Äitiys on vaativaa. Sitä ei kuka tahansa osaa. Niin monella tapaa voi mennä vikaan!

Muut ihmiset, varsinkin muut äidit tietävät paremmin kuinka lasta pitää hoitaa. Ja kuinka lapsi pitää pukea. Ja kuinka ruokkia. Ja miten koti pitää sisustaa. Ylipäätään sen miten elämää pitää elää.

Syyllistäminen on äitien kansallisurheilu, joka ylittää valtioiden rajat. Etkö ajattele lastasi yhtään -paheksunta velloo netissä ja leikkipuistoissa.

Eikä syyllistämisen aiheilla ole mitään rajaa. Esimerkiksi se, että postaat lapsesta kuvan kaupassa, voi saada aikaan somemyrskyn, kuten kävi australialaisäidille. Netissä arvosteltiin sekä ostoskärryn sisältö, että se, mitä kärryssä oli. Vaaleaa leipää! Nuudeleita!

Mitä jos kuitenkin tehtäisiin asiat kuten parhaaksi näemme, ja jättäisimme muut äidit rauhaan? Herkemmät meistä eivät kohta uskalla tehdä yhtään mitään, kun ihan kaikesta voidaan arvostella. Oikeasti huono äitiys on jotain aivan muuta kuin einekset tai sekavasti täytetty ostoskärry.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia