Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Tyylikkäät alusvaatteet ovat joka naisen unelma ja hyvän vaatekomeron selkäranka. Oikeankokoiset ja hyvin istuvat, silmää miellyttävät alusvaatteet luovat perustan hyvälle kokonaisuudelle, joka lisää itsevarmuutta. Kauniit alusvaatteet ovat erinomainen joululahja naiselle – paketti, jota saaja varmasti arvostaa. Olitpa sitten ostamassa lahjaa ihan vaan itsellesi, puolisolle tai ystävälle niin tässä opas, jota noudattamalla et voi mennä vikaan. Kiinnitä huomiota myös lahjansaajan värimieltymyksiin – valikoimassa on esimerkiksi mitä kauneimpia punaisia alusvaatekokonaisuuksia, jotka sopivat rakkaimmallesi niin juhlaan kuin arkeen.  ❤️

Selvitä koko

Ennen kuin edes harkitset meneväsi ostoksille, selvitä lahjansaajan koko. Tämä voi kuulostaa ehkä itsestäänselvältä, mutta oikeasti, tämä on tärkeä! Kun olet ostamassa lahjaa puolisolle, niin suosittelemme kurkkaamaan koot jostain makuuhuoneen nurkassa lojuvasta luottosetistä. Etenkin rintsikoiden oikea istuvuus on tärkeää, ihan terveydenkin kannalta. Jos olet ostamassa itsellesi lahjaa ja et ole varma, onko ne kiireessä lähikaupasta ostetut rintsikat oikean malliset ja tarpeitasi vastaavat, niin Changeltä löytyy kattava malliopas, jota kannattaa hyödyntää. Changen myymälöissä asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään ja myös verkkosivuilla on asiakaspalvelu, josta voi pyytää apua koon ja tuotteen valinnassa.

Kun haluat välttää alusvaatevalikoimien ihastelun kaupassa tai väärän koon valinnan, voit antaa lahjansaajalle vapaat kädet valita itse omaan tyyliinsä sopivat ja hommata hänelle lahjakortin. Sekin on rakkauden ja välittämisen teko. Miellyttävä alusasu on vaan kaiken a ja o. Changen lahjaoppaan sekä lahjakortit löydät täältä.

Tyyli

Jos tämä kaikki tuntuu vähänkään liian haastavaltalta, niin oloasut tai pyjamat ovat vaihtoehto, joka ei voi mennä mönkään. Näitä jos lahjaksi ostat, niin koko voi olla hiukan helpompi arvioida. Ja kukapa meistä ei haluaisi raskaan työpäivän jälkeen kuoriutua kiristävistä farkuista tai jakkupuvuista ja sujahtaa hienostuneisiin silkkisiin tai mukaviin ja kotoisiin asuihin. Ne ovat varma valinta. Siirry tästä Changen sivuille ja tarkastele valikoimien silmiä hivelevää tyylikkyyttä ja upeita yksityiskohtia.

Koska Huono Äiti ❤️ kauniita, oikeankokoisia ja hyvänlaatuisia alusvaatteita ja pyjamia, arvotaan yhdelle onnekkaalle Huonon Äidin ystävälle vapaavalintainen alusasu- tai pyjamasetti! Kurkkaa Changen lahjaopas tästä ja kerro meille kommenteissa suosikkisettisi, niin olet mukana! Kaikilla Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi vapaavalintainen Changen alusasu- tai pyjamasetti. Voitto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -myymälästä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 14.12.2022 saakka.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia