Jokainen joka on kovasti toivonut raskautta tietää, että silloin on valmis kokeilemaan melkein mitä tahansa, jotta pulla saataisiin uuniin.

Perusniksit, kuten jalkojen seinälle nostaminen, greippimehun juominen ja limojen tarkkailu, ovat olleet monilla käytössä. Nyt puhuttaa kuukuppiniksi.

Mikään uusi juttu ei ole kyseessä, vaan netissä on puhuttu siitä ainakin niin kauan, että mahdollisesti niksin avulla alkunsa saaneet lapset ovat jo pitkälti alakouluikäisiä.

Kuukuppihan toimii niin, että se kerää kuukautisvuodon sisäänsä. Miten se sitten voi auttaa raskaaksi tulemiseen?

Ensimmäinen ajatus on se, että kuppia käyttäisi keräämään valkovuotoa, jotta sen koostumusta olisi helppo tarkkailla. Valkovuoto kun vaihtelee kierron eri vaiheissa. Aikataulu- tai muista syistä ovulaation ajankohta voi olla tärkeää tietää sen sijaan, että harrastaisi seksiä tiuhaan oletettuina hedelmällisinä päivinä.

Noh, tässä kuukuppiniksissä kyse ei kuitenkaan ole limojen tarkkailusta. Kuppiin kerätään ihan muuta…

Nimittäin siemennestettä!!

Kuukuppi pistetään nopsaan paikalleen yhdynnän jälkeen, jotta siemenneste ei pääsisi valumaan ulos, vaan pysyisi lähempänä kohtua ja kenties sieltä päätyisi siittiöitä munasolun luo. Toinen vaihtoehto on truutata siemenneste suoraan kuppiin ja pistää se sisälle.


Ylin kuva Echo Grid.

Idea perustuu siihen, että siittiöt elävät naisen sisällä jopa päiviä. Kuukupin käyttöohjeissa ei tietenkään suositella pitämään sitä sisällä yhtäjaksoisesti useampaa päivää. Lisäksi ei varmaankaan ole tutkittu sitä, millä tavalla kuukupissa hengailu vaikuttaa siittiöihin – voisi kuvitella, että se ei ole sama asia kuin pelkästään naisen kropassa oleminen.

Kun kuukuppi on normaalikäytössä, veri valuu kuppiin eikä ylöspäin sieltä, jollei nainen sitten mene ylösalaisin. Voisi olettaa, että normaalikäytössä spermakaan ei sieltä mihinkään liikahda, vaan sen saattaminen kohtuun vaatisi muita asentoja kuin tavallista seisomista tai istumista. Vaikea sanoa onko kupista sitten enemmän hyötyä kuin vanhasta kikasta nostaa jalat seinälle heti seksin jälkeen…

Kuukuppi ei ole kovin kallis investointi ja monelta löytyy sellainen jo ennestään. Niksi on suhteellisen vaaraton kokeilla, riskinä on lähinnä hiivatulehdus tai bakteerivaginoosi. Siemennesteen pH on erilainen kuin emättimen, joten se saattaa aiheuttaa oireita, kuten kutinaa ja epämiellyttävää hajua.

Mitä mieltä olet, kokeilisitko tätä niksiä? Oletko jopa kokeillut? Toimiko? Kerro kommenteissa!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Kokeilisitko tätä niksiä raskaaksi tulemiseen?!”

  • Surullinen klovni sanoo:

    Tätä on kokeiltu, mutta ei toiminut :/… Ehkä joskus saan vielä lapsen😔💚

  • Niksininni sanoo:

    Toimii 👍 Illalla hommailun jälkeen kuppi paikoilleen ja seuraavana päivänä vaan sohvalla pötköttelyä jalat kohti kattoa 👌 Tällä viikolla sitten ois ensimmäinen neuvola käynti luvassa ☺️

  • Niksipirkka sanoo:

    Toimii 👍 Illalla hommailun jälkeen kuppi paikoilleen ja seuraavana päivänä vaan sohvalla pötköttelyä jalat kohti kattoa 👌 Tällä viikolla sitten ois ensimmäinen neuvola käynti luvassa ☺️