Tiedättehän miesflunssan? Se on semmoinen tauti, joissa XY-kromosomihenkilö saa 37,0 °C kuumetta muistuttavan tilan. Sen jälkeen hän yskii ja räkii huutoäänellä, jotta koko taloyhtiö kuulee maailman tärkeimpiä kromosomeja koettelevasta hirveästä taudista. Miesflunssaan on kuitenkin hoitosuositus, vaikka sitä ei Käypä Hoito -suosituksesta löydy. No, ehkä tämän voi lisätä sinne?

– Miesflunssainen haluaa käteensä TV:n kaukosäätimen. TV:ssä on hyvä olla paljon urheilukanavatarjontaa. Jos sitä ei valmiiksi ole, miesflunssan hoitajan on syytä hankkia joku urheilupainotteinen maksupaketti. Jos maksupakettiin voi lisätä alastomia naisia, aina vaan paranee.

– Miesflunssainen haluaa palvelua naiseltaan. Nainen voi tuoda esimerkiksi sairaanhoitaja-asuun pukeutuneena oluen sohvassa kärsivälle miehelle. Runsas juominenhan on sairaana tärkeää!

– On myös parantavaa, jos nainen tuo olutta sohvaan alasti tai viettelevissä alusvaatteissa, jos hoitsuasua ei ole tähän hätään käsillä. Miesflunssan erityispiirteisiin kuuluu se, että kaiken muun toiminnan estävä sairastaminen ei missään nimessä estä mitään seksuaalista aktiviteettia. Miesflunssa ei myöskään tartu naisiin, joten minkäänlainen eritteiden vaihto ei ole ollenkaan riski.

– Miesflunssaista on tärkeää ravita hivenaineilla yms. tärkeillä ravinteilla, joita on esimerkiksi suola (lähde: perunalastut, salmiakki) ja nitriitti (lähde: nakit, makkarat ja leikkeleet).

– Miesflunssapotilasta ei saa millään tavalla rasittaa, joten jos hän tarvitsee esimerkiksi nenäliinan, särkylääkettä, villasukat, uuden oluen tai silmäniloa kuten tissit, nämä tulee viipymättä potilaalle toimittaa. Parasta onkin jäädä hoitamaan miesflunssapotilasta kotiin, muu voidaan katsoa heitteillejätöksi.

– Muista puhua miesflunssaiselle miellyttävällä ja lempeällä äänellä. Erityisesti vaatimusten esittäminen pahentaa oireita ja taudin kyseenalaistaminen johtaa tilan nopeaan heikkenemiseen, vältä niitä!

Koska miesflunssainen henkilö kokee loppunsa juuri nyt koittavan, hän suhtautuu tautiinsa hyvin, hyvin vakavasti. Hän saattaa luetella vakuutusyhtiöt, joissa hänellä on vakuutuksia, neuvoa veneen avaimen säilytyspaikan sekä hokea kesärengashotellin nimeä, mutta näistä ei pidä hätääntyä. Miesflunssa kestää jopa viikkoja etenkin, jos potilaalta aletaan pikku hiljaa odottaa jotain pientä työsuoritetta, kuten taulun saamista seinälle.

Miesflunssainen henkilö kokee kuitenkin äkkiä ihmeparanemisen, jos:

– kaveri pyytää mökkitalkoisiin

– kaveri pyytää pissattamaan mäyräkoiraa

– Venemessut, moottoripyörämessut, Arskamessut tai Jaskamessut ovat tulossa just nyt tänä viikonloppuna.

Jos luulitte, että miesflunssan vastine on naisflunssa, erehdyitte. Naiset eivät ehdi pysähtyä sairastamaan, koska naiset hoitavat niin paljon muiden sairauksia ja miesflunssia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Miesflunssa – diagnoosi ja hoitosuositus”

 • Entinen kotiäiti sanoo:

  Minulle aikoinaan eräs ”uramies” totesi, etää niinhän se on, että kotiäiti ei saa sairastaa. Korjasin hänelle, että ei pidä paikkaansa. Kyllä minä saan sairastaa, mutta samalla pitää tehdä kaikki se, mitä terveenäkin.
  Sinänsä meillä mies ei sairasta miesflunssaa, vaan sen päinvastaista tautia, oisko se sitten sisuflunssa. Aikoinaan sairaalassa maatessaan kurkkupaiseen kanssa, hän sanoi, että tulee varmaan ihan jo huomenna kotiin. Minä siihen, että tuo ei oikein vakuuta, kun samaan aikaan menee tippana kipulääkettä ja antibioottia sekä nesteitä. Neljän päivän päästä sitten mies kotiutui.

 • Riina sanoo:

  Jeah. Meillä oli just oikee maailmanluokan räkäkröhätauti. Minä popsin särkylääkkeitä ja mies makas sohvalla ja valitti. Tajus kyllä ittekki että on tainnu manflu iskee, mutta pitihän siihen viä vahvistuski hakee jostai wikipedian uumenista.
  Flunssa iskee kuulemma kovemmin miehiin,koska naisilla on suojana hormonit ja PIENET AIVOT.
  Meni sitte viä mainostaa kaverilleen puhelimessa kuinka se odottaa että ”toi pieniaivoinen nainen palvelee”.
  Aloin nauraa, mutta meinasinki kuolla siihen yskänkohtaukseen. :’D

 • Yökukkuja sanoo:

  Kuulostaa erittäin tutulta. Miesflunssalle on myös tyypillistä että se iskee juuri silloin kun viimeiset kolme päivää särkylääkkeiden voimalla pystyssä pysynyt vaimo avaa suunsa sanoakseen että voisitko hoitaa tänään lasten iltatoimet jotta pääsisin vähän lepäämään. Äidit eivät pääsääntöisesti ehdi sairastaa mitään muita tauteja kuin oksennustautia koska silloin jopa mies uskoo että vaimolta ei kannata odottaa ruoka-, siivous- tai mitään muitakaan palveluja.