lopulta voittajana minä ajattelen ensimmäisen lapseni isästä ensimmäisestä aviomiehestäni joka todella tuli elämääni kuin salamanisku taivaalta että hän hajotti minut täysin sirpaleiksi mutta samalla opin näkemään miten ja millaiset ihmist ovat myrkyllisiä millaisia ihmisiä en halua jakamaan elämääni ….

 • Minä vain sanoo:

  Hyvä, että lähdit. Itse lähdin jo vuoden jälkeen. En voinut sietää sitä, että minut yritettiin eristää perheestä ja ystävistä. Kauppaankin piti tunkea mukaan vahtimaan mitä ostan ja että tapaanko jonkun kanssa.

 • Äiti3 sanoo:

  Liian tuttua 🙁

 • Äitee 76 sanoo:

  Joskus olin samassa tilanteessa. Tein samoin kuin sinäkin. Kesti varmaan 15 vuotta toipua, mutta tänään olen tyytyväinen kaikkiin arpiini. Tiedän ainakin sen, mitä en elämältäni koskaan enää halua. Nyt olen ehkä arpinen, mutta ehjä.

 • Nimetön sanoo:

  Kirjoitit samalla myös minun tarinan.

  • Yksin yksinäinen sanoo:

   Minun tarinani myös, kauan sitten. En ole uskaltautunut uuteen suhteeseen sen jälkeen.