Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Nordic Innovation Shop.

Mikä ihmeen WellO2? WellO2 on tällainen kätevä kotimainen innovatiivinen laite helpottamaan hengitystä! WellO2 tarjoaa paremman hengittämisen kautta apua astmaatikoille, allergisille, nuhaisille, köhäisille, uneen, stressinhallintaan ja kroonisiin hengitysongelmiin. Tämä lisäksi WellO2:a voi käyttää paremman hengittämisen harjoittamisessa, jotta arjen lisäksi myös liikkuminen helpottuu ja hapenottokyky paranee.

Huonon Äidin ystävä on kokeillut WellO2:a jo pidemmänkin aikaa, ja kertoo laitteen paitsi irroittavan limaa todella hyvin flunssassa (ja koronan yhteydessä) myös kehittävän astmaisia keuhkoja. Ihan vasta syyskuun alussa julkistettiin WellO2:sta kliininen tutkimus, joka vahvistaa näitä ystäväkokemuksia, sillä jo neljässä viikossa kevyt päivittäinen WellO2-harjoitus lisäsi hengitysvoimaa jopa 20 %. Mitä se tarkoittaa käytännössä, selviää jatkamalla tämän artikkelin lukemista.

”WellO2 vahvistaa astmaatikon keuhkojani ja on flunssassa lyömätön laite! WellO2 aukaisee nenää ja nopeuttaa toipumista.” – Huonon Äidin ystävä

Nyt Huonon Äidin lukijoilla on mahdollisuus ottaa WellO2 osaksi omaa hyvinvoinnin rutiinia koko perheelle huippuetuhintaan: koodi HUONOAITI50 antaa Nordic Innovation Shopissa aivan mahtavan 50 € alennuksen WellO2-hengityshyvinvointilaitteesta! Ja myös arvotaan kahdelle onnekkaalle WellO2 kokeiluun ihan ilmaiseksi, lisätiedot löytyvät tämän jutun lopusta, eli jatka lukemista 😉

Flunssainen teini ja WellO2

WellO2:a voi käyttää siis vaikka flunssan oireita helpottamaan! Oli flunssan alkulähde sitten vilustuneet koulukaverit tai liian vähissä kamppeissa liikkuminen, mikä kuulemma ei aiheuta itsessään flunssaa, sillä siihen tarvitaan virus, mutta kokemuksesta voidaan sanoa että kyllä se ainakin auttaa joka vuosi vähintään yhden teinin on kotiin kaatamisessa… niin siis alkuperästä huolimatta nuha, köhä ja aivastelu levisi toimituksen kotona pikavauhtia, ja tuloksena oli neljä koulupäivää poissaoloja ja kolme (negatiivista) koronatestiä.

Onneksi posti toi pikavauhtia testiin WellO2:n myös meille, ja kirjoittajalle itselleen on taottu pienestä pitäen päähän höyryhengityksen hyödyt räkätaudit oireiden loiventamisessa, joten otetaan köhäisin teini koekaniiniksi ja pistetään WellO2 niin sanotusti tulille!

Erityisen positiivinen piirre WellO2:ssa on muuten sen helppokäyttöisyys. Tavanomaisesti flunssaoireisten höyryhengitys on sisältänyt kuuman kattilan kiehuvaa vettä ja päälle pyyhkeen, ja siinä on välillä poltettu sormia, käsiä tai jopa nenänpäitä, sillä tässä menetelmässä helpotusta hakeva altistuu kirjaimellisesti kuumalle vedelle. Ja sehän ei ole haluttua ei pienimpien eikä isompien potilaiden kohdalla, vahinkoja kun tuppaa tapahtumaan aina. Viime vuosien pandemia lisäsikin varsinkin lapsille aiheutuneita palovammoja höyryhengityksen kyseenalaisten kotikonstien seurauksena.

WellO2:a käytettäessä kenenkään ei tarvitse olla kosketuksessa kuuman veden kanssa, vaan vesi lämpenee haluttuun lämpötilaan  (45 °c, 55 °c tai 65 °c) siististi omassa eristetyssä säiliössään, ja tekemisissä ollaan vain ja ainoastaan oikean lämpöisen höyryn kanssa. Pitää vain täyttää säiliö puhtaalla kylmällä vedellä ja asettaa WellO2 lämpiämään omaan alustaansa. Muutamassa minuutissa vesi on lämmennyt oikeaan lämpötilaan ja höyryhengittely voi alkaa!

WellO2:n taika flunssaoireiden helpottamisessa perustuu höyryn lisäksi vastukselliseen hengittämiseen, joka edistää liman ja pienhiukkasten poistumista kropasta. Nenään ja keuhkoihin ei näin ollen niin helposti jää sellaista “tuulettumatonta tilaa”, jossa pöpöpesäkkeet voivat piileskellä ja bilettää. Hyvä on kuitenkin muistaa että kehon rasittamista flunssassa pitää välttää, joten ihan se pienin teho antaa jo riittävästi vastusta.

Muutaman kokeilukerran jälkeen köhiminen seinän toisella puolella vähentyi huomattavasti, ja myös teini itse kertoo yskänärsytyksen ja kurkun kivun ja kutinan helpottaneen. Testattiin myös WellO2:een saatavat Mentolitabletit, sillä kaikkihan me tiedetään että menthol kuuluu flunssan hoitoon, ja ihanan raikas mentholhöyry jätti mukavan maun suuhun ja myös äiti jäi hetkeksi haistelemaan muistoja herättävää tuoksua laitetta tyhjentäessään ja puhdistaessaan.

WellO2:n pesu ja puhdistus on varsin vaivatonta. Laitteessa itsessään on puhdistusohjelma, jonka voi pyöräyttää aina välillä ja silloin kun käyttäjä vaihtuu. Muulloin riittää huuhtelu ja ilmakuivaus. Käyttäjän vaihtuminen on myös sillä lailla helppoa, että mukana tulevista steriloitavista suukappaleista jokainen käyttäjä voi valita juuri sen oman, joka tarvittaessa puhdistuu höyrykorissa samalla kun laite itsekin. Ja koska ruuhkavuosissa on tarpeeksi kiireitä ilman desinfiointejakin, voi jokaiselle käyttäjälle hankkia lisävarusteena ihan omat nenämaskit ja vastuksensäätimet, jolloin käyttö on entistä mutkattomampaa koko perheelle.

Nenämaskia käytetään mm. nenäonteloiden tehokkaampaan avaamiseen, mutta teinin mielestä jo pelkkä ”tavallinen” hengitysharjoittelu auttoi vähentämään myös nenän tukkoisuutta!

Sohvaperunan liikuttaminen

Seuraavaksi laite lähti testiin sohvaperunalla, joka toivoisi apua liikuttamiseen. Josko hengästymisen tunteen väheneminen auttaisi myös liikkumisen ilon löytymisessä. (Ja testijonossa on myös allergisen astmaatikon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen. Liikkuessa, kuivassa huoneilmassa ja muuten vain ahdistaessa.)

Hengitysharjoittelu aloitettiin pienellä vastuksella, ja koettiin varsin miellyttäväksi. Höyryn lämpötila oli nextillä eli toisella levelillä, ja se oli Kultakutrin sanoin juuri sopivaa. Vastusta voisi seuraavalla kerralla hieman nostaa, ja kohtahan tässä ollaankin ihan huipputason hengittelijöitä!

Sitten vuorossa on porrastesti. WellO2:n avulla moni on saanut apua pinnalliseen hengitykseen, ja sitä kautta hengästymiseen. Hengitysharjoituksia säännöllisesti tekemällä hengityslihakset vahvistuvat, liikkuminen ahdist… eikun hengästyttää vähemmän ja myös arki sujuu sutjakkaammin.

Otettiin siis kakkosvastus käyttöön ja keuhkoille töitä! Puhtia portaissa pyllertämiseen tuntui tulevan jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta koska tuloksia oikeasti luvataan vasta säännöllisellä käytöllä, voi kyseessä olla sellainen placebo-vaikutus, mutta ei se haittaa! Pikku hiljaa ei välttämättä ota enää niin paljoa voimille hakea koko kodin astiastoa teinien huoneista.

Faktahan on, että kuntoon ei päästä taikasauvaa heilauttamalla, eikä myöskään WellO2 ei ole nollasta sataan yhdellä kerralla vievä taikalamppu vaikka ulkomuodoltaan sellaista hieman muistuttaakin. Toivomuksia toteuttavia henkiä WellO2:sta ei hieromalla tule esiin, mutta oma henki ja happi paranee kyllä säännöllisen käytön kautta! Toimiva hengitysharjoittelu on helppo ottaa mukaan vaikka omiin aamu- tai iltarutiineihin, tai molempiin. Ja vaikka WellO2 tuokin tarvittaessa nopeaa helpotusta räkäilyyn, flunssia voi myös ennaltaehkäistä säännöllisellä käytöllä, jolloin limakalvot ja värekarvat jne. toimivat optimaalisesti vastustuskykymme portinvartijoina eivätkä pöpöt pääse vaivatta valtaamaan alaa.

Ja lyhyt kertaus

WellO2 on siis kaikille hyödyllinen lääkkeetön hengityshyvinvointilaite, joka hyödyntää maailmanlaajuisesti patentoitua Nordic Breathing -metodia. Jos hengityksen ymmärtäminen kiinnostaa laajemminkin, niin nordicbreathing.comista voit lukea lisää hengitykseen liittyvistä asioista ja saada vinkkejä! WellO2 on kehitetty erityisesti jokapäiväistä hengitystä helpottamaan, ei pelkästään flunssaa, allergioita tai astmaoireita, ja erityisen toimivaksi WellO2:n käyttäjät ovat kokeneet hengityslihasvoiman kehittymisen laitetta käytettäessä, mikä vaikuttaa positiivisesti paitsi koko kehoon myös urheiluun ja suorituskykyyn, ja mahdollistaa monille aktiivisemman elämän miellyttävämmin.

Kiitetty on myös WellO2-hengittelyn apu stressin helpotuksessa. Mindfulnesseista on puhuttu jo pidempään ja me kaikki tiedetään että syvä hengittäminen auttaa kestämään niin tahtoikäraivarit kuin teinikiukutkin. Sillä on jotain tekemistä parasympaattisen hermoston stimuloimisen kanssa. Mutta perhearjen pyörteissä ajan ottaminen rauhoittumiseen tai se hiljaisen hetken löytyminen voi olla haastavampi homma, joten WellO2 toimii konkreettisena apuvälineenä hengitysharjoitukseen laskeutumiseen. Ei tarvitse pakottaa mielikuvia autiosaarelle kun vierestä kuuluu äiti, äiti, äiti, vaan laite tukee tekemistä ja taaperokin näkee että äidillä on oma nyt juttu kesken.

Mistä niitä WellO2:ja sitten saa?

Maailmalla suomalaiset ovat tunnettuja paitsi sitkeydestään ja sisustaan myös innovatiivisimmista keksinnöistä, joiden avulla pääsee läpi vaikka sen harmaan kiven hieman helpommin. WellO2 on juuri tällainen fiksumpi keksintö, joten se on tietysti saatavilla Nordic Innovation Shopista, joka on verkkoon perustettu kotimainen kauppa tuomaan pohjoismaisia keksintöjen helmiä niin kotimaisen kuin maailmaanlaajuisenkin yleisön tietoisuuteen.

Alennuskoodilla HUONOAITI50 saat WellO2-hengityshyvinvointilaitteesta juurikin upeassa Nordic Innovation Shopissa huikean 50:n euron alennuksen! Siis -50 €! Alennuskoodi on voimassa 15.12. saakka, joten WellO2:n voi hankkia etuhintaan niin isänpäivälahjaksi kuin joululahjaksikin. Joko kumppanille, ystävälle, anopille, koko perheelle tai ihan vaan itselle, sillä sinäkin ansaitset parempaa hengitystä (ja lahjoja!). Maailmanlaajuisesti suomea puhutaan ja luetaan hieman harvemmin, joten Nordic Innovation Shop toimiikin pääasiallisesti englanniksi, mutta lisää tietoa selväksi suomeksi WellO2:sta löytyy heidän virallisilta sivuiltaan täältä.

Haluaisitko sinäkin kokeilla uutta fiksumpaa tapaa harjoittaa hengistystä? Olisiko teidänkin taloudessanne tarvetta tällaisella hyvinvointilaitteelle? Hyvä, jätä kommentti tuonne alle, kerro vaikka oletko aiemmin vielä kuullut WellO2:sta, tai Nordic Innovation Shopista ja olet mukana huippuarvonnassa, jossa arvotaan ei yksi vaan kaksi WellO2-laitetta Huonon Äidin lukijoille testiin!

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken kaksi (2) WellO2-hengityshyvinvointilaitetta. Osallistumisaikaa on 13.11. saakka ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvonnan jälkeen arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen poistetaan. Alennuskoodi on voimassa Nordic Innovation Shopissa 13.12. saakka eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia