Huono Äiti keittää jälkikasvun mielestä yleensä ruokaa nimeltä ”taas tätä samaa.” Taas tätä samaa on ruoka, joka syntyy kun kaupassa ei keksi mitään ja on kiire ja lapset kirkuvat nälkäänsä kitarisat ulkona vilkkuen. Tiedät ehkä tunteen? 

Jotta kenenkään (Huono Äiti mukaan luettuna) ei tarvitsisi tehdä ”aina tätä samaa”, Huono Äiti julistaa täten yhdessä Apetitin kanssa Huonon Kokin pelastuskilpailun!

Paljasta siis paras tosi nopea – siis oikeasti nopea – ei mikään keittokirjojen mukamasnopea  arkiruokaohjeesi, jossa käytät hyväksi pakasteita! Kirjoita se tämän jutun kommenttikenttään.

Huono Äiti valitsee ohjeista parhaat ja julkaisee ne kaikkien iloksi! Eikä tässä vielä kaikki: Huono Äiti järjestää videoidun kokkausnäytöksen, jossa Huono Äiti valmistaa jonkun voittajareseptin. (Ja mitähän siitä sitten tulee muuta kuin sanomista? Toim.huom.)

Kaikkien ohjeensa lähettäneiden kesken arvotaan tämä mieletön mehulinko, arvo 149 euroa!! Kun tällä mehuja surruttelee, vaativinkin simasuu menee kyllä messingille! Lisätiedot.

P1010760

 

Eikä tässä edes kaikki!! Apetin sivuilla voit osallistua myös Apetitin arvontoihin, joissa on palkintoina Opa-höyrykattiloita!! Siis täältäkin sinne sivulle pääsee.

Tämä on kaupallinen yhteistyö, josta on iloa kaikille Huonoille Ja miksei Hyvillekin Kokeille!!

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 143 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

143 vastausta artikkeliin “Paljasta paras 5 min reseptisi ja voita mieletön palkinto!!”

  • kotikokki sanoo:

    kasvissosekeitto/ bataatti peruna yms ja kinkkusuikaleet pannulla kevyesti rasvassa, -kasvikset ei keitetty möhjöks, -mikrosulatus, lihaliemikuuti vesi tilkkaan kattilaan, samalla aikaa suikaleet pannulle, -vesi kiehuu, kasvikset siihen, ja pois ja sauvasekotin, -kinkkusuikaleet ravoineen -mausteet, juusto, -mukiin ja lusikka käteen, ja aikaa keskittyy oikeaan ruokaa kaikilla maha tyytyväisenä jos viel tarvis

  • Ana sanoo:

    Pari paketillista hunaja marinoituja kanasuikaleita fokkipannuun. Kattilaan neljä paketillista Mama kana nuudeleita hautumaan ja oman maun mukaan niitä nuudeli mausteita. Kun kanat valmiita laitan vähän niihinkin sitä nuudeleiden mukana tullutta maustetta ja nuudelit pannulle sekaan ja parin desin purkki ruokakermaa päälle. Sekoita ja nauti! Uppoaa jopa meidän nirsoimalle 🙂

  • Anne sanoo:

    Pinaattikeitto pakasteesta

  • Tuula sanoo:

    Pakasteesta heitetään keittojuurespussi (missä myös peruna valmiina) kattilaan, kuumaa vettä päälle, lihaliemikuutiot x 2 perään. Halutessa kokonaisia pippureita ja pari laakerinlehteä myös. Sillä aikaa kun pakasteet kypsyy kattilassa ruskistetaan jauheliha ja maustetaan se (valmista fondia, pippuria, suolaa jne). Kun juurekset kypsiä, lisätään jauheliha. Ja kun tekee tarpeeksi ison kattilallisen kerralla, saa siitä ruuan seuraavaksikin päiväksi. Kaveriksi ruisleipää ja juustoa ja lasillinen maitoa. On muuten halpa, hyvä ja nopea ?

  • Natisku sanoo:

    Jalostajan purkkilihapullat ja rakettispagetti, porkkanaraaste ja raejuustoa… Joskus on vain pakko mennä mistä aita on matalin ?

  • Pumpukka sanoo:

    Tarvitset:
    Makaroonit
    Graavilohipaketti
    Ruokakerma
    Pakastehernepussi

    Keitä makaroonit, nakkaa loppuvaiheessa herneet kiehumaan, vedet veks. Kiehumisaikana pannulle lohet pariksi minsaksi, sitten makaroonit ja herneet sekaan ja loraus kermaa. Kauanko meni? Vajaa vartti. Eikä oo ruotoja. Skidit tykkää ja jos ei, niin kilo juustoa päälle.

  • Kati Ryökäs sanoo:

    Paista ja mausta jauheliha, kaada sekaan vesi ja makaroni, anna porista hetki, annostele lautaselle, ketsuppia päälle ja ääntä kohti.

  • johanna sanoo:

    Katkispasta. Tuorepasta kattilaan. Keitä vettä vedenkeittimessä. Sillä välin kuori ja pilko sipuli. Kaada kiehuva vesi pastan päälle. Kulota sipuli pannulla. Valuta pastasta lähes kaikki vesi ja heitä sipulin joukkoon. Lisää joukkoon kapriksia maun mukaan ja riittävästi jäisiä katkiksia. Lisää pari lusikallista pestoa ja noin puolen sitruunan mehu. Sitruunaa puristaessa katkikset ovat sulaneet ja lämmenneet eli ruoka valmis

  • VirveH sanoo:

    Kiehuva vesi+ perunasipuli pakaste+juuressuikale pakaste tämäkin+mausteet + nakit/ruskistettu jauheliha/maggara tms. Valmista tulee äkkiä ja taas on ruokakaaos selätetty.

  • Pönttö sanoo:

    Kasvissosekeitto

    1 kg pakastevihanneksia, -keittojuureksia tms.
    4-5 dl vedenkeittimessä kiehautettua vettä
    200 g tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
    2 dl kermaa
    1 löllöliemikuutio
    (paahtoleipää)

    Kypsennä vihannekset valmiiksi keitetyssä vedessä. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää loput aineet ja kiehauta.

    Jos haluat hienostella, voit kuutioida pari palaa paahtimessa paahdettua leipää ja tarjoilla ne krutonkeina.

  • alan ammattilainen sanoo:

    Laita pakasteperunamuusi mikroon. Kattilaan sekavihanneksia ja vettä, levy lämpiämään. Pilko nakit ja heitä toiseen kattilaan, jonka juuri olet asettanut hellalle kuumenemaan. Lisää pakastesipulisilppua, tomaattimurskaa ja kermaa. Ehkä jotain yrttejä mausteeksi. Ruoka on valmis.
    Jos aikaa riittää, niin vaihtelun vuoksi voit keittää pikamakaronia tai heittää ne vaikka tuonne sekaan ja saat aikaiseksi ”padan”.

  • JenniR sanoo:

    Meillä on aina jauhelihaa ja makaroonia, eli legendaarista makaronia ja jauhelihakastike, pussi kermakastike jonne jpaistettu jauheliha. Menee se 10 min mitä makaroonit kiehuu ja pakasteesta kylkeen parsa tai kukkakaalia. Maistuu kaikille ja on lasten herkkua.

  • marjukka immaiI sanoo:

    Kanavokki:paista kanasuikaleet, mausta yrtttisuolalla jne mielesi mukaan, lisää wokkivihanneset. Keitä nuudelit. Jälkikasvulle ketsuppikuorrutteella, aikuisempaan makuun sweet and sour kastike toimii. Nauti!

  • Kati sanoo:

    Munakas, pakastekatkarapuja, kasviksia mitä sattuu löytymään ja aina luotto: pakastettu pilkottu sipuli. Vähän juustua päälle, ehkä jotain kurkkua viereen 🙂

  • Ullis sanoo:

    Vesi kiehumaan. Pilko nakit. Apetit kasvis+perunapakastepussi kiehuvaan veteen. Lihaliemikuutiot ja pari maustepippuria mukaan. Nopea!

  • Jenner sanoo:

    Paista broilerisuikaleet (marinoitu, niin ei tartte pähkäillä mausteiden kanssa), lisää nestettä (kermaa/vettä /kanalientä). Heitä sekaan mitä tahansa Apetit-kasviksia pakkasesta sekä nuudelia. Kiehauta ja anna hautua salaatin teon/pöydän kattamisen ajan. Määriä en anna, kun se niin riippuu perheestä. Meille riittää pieni paketti broileria, kourallinen vihanneksia ja pari pkt nuudelia. Nestettä oman maun mukaan.

  • Mira Karhu sanoo:

    Pakastepinaattia pussi, paista pannulla voissa. Lisää kuohukerma ja 300g siivutettua graavilohta. Mausta sitruunamehulla ja suolalla (jos tarve vaatii). Nauti tuorepastan ja parmesanin kera. Valmistusaika oikeasti 10min 🙂

  • Niina Mäkelä sanoo:

    Pakasteet kasvis-riisisekoitus mikroon nakkien/kinkkusuikalaiden/tonnikalan/jauhelihan kanssa ja avot. Nopeaa, helppoa ja suht ravitsevaa.

  • Paula sanoo:

    Kyllä se meidän paniikkiruoka on aina pakastepinaattikeitto ja keitetyt kananmunat (joita yleensä on valmiiksi keitettynä). Tätä syö mukisematta koko porukka ja aikaa menee tasan niin kauan, että keitto lämpenee. Sillä aikaa lapset viihdyttää itseään kuorimalla ja pilkkomalla leikkurilla kananmunia.

  • Essi Aa sanoo:

    Maustamattomat kanasuikaleet pannulla paistaen,kaveriksi mausteet omaan makuun ja suola! Kun saanut vähän väriä pintaan niin mukaan pussista wokkasvikset ja samassa sulla kiehuu ko suolavesi riisinuudeleille. Heität nuudelit veteen ja samalla levy joka ollut 6:lla ni nollaan ja hämmennät kanaa ja kasviksia ihan näöksi 🙂 sit huuhtelet nuudelit ja viskaat pannulle,VALMIS!
    Meillä menee tää ainakin loistavasti kaupaksi ja on vielä värikäskin ❤️