PÄIVITYS: Kim Kardashian paljasti nukkuvansa meikit naamalla säännöllisesti ja pitävänsä samaa meikkiä kaksi päivää! Nyt säästyy aikaa!! Ota mallia (jos uskallat!):

Oho nukahditko sohvalle? Meikit naamassa ja et jaksaisi raahautua vessaan pesemään niitä? Et jaksaisi, vaikka olet kuullut vaikka kuinka monta kertaa sen ohjeen, että meikit naamassa ei saa mennä nukkumaan. Mutta tiedätkö mitä siitä meikit naamassa nukkumisesta ihan oikeasti seuraa?

EI MITÄÄN. Ei ainakaan mitään vakavaa. Ei meikki tiedä nukutko vai oletko hereillä!!! Tämä meikinpesupakko on yksi suuri huijaus täynnä epämääräisiä ”totuuksia”! Älä mene halpaan!

Kysehän ei ole siitä, että nukkuessa tapahtuisi jotain mystistä, mikä laittaisi ihon imemään kaiken meikin sisäänsä ja siten tuhoamaan ulkonäön…

Arkijärki sanoo, että puhtaana on kivempi mennä nukkumaan. Ja kasvoja on jossain välissä ihan pakko pestä, samalla tavalla kuin muutakin kroppaa ainakin jos et meinaa muuttaa erakoksi jonnekin korpikuusen kannon alle jolloin on ihan sama oletko peseytynyt purossa viime vuoden jouluna vai juhannuksena.

Kyse on ihan siitä, että jos iholle aina vaan kerrostaa kaikkea, eikä koskaan pese sitä pois niin sillä on seurauksia. Mietipä vaikka miltä haiset, jos aina vaan laitat uutta deodoranttia mutta et koskaan käy suihkussa?

Mutta meikki on päivällä naamalla pidempään kuin öisin. Miksi se ei tuhoa kasvoja päivällä mutta yö on ihan eri juttu? Sanotaan myös, että meikit naamassa ei saa treenata, mutta kukaan ei koskaan varoita siitä, että meikit pitäisi pestä pois ennen lavatansseja tai reipasta koiralenkkiä, vaikka silloinkin voi tulla hiki. Höpöpuhetta koko juttu!

Eiköhän ole aika unohtaa turha stressaaminen asiasta. Joskus ne meikit jää naamalle ja se siitä. Varsinkin viikonloppuiltana ne jää naamalle koska on koko yön villisti bailaamassa ei kun siis koska sitä herää omasta kuolalammikostaan sohvalta vartti sen jälkeen kun lapset on saatu nukkumaan…

Michael Monroe kertoo aina nukkuvansa meikit naamalla, ja todistetusti hänellä on vielä naama! Joten jos et jaksa nousta pesemään kasvoja mieti, että ehkä meikit naamassa nukkumisesta voi haittojen sijaan olla vaikka mitä hyötyä:

– Etkö osaa tehdä smoky eyes -meikkiä? Nukkuessa meikit nuhjaantuvat sen verran, että aamulla look on täydellinen!

– Edellispäivän meikit naamassa säästää aikaa aamulla! Meikkaaminen on aikaavievää, mutta kun meikit on kasvoilla jo herätessä, se helpottaa kummasti!

– Jos nukahtaa esim. sohvalle ja havahduttuaan lähtee pesemään meikkejä, saattaa herätä sen verran paljon että ei enää saa unta. Jos vain hiippailee suoraan sänkyyn, saa todennäköisesti nukuttua paremmin!

– Meikkejä kuluu vähemmän kun käyttää samaa sotamaalausta useamman päivän! Silkkaa säästöä!

– Vettä ja pesuaineita kuluu vähemmän, ja se on ekologista!

– Jos meikki on kerrankin oikein nätti ja onnistunut, sitä ei tarvitse pestä tavan vuoksi pois vaan voi näyttää nätiltä seuraavanakin päivänä!

– Jos on vähän huono näkö, niin helpottaa tosi paljon että tietää missä silmät aamulla on, kun niitä ei tarvitse piirtää alusta asti uudelleen!

Bonusvinkki:

Hiuksiakaan ei aina ehdi tai jaksa pestä. Opettele tekemään sellainen kampaus, jolla voit mennä useamman päivän. Esimerkiksi nuttura päälaella toimii hyvin. Tarvittaessa lisää vain hieman kuivashampoota ja olet valmis lähtöön! Eikä kukaan huomaa mitään – ainakaan ensimmäiseen kolmeen päivään. Kolme viikkoa alkaa jo olla niillä rajoilla!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Meikit naamassa nukkumisen elämänmullistava taika!”

  • Rita sanoo:

    Mä meen nukkumaan meikit naamalla jos haluan näyttää teini-ikäiseltä finninaamalta 🙂 Ei tartte montaa tuntia naamassa pitää meikkivoidetta kun jo tuntuu että finnejä pukkaa pintaan. Monenmoista väriainetta on kokeiltu, muut kasvovoiteet ja meikit ei saa moista aikaiseksi.