Onko mitään, mihin anoppi ei nokkaansa pistäisi? Miniän tavat, miniän olemus, lasten nimet, kasvatus ja lukumäärä…

Jep, lukumäärä vieläpä aika yllättävällä tavalla. Se, että anoppi asuu perheen kanssa nimittäin vähentää perheeseen syntyvien lasten määrää.

Aikaisemmin on uskottu, että anopin kanssa samassa taloudessa asuminen lisäisi hedelmällisyyttä, mutta uuden tutkimuksen mukaan vaikutus on päinvastainen.

Itävaltalaistutkimuksessa käytiin läpi yli 2.5 miljoonan naisen terveystiedot 14 maasta.

Suurimmassa osassa tapauksia se, että oli päädytty asumaan anopin tai omankaan äidin kanssa, ei (ylläri!!) ollut vaimon toive. Kaikissa tutkituissa maissa suurin osa perheistä koostui pariskunnasta ja lapsista. Useamman sukupolven yhdessä asuminen oli harvinaisempaa.

Niissä perheissä, joissa anoppi asui saman katon alla, oli selkeästi vähemmän lapsia kuin niissä, joissa tämä asui muualla.

Ilmiölle esitetään jutussa eri selityksiä. Ehkä kyse on siitä, että anopin kanssa asutaan lähinnä köyhissä oloissa, jolloin ei ole varaa tehdä enempää lapsia kun kerran anoppikin pitää ruokkia.

Kaikkein todennäköisin selitys jäi kuitenkin mainitsematta. Jotta saisi lapsia, pitää harrastaa seksiä. Ja anoppi väijymässä seinän takana ei varsinaisesti innosta hommailemaan, vai mitä?!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Anoppi vie jopa hedelmällisyyden!”

  • Khyl näin on. sanoo:

    En ihmettele. Itselle riitti kun appivanhemmat olivat 160m päässä,suora näköyhteys taloon, ja tie meni sen ohi eli joka kulku näkyi heille. Etuvartioasemaksi sitä nimitin. Ja postilaatikko oli heidän laatikon vieressä heidän talon kohdalla. Eräänkin kerran posti piti hakea anopin tuvasta,milloin epäillen mitä kaikkea sinne jäi hukkaan, milloin kauhistuen kun osa postista oli avattu, ja aina kuitenkin tsekattu mitä postia tuleekaan, ja kun siitä viimein kilahdin, olin lapsellinen. Kaikki tuomittiin ja mikään ei ollut hyvä jos erosi heidän tavoistaan. Lapsia sain kaksi mutta elämä siellä kävi mahdottomaksi ja nykyisessä elämässä on kaikki hyvin, kolmas lapsi on tullut ja uusi anoppikin ihanasti parin tuhannen km päässä.