Parisuhde voi olla hyvä myös ilman rakkautta, kertoo nimimerkki Tyytyväinen:

”En rakasta miestäni. En ole koskaan rakastanut. Siinä se on sanottuna. Avioeroni jälkeen tämä suhde on minulle lottovoitto. Tietenkään en ole koskaan sanonut sitä miehelleni. Se on helppo välttää, koska emme muutenkaan jaa rakkaudentunnustuksia toisillemme.

Mieheni on hyvä lapsilleni. Hän ei ole heidän biologinen isänsä, mutta mieheni kohtelee heitä hyvin. Hän on kiltti ja ystävällinen. Lapset pitävät hänestä kovasti. Meillä menee taloudellisesti hyvin. Käymme säännöllisesti matkoilla ja meillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Viihdymme kummatkin kotona ja puuhastelemme molemmat yhteisen kodin hyväksi.

Vaikka en rakasta, enkä tunne minkäänlaista intohimoa miestäni kohtaan, niin kuitenkin arvostan ja kunnioitan häntä. Hän on hyvä mies. Seksiä meillä on harvoin. Tilanne tuntuu sopivan molemmille. En usko hänen pettävän minua, koska hän on aina kotona. Miksi jaan tämän? Ehkä kertoakseni, että suhteita on monenlaisia. Eivät kaikki kaipaa seksiä/intohimoa ollakseen tyytyväisiä parisuhteissa. Parisuhteen koossa pitävinä asioina voi olla täysin muut tekijät. Ainakin meillä.”

Nimim. Tyytyväinen

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Artikkelikuva Cullan Smith.

Psst! Huono Äiti -ruoat kaupoissa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 35 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

35 vastausta artikkeliin “”En rakasta miestäni. En ole koskaan rakastanut.””

  • Kaktus sanoo:

    Kun biologinen kelloni tikitti ja sitä suurta rakkautta ei elämääni ilmaantunut olin valmis hyväksymään isäksi sopivan miehen. Kolme jo aikuista lastamme ovat antaneet minulle ihanan ja rikkaan elämän. Mies on kulkenut siinä sivussa mukana 35 vuotta. En ole osannut hakea eroakaan vaikka inhoan hänessä oikeastaan kaikkea. Luultavasti tämäkin on jonkinmoinen kulissiavioliitto.