Miltä kuulostaisi hiihtoloma Kuusamossa? Ei kokkausta, ei siivousta vaan nauttimista! Erämaahotelli Basecamp Oulanka Pienellä Karhunkierroksella odottaa Sinua 💙
Koodilla HuonoÄiti saat 10% alennuksen, kun ilmoittaudut guide@basecampoulanka.fi tai 0400 509741.

Basecamp Oulanka muuten lahjoittaa vuosittain luonnonsuojeluun merkittävän summan rahaa, ja vierailemalla sinäkin lahjoitat.

Viikolla 8 Huonon Äidin suosikkiravintola ja maan parhaimmistoon kuuluva Ravintola Emo  avaa Kuusamon puhtaan luonnon raaka-aineita kunnioittavan Pop Up -ravintolan Oulangan kansallispuiston maisemiin. Tarjolla lähikylien ja pitäjien tuotteista koottu illallinen, kolmen ruokalajin lounas, sekä erämaatunnelmaan sopiva keittolounas! Lue lisää ja varaa Emo x Oulanka Pop Upin sivuilta.

Emon Pop Upin aikaan Basecamp Oulangassa on erinomainen nettohinta 405 euroa, joka sisältää 3 yötä, täyshoidon ja 1 Emon juhlaillallisen.

“Kuusamo pysäyttää arvostamaan luontoa ja katsomaan sitä kiitollisuudella. Siksi Emon Kuusamo Pop Up’in menu on kunnianosoitus paikallisille raaka-aineille. Tervetuloa nauttimaan!”

– Keittiöpäällikkö, ravintoloitsija Ilkka Lääveri, Ravintola Emo

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 7 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

7 vastausta artikkeliin “Hiihtoloma Kuusamossa – luonnon rauhaa ja huippuravintolan ruokaa”

 • Emon jengi sanoo:

  Kiitos Huonolle Äidille! Innolla odotamme ainutlaatuisia hetkiä luonnon helmassa. Emon porukka seuraa myös kommentteja, joten meillekin voi osoittaa kysymyksiä ja kommentteja!

 • Maarit sanoo:

  Hinta per nuppi vai 2 aikuista ja 2 lasta vai?

  • Huono Äiti sanoo:

   Basecamp Oulangassa on nettohinta 405 euroa, joka sisältää 3 yötä, täyshoidon ja 1 Emon juhlaillallisen – tämä hinta on per henkilö. Kannattaa kysyä lisätietoja ja perhehintoja suoraan guide@basecampoulanka.fi tai 0400 509741
   Jos taas pelkästään huippuelämyksellinen illallinen tai lounas on mielessä kansallismaisemassa, siitä kannattaa olla suoraan yhteydessä Ravintola Emoon – Varauksista vastaa ravintola Emo, Severi Lukkarinen
   050 387 5874
   tai
   info@kuusamopopup.fi

  • Base sanoo:

   Base täällä Huonon Äidin ja Emon kanssa. Tulee niin hemmoteltu olo. Heittele meille guide@basecampoulanka.fi haasteita niin yritämme vastata. Perhehuoneen hinta riippuu lasten iästä. Saatte kyllä hetikäyttöön latusukset mallia Salomon skin, monot ja sauvat kaupan päälle, jos olette samassa huoneessa yötä. Leveä ajettu baana menee Basen pihasta ja jatkaa Karhunkierrosreittiä. Tervetuloa

 • SIIRI sanoo:

  WAUDE 🙂