Huono Äiti sai avautumisen:

Tämä avaus on kaikille eronneille, jotka nauttivat elämästä lastensa kanssa.  Se on muistutus siitä, että riippumatta siitä, mitä elämässä tapahtuu,  kenet tapaan, minne menen tai mitä teen, olen vastuussa siitä, että se on paras OMA mahdollinen elämä. Ja se on mahdollista miehen kanssa tai ilman. En tyydy sellaiseen, joka ei sovi elämääni. Että hankkisin jonkun vain jonkun tai koska tunnen olevani velvollinen jatkamaan suhdetta, koska olen jo sijoittanut siihen tietyn määrän aikaa. Olen tehnyt sitäkin, ja se on yksinäisempi kuin yksin oleminen.

OSALLISTU MIELETTÖMÄN REMONTTILAHJAKORTIN ARVONTAAN TÄSTÄ KUVASTA, PÄÄSET REMONTTIARTIKKELIIN! 👇

Teen kaikki tarvittavat uhraukset ja sitoumukset  kun löydän oikean henkilön. Mutta nyt nautin tästä vapaudesta. Pidän elämänvaiheesta, jossa olen. Joten en aio kiirehtiä mitään. En aio lähteä etsimään ketään, jolla on kiire iän takia tai sen takia, etteivät lapseni asu täällä muutaman vuoden kuluttua.

Elämä on hyvä ilman miestä tai naista tai kumppania. Minä teen oman elämäni. Mies voi olla siinä osana, fine, muttei eämäni riipu kenestäkään.

Nimimerkki: Teen oman elämäni itse

Monet ihmiset omaksuvat sinkkuelämän sen tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi eivätkä siksi, että he eivät koskaan löytäneet sitä Oikeaa. Näitä ihmisiä voisi kutsua sydämeltään sinkuiksi.

Sinkkuna eläminen voi tarjota monia antoisia kokemuksia ja etuja, jotka voivat rikastuttaa elämää.

Sinkkuna sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja päätöksissäsi tai elämäntyylissäsi. Voit suunnitella oman aikataulusi, tehdä matkoja spontaanisti ja omistaa aikaa ystävillesi sekä omille harrastuksillesi ilman, että tarvitset ottaa huomioon kumppanin mieltymyksiä.

Sinkkuna olo tarjoaa tilaisuuden oppia tuntemaan itsesi paremmin. Voit tutkia omia tarpeitasi, halujasi ja tavoitteitasi ilman ulkopuolisia paineita. Itsetuntemus voi auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja luomaan tasapainoisen tulevaisuuden. Voit keskittyä oman kasvusi ja kehityksesi edistämiseen.

Kaiken kaikkiaan sinkkuna eläminen voi tarjota vapautta, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja monipuolisiin kokemuksiin, jotka voivat tehdä elämästäsi antoisampaa. Se on aika, jolloin voit keskittyä itseesi ja nauttia monista eduista, joita sinkkuna olo voi tuoda mukanaan.

Pääkuva: Miikka Luotio

 

Lisää nykymodernisoidusta sinkkuudesta voit lukea tästä tutkimuksesta!

 

 


Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Elämän onni ei riipu siitä, löytääkö miehen”

 • sally sanoo:

  Tulin jätetyksi 38 yhteisen vuoden jälkeen. Se oli täysi shokki ja vaikka aikaa on kulunut kohta 1,5 vuotta en ole päässyt millään muotoa yli asiasta. Ymmärrän että onni täytyy löytää itsestä, mutta kaipaan läheisyyttä, toisen ihmisen läsnäoloa ja elämän jakamista. Pelkään ajan loppuvan koska ikä on 65. En haluaisi viettää loppu elämääni yksin, vaan kokea yhteyttä toisen ihmisen kanssa. Yksinäisyys masentaa ja eristää, vaikea viettää vauhdikasta sinkkuelämää, kun ei saa lähdetyksi ovesta ja ei ole ketään kenen kanssa lähteä. Onnelliset he jotka nauttivat sinkkuudestaan eivätkä kaipaa parisuhdetta.

  • Marjatta sanoo:

   Kukaan ei tule kotoa hakemaan. Mene treffipalstoille esim. E kontakti, tee itsellesi profiili ja hae samanmielistä ystävää. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi tapaaminen johonkin kahvilaan. Jos ei onnistu, niin yritä uudestaan. Mitään et menetä.
   Kaikkea hyvää sinulle!

  • Liisukka sanoo:

   Samoilla linjoilla. Olen toisella kierroksella parisuhteessa.

 • Parisuhde merkitsee myös sanoo:

  Kyllä näin pidempään sinkkuna olleena kaipaa läheisyyttä sitä että olisi joku kanssa suunnitella tulevaisuutta tehdä yhdessä asioita. On paljon asioita joita itse kaipaan eron jälkeen. Lapset jäi onneksi minulle ja olen niistä todella kiitollinen jokaisena päivänä. Se että nyt etsisin kumppania ei vaan onnistu koska lapsien kanssa vietän kaiken vapaa-ajan. Silti vaikka elämäni on hyvää ja onnellista huomaan kaipaavani ihmistä joka olisi kiinnostunut minusta ja jakaisi yhteistä elämää.

 • Äiti 74 sanoo:

  Omasta vapaudestaa ei tarvitse luopua parisuhteessa, on myös kummallinen ajatus, että pitäisi asua yhdessä. En tarkoita sitä, että on väärin haluta olla sinkku ja oman onnensa seppä. Ei onnea voi toisen varaan laskea, se on totta, mutta ei ole myöskään väärin haluta läheisyyttä ja ihmistä kenen kainaloon voi käpertyä katsomaan leffaa. Moni tuntuu ajattelevan, että parisuhde ei ole parisuhde ilman yhteen muuttamista ja kaiken jakamista. Ei pidä paikkaansa. Välillä tuntuu, että ihmiset vakuuttelee itseään, että minä en ketään tarvitse, suurin osa ihmisistä kuitenkin kaipaa sitä läheisyyttä, mitä pelkät yhden illan seksi hetket eivät täytä. Millään muulla ei ole väliä, kun sillä, että ihminen on rehellinen itselleen mitä kaipaa elämäänsä ja rakentaa itselleen oman mukaisen elämän. Joskus se vaatii omien uskomusten rikkomista esimerkiksi sen parisuhteen suhteen. Jos et kaipaa ketään se on ihan fine, mutta jos kaipaat, sekin on ihan fine. Älä tee mitään vain sen vuoksi, että kun on tapana tehdä, älä kiellä itseltäsi myöskään onnea toisen ihmisen muodossa, jos sellaisen kohtaat. Elämä voi yllättää ❤️