”Lastenkasvatusopas

  • mikäli pelikone/tietokone ei mene kiinni sovittuna aikana eikä useasta kehotuksesta, aiheuta taloon sähkökatko vetämällä päävirrat pois. Pakkasella selviää ovia avaamatta helposti aamuun 😆
  • jos polttopuiden haku on hankalaa ja venyy, piilota kaikki irtopatterit ja ota sähköpattereiden sulake taulusta pois. Lisää itselle yöksi villasukat ja lisäpeitto. Aamulla naama huurussa kummasti polttopuukassit löytyvät täynnä puuhellan edestä. 😆
  • jos likaiset vaatteet lojuvat huoneen lattialla päätymättä pyykkikoriin, siivoa vaatteet jätesäkkiin ja säkki vinttiin säilöön. Kun enää on ne yhdet jarruraitakalsarit, niin kummasti kiinnostaa pesukoneen anatomia. Samaa metodia voi käyttää lattialla lojuviin leluihin.
  • itkupotkuraivarit/huutokilpailu. Jokaisen kunnollisen perheenäidin yksi parhaimmista varusteista on langattomat nappikuulokkeet. Kunnon metalli kuulokkeisiin soimaan ni ei huudot haittaa. Peltorit ei toimi tässä.
  • ’Mua ei väsytä/en suostu nukkumaan’ -kohtaus illalla. Aamulla kun pistät vanhanaikaisen vekkarin huutamaan kello 05.00 keittiön pöydälle niin kummasti rupee myös rytmi unille menoon löytymään. Teineillä saattaa olla valikoiva kuulo mutta tähän auttaa kun kajauttaa Paula Koivuniemen iskelmät täysille.
  • wilma ja sen jatkuva piipitys ei lakkaa edes poistamalla sovellus puhelimesta, mutta mikäli näin teet muista että opettajalla on sun numeros tai ainakin sen voi selvittää… tuohon en ole vielä keksinyt kiristystä, lahjontaa, manipulointia tai muutakaan keinoa jolla saat teinin kunnioittamaan kelloa ja siirtämään jalat ripeästi tunneille ilman myöhästymistä. Läksyt voidaan silti tehdä valvotusti ihan niinkuin silloin ekalla luokallakin 😅😂

Kirjoittanut ehkä vähän väsynyt/vittuuntunut/kekseliäs äippä 🤟”

Tämä kirjoitus on Huonon Äidin lukijan lähettämä. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia