Kuinka paljon ja mistä sheivaat? Sheivaajatyyppejä on monenlaisia.

Käärmenainen

Käärmenainen sheivaa kaiken ja on karvaton kuin käärme. Nimitys viittaa myös käärmenaisen hämmentävään notkeuteen: hän sheivaa puskan vaikka yhdeksännellä kuulla raskaana ja karkoittaa karvat niin korvista, selästä kuin pakaroidenkin välistä.

Villahousut kesät talvet

Säärikarvat lämmittää on tämän naisen motto. Häntä ei huvita sheivata, hän ei pidä sitä tarpeellisena tai hän ei jaksa. Osalle villahousunaisista on kyse statementista: antaa kaikkien karvojen kukkia tai siis rehottaa!

Vain näkyvät osat

Tämä nainen on kiireinen ja käytännöllinen. Hän ajaa sääret siitä alaspäin mihin caprihousut päättyvät ja kainalot vain jos aikoo pukea hihattoman paidan. Näppärää!

Vain piilossa olevat osat

Tämä nainen sheivaa omaksi tai toisen iloksi, mutta ei välitä siitä jos jossain on enemmän karvoja mitä sosiaaliset normit tyrkyttävät.

Militantti muija

Hän on sodassa karvojaan vastaan. Koko ajan. Hänellä on tiukka aikataulu milloin minkäkin karvan kimppuun käydään ja mittava keinoarsenaali. Löytyy sheiveriä, löytyy karvanpoistovoidetta, löytyy epilaattoria ja pinsettiä. Valoimpulssihoidot on käyty ja sokeroinnit kokeiltu.


Ylin kuva Marcin Kalinski.

Tunari

Tunari haluaisi sheivata, ainakin joskus. Mutta se ei ole helppoa! Tunari viiltää itseään jalkaan partaterällä ja nyppii kulmakarvoja itku silmässä. Hän polttaa itsensä vahalla tai sokerimassalla ja saa allergisen reaktion karvanpoistovoiteesta. Hän pääsee karvoistaan eroon vain vaihtamalla ne punaisiin pilkkuihin ja pikku haavoihin.

Viidakon Ykä

Karvaa on niin paljon, että Ykä lyö hanskat tiskiin. Menisi terveys ja elämä raivauspuuhassa ja ihan turhaan.

Karvaton kissa

Tässä naisessa ei juuri karvaa kasva. Toisin kuin kanssasisarensa, hän ei koske pinsetteihin ja sheivaa lähinnä tavan vuoksi tai siksi, että jos se vaikka innostaisi karvan kasvua. Suree sitä, että ei voi protestoida kasvattamalla tuuheita puskia kainaloihin.

Karvat poikki ja pinoon!

Tämä nainen ei ymmärrä miten jotkut eivät sheivaa. Hänestä se kuuluu asiaan ja ennen kaikkea se on nopeaa ja helppoa! Aamulla suihkussa kaikki veks, se vie ehkä minuutin suih saih ja valmista on!! Ei se ole niin vaikeaa, ole reipas ja sheivaa, hän kannustaa.

Jouluna ja juhannuksena, oli tarvetta tai ei

Jouluna ja juhannuksena -sheivaajatyyppi viis veisaa karvoista suurimman osan ajasta. Mutta silloin kun on tulossa juhlat, rantaloma tai kuumat deitit hän saattaa sheivata. Tai sitten vain omaksi ilokseen silloin tällöin, mutta mitään karvanpoistorutiinia hänellä ei ole.

Mainoksen jumalatar

Hän nousee meren aalloista silkkisin säärin ja kierii lakanoissa kiiltävänä ja sileänä. Sheivaa lähinnä siitä ilosta, että ajeltu iho tuntuu hänestä mukavalta.

Käytännön emäntä

Käytännön emäntä ajaa karvojaan koska on pakko. Jos hän jättää kainalonsa luonnontilaan, hienhaju tyrmää naapuritkin tai jos hän ei nypi kulmiaan niihin saattaa muuttaa asumaan oravaperhe.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.