”Olen sössinyt viime vuodet huolella. Minulla on pitkä avioliitto takana ja seksiä on ollut aika vähän monen vuoden ajan. Jossain kohtaa annoin itselleni luvan vähän vilkuilla ”toisiin pöytiin”. Tämä lähti kunnolla lapasesta yhden samassa työpaikassa olevan miehen kanssa.

Lähdin viettelemään häntä kunnolla katsein ja flirtin kanssa. Hän ei varmasti pitänyt sitä minään, mutta itse höyrähdin. Kuvittelin olevani rakastunut ja ajattelin että jätän mieheni hänen takiaan. Oltiin tässä vaiheessa juteltu niitä näitä käytävällä kuukauden ajan silloin tällöin.

Sanoin puolisolleni, että mietin jatkanko hänen kanssa ja kerroin että nyt on toinen mies tässä kehissä. Yhden yön nukuttuani tulin onneksi järkiini. Puolisoni toki sai pitkäaikaisen trauman ja nyt kannan tästä aikamoista syyllisyyden taakkaa. Lapsetkin ehtivät pelästyä, että nyt tulee ero.

Välillä en tiedä, miten sietää omaa lapsellisuuttaan. Olen aina ollut taipuvainen ihastumaan kunnolla, mutta tuossa kohtaa mulla katosi todellisuuden taju täysin. Hävettää!”

Nimim. Törppö

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Hairahduin ja kadun”

  • balanssi sanoo:

    Suripahteelle. Seksihän oli tässä vain jonkinlainen surkea tekosyyn yritys. Sitä käytetään itseasiassa niin paljon, että monet (naiset) kuvittelevat, että jos seksikertoja niin ja niin paljon viikossa, niin sitten parisuhde voi hyvin, vaikka niinhän se ei ole.

    Tässähän on kyse selvästi naisen perusluonteesta ”Välillä en tiedä, miten sietää omaa lapsellisuuttaan. Olen aina ollut taipuvainen ihastumaan kunnolla,”. Tämän naisen ei luultavasti pitäisi olla ollenkaan perinteisessä parisuhteessa

  • Suripahde sanoo:

    Toteat heti alussa, että avioliitossanne on ollut seksiä aika vähän jo useamman vuoden ajan. Koetko siis, että teillä ei ole tarpeeksi läheisyyttä tai jäävätkö tarpeesi täyttymättä seksin saralla? Jos näin on, lienee aika luonnollista, että ihminen lähtee ”vilkuilemaan” muita.
    Oletteko käsitelleet miehesi kanssa varsinaista syytä siihen, miksi lähdit ”vilkuilemaan”? Oletteko puhuneet rehellisesti siitä, mitä te molemmat toivotte avioliitoltanne? Uskoisin, että rehellinen keskustelu omista ja toisen tarpeista olisi nyt parempi vaihtoehto, kuin itsen syyttely.