Mies – tuo kodin kolmijalkainen tukipylväs – kokee joskus asiat eri tavalla kuin nainen. Osuuko mikään näistä väittämistä maaliinsa teidän huushollissa?

…oma kakka haisee ihan hyvältä. Jos se haisee pahalta, on ruoassa ollut jotain vikaa.

…”parin” kaljan ottamiseen kuuluu automaattisesti seuraava päivä sohvalla.

…auto on aina varma sijoitus. Vaikka se olisi osina, mäsänä, museossa tai romuttamolla kun sen ostaa, kyllä siitä aina vähintään omat saa takaisin.

…on silloin tällöin tavallaan ihan tervetullutta, että joku iilimato tarttuu oman rouvan takamukseen, koska se todistaa, että muija on vielä haluttua kamaa, ja samalla pääsee sankarillisesti osoittamaan voimansa ja omistussuhteensa.

…pornosta on hyvä välillä napata vinkkejä seksiin.

…kirjetonttu toimittaa kutsut lääkäriin, hammaslääkäriin ja sen sellaisiin menoihin, ja vastaavasti myös lähettää ne lastenkutsuille.

…on ihan korrektia, että sheivaat hänen kiveksensä ja takapuolen alueen, mutta ällöä kun nuolet hilloa sormistasi maiskutellen.

…ihonsa rei’ittäminen ja koristelu musteella on mahtavaa ja miehekästä, mutta luonnollisen hyaluronihapon ruiskuttaminen ihon alle juonteita silottamaan on naurettavaa ja feikkiä turhuutta.

…hiuksia pursuileva hiusharjasi on epäsiisti, muna- ja partakarvat lavuaarissa, lattialla, vessanrenkaalla ja viemärissä sen sijaan kuuluvat kylppärin luonnolliseen kiertokulkuun.

…mummoalkkarit ovat seksintappajat, mutta vauhtiraidat boksereissa ihan paikallaan.

…jokainen itseään kunnioittava mies tarvitsee ”miesluolan”, joka voi olla kellari, autotalli tai hätätilassa vain miehen käyttöön varattu sohvankulma tai nojatuoli. Naisen omaa tilaa ovat kauppa- ja kampaajakäynnit.

20161030_083337

…hänen oma, jatkuva kännykän hiplauksena on työasioiden ja sosiaalisten suhteiden hoitoa. Naisen kännykän räpläys puolestaan addiktio.

….pieruverkkarit ovat blaah, mutta takapuolesta puolessa reidessä lököttävät, Harald Hirmuisen kuvilla koristellut pitkät kalsarit sopivat niin farkkujen kuin puvun housujenkin alle.

…ikävä asia voi mahdollisesti kadota, jos siitä ei puhu.

…ex-tyttöystävän kanssa viestittely facebookissa on normaalia ystävyyssuhteiden ylläpitoa, mutta puolison jutteleminen miespuolisen työkaverin kanssa töissä tosi arveluttavaa käytöstä.

…hitaasti ja varovasti ajava nainen on arveluttava kuski, mutta vähän väliä ylinopeutta kaahaava ja ”pebaa heittelevä” mies on normikuski.

…miehen masturbointi on yhtä arkinen toimenpide kuin käsienpesu tai kalsareiden vaihto. Naisen itsensä koskettelu puolestaan älyttömän jännää ja seksikästä, ja pitäisi joka kerta tallentaa filmille.

…37,3 astetta lämpöä on jalat alta kaatava kuume.

Nimim. Äiti ja pojat

*disclaimer – kirjoitus ei koske kaikkia miehiä, väittämät koostettu kirjoittajan empiirisen tutkimuksen perusteella

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia