Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Perhevapaalta työelämään -hanke.

Perhevapaan aikana opit paljon hyödyllisiä taitoja, joita et ehkä ole tullut edes ajatelleeksi. Yhtäkkiä osaat kokata yhdellä kädellä, syötät vauvalle puuroa samalla kun puet sukkahousuja eskarilaiselle, juokset nopeammin kuin Usain Bolt, kun harvinaisen ketterä esikoisesi on kiipeämässä kirjahyllyyn…

Nämä ovatkin aivan mahtavia taitoja, joista on hyötyä yllättävän monessa tilanteessa. Jos kuitenkin perhevapaan loppu häämöttää ja mietit paluuta työelämään tai vaikkapa koulunpenkille, saatat kaivata hieman sparrausapua. Kotona vietetyn ajanjakson jälkeen tulee helposti mieleen kysymyksiä: osaanko enää mitään muuta kuin leipoa hiekkakakkuja ja vaihtaa vaippoja, ja miettiä milloin se seuraava Supermarsu-kirja oikein tulee kauppoihin? Ja miksi Oliverille tulee pissahätä aina silloin, kun kurapuku ja talvihaalari on jo puettu päälle?

Perhevapaalta työelämään –valmennus

Jos tuntuu siltä, että aivot ovat surkastuneet ja kaikki entinen osaaminen on mystisesti kadonnut pesukoneen mustaan aukkoon, tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden, jota ei kannata ohittaa!

Perhevapaalta työelämään -hanke järjestää maksutonta valmennusta perhevapaalle oleville tai lasta kotona hoitaville vanhemmille. Saat tueksesi oman personal trainerin, valmentajan, jonka kanssa voitte pohtia esimerkiksi eri työ- ja koulutusvaihtoehtoja ja perheen ja työn yhteensovittamiseen liittyviä kysymyksiä. Valmennukseen voit myös osallistua ilman aiempaa koulutustaustaa tai työkokemusta.  Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tämä valmennus ei maksa sinulle euroakaan eikä se velvoita sinua mihinkään.

Kuva Element5 Digital. Ylin kuva Ian Wagg.

Peruspessimistinä saatat pohtia juuri niitä asioita, mitä et ainakaan osaa, mutta yhdessä valmentajasi kanssa kaivatte esiin vahvuutesi ja etsitte niitä sinulle sopivia vaihtoehtoja.
Jos olet aina salaa halunnut sirkukseen nuorallatanssijaksi, kerro siitä valmentajallesi ja voitte yhdessä alkaa selvittää mitä ominaisuuksia ja koulutusta siihen vaaditaan. Valmennuksen sisältö räätälöidään aina oman taustasi ja toiveittesi mukaan, ja aikataulu sovitetaan joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Valmennus kestää kolme kuukautta ja sisältää 16 tuntia yksilöohjausta sekä 10 tuntia ryhmätapaamisia. Pikkuhiljaa eteesi aukeaa oma polku, jota on valmentajan avulla helpompi lähteä kipittämään eteenpäin. Mikä parasta, valmennukseen osallistuminen ei vaikuta Kelan tukiin.

Valmennuksia järjestetään ympäri Suomea: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Lapin maakunnan alueella, ja valmennukseen voi tulla myös mainittujen kaupunkien lähialueilta, esimerkiksi Limingasta Oulun valmennukseen, Kangasalta Tampereelle tai vaikkapa Vantaalta Helsinkiin. Valmennuskielinä ovat suomen, ruotsin ja englannin lisäksi, venäjä, arabia, somali, sorani, kurmandzi, pohjoissaame (Lapissa), persia ja mandariinikiina.

Valmennukset ovat osa Uudenmaan ELY-keskuksen koordinoimaa Perhevapaalta työelämään –hanketta, jota rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.

Kiinnostelisiko sinua tällainen mahtava tilaisuus? Täältä löydät monipuolista lisätietoa tästä maksuttomasta valmennuksesta, ja voit myös käydä inspiroitumassa valmennuksen jo läpikäyneiden mielenkiintoisista tarinoista.

Ja nyt kannattaakin toimia heti, sillä ilmoittautuminen valmennukseen päättyy kesäkuun lopussa! Ilmoittautuminen on superhelppoa ja nopeaa: täytät lyhyen lomakkeen parissa minuutissa. Siinä kaikki. Henkilökohtainen valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä viikon sisällä, jolloin voitte yhdessä sopia jatkoaikataulusta.

Tästä sitten reippaasti ilmoittautumaan!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia