”Nykyään trendinä on hakea itselleen kaveria Tinderistä yms. treffipalstoilta. Niistä löytyy suhteellisen helposti seuraa etenkin jos etsit satunnaista seuralaista etkä elämänkumppania. Liekö tästä ilmiöstä seurauksena se, että nykyaikana on ns. hoitosuhteita? Usein kuulee puhuttavan, että se on se mun uusi hoito. Samaten voi kuulla ”se oli hyvä hoito tai huono hoito”. Ikäänkuin olisi käynyt kampaajalla tai hierojalla. Jos kuulen olevani hoito, herättää se minussa tunteen, että olisin ostettavissa. Eikö siis tässä kohtaa minun pitäisi saada korvaus? Itse, vaikka suhde ei ole vakava olen mieluummin uusi seuralainen ja/tai hyvää seuraa kuin hoito.

Voisin olla kyllä hoitaja, mutta tuleeko tällöin miehestä (kirjoittaja on nainen) silloin minun hoitoni? Kokeeko hoito sanan käyttäjä asian niin, että hän menee hoidon luokse saamaan itselleen mielihyvää? Vai niin, että hän käy antamassa mielihyvää ja hoitoa toiselle?

Monilla ihmisillä on siis hoitosuhteita. Nähdään satunnaisesti. Hoidetaan hommat pois alta ja sitten taas ollaan yhteyksissä kun hoidon tarvetta ilmenee. Sanassa hoito jotenkin kalskahtaa tietynlainen tyhjyys ja pinnallisuus. Haluaako kukaan kuulla olevansa hoito? Hoito muiden palvelua tarjoavien joukossa. Onko hoidolla yläpäätä vai vain alapää? Mitä mieltä olette? Käydäänkö hoidon kanssa ulkoilemassa tai leffassa? Vai onko se sovittavissa? Vai onko se silloin ns. vapaa suhde kun on muutakin kun seksiä, mutta ei vakava parisuhde? Vai onko hoito kuitenkin aina seksuaalista kanssakäymistä.? Eikö se tällöin olisi maksullisena nimeltään prostituutio?

Itsekin myönnän sinkkuna välillä olevani hoitoa vaille. Tarkoittaako hoito siis tarpeiden tyydyttäjää? Siinä kohtaa tietysti hoito on neutraalimpi sana kuin tarpeiden tyydyttäjä. Entä millainen on hyvä ”hoitosuhde”? Kun sinulla on hoito niin palveluntarjoajaansa voi vaihtaa milloin vain. Ja päinvastoin.

Hoitosuhteen kummankin osapuolen on syytä olla tietoinen asiasta. Saattaa olla, että suhteen toinen osapuoli ei ole täysin ymmärtänyt asiaa. Olisiko hoitosuhteesta syytä tehdä sopimus mustaa valkoiselle epäselvyyksien välttämiseksi? Siinä kerrotaan faktat ja jos kumpikin on asioista samaa mieltä niin eikun menoksi. Entä jos hoitosuhteen toisella osapuolella alkaa herätä tunteita niin loppuuko hoitosuhde ja tiet erkaantuvat? Voiko pelkästään ”hoito” olla tunnesuhde? Vai onko niin, että siksi on hoitoja, ettei tarvitse alkaa tunteilemaan ja menettämään vapauttaan? Saa vain fyysisen kosketuksen ilman sitoumuksia. Pelko pitää etäällä toisesta ihmisestä. Onko helpompi pitää hoitoja kuin kohdata joku ihminen virheineen päivineen? Samalla joutuisi laittamaan itsensä peliin kokonaan ja omat heikkoudet saattaisivat tulla näkyviin.

Että kuka nyt sitten loppujen lopuksi hoitaa ja ketä kun kerrot, että sinulla on uusi hoito? :)”

Nimim. Hoitoako vailla? 

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Artikkelikuva Christian Lue.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Hoitohommia”

  • Anculi sanoo:

    Mielestäni yhtä kaikki prostituutiota. Sen enempää ei tarvitse analysoida tätä