Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Finnkino.

Kenen on kevään ja kesän aikana tullut ikävä elokuviin? Tietenkin! Tsekkaa tuore tarjonta tästä. 

Mutta uskaltaako sinne leffateatteriin mennä, kun salissa ollaan niin lähellä toisia ja leffaherkut ovat kaikkien kosketeltavina? Lähdettiin tutkimusreissulle Finnkino Tennispalatsiin selvittämään asiaa! Lue tästä mitä kävi:

Jo sisään astuessa kävelimme heti käsidesipisteeseen, joka annostelee aineet automaattisesti. Lattialla on merkkejä ja varoituksia, jotka muistuttavat metrin turvavälin pitämisestä. Lisäksi kassoilla on suojapleksit.

Lipunostoa suositellaan tehtäväksi netin kautta TÄSTÄ LINKISTÄ, jotta tarpeettomilta kontakteilta voi välttyä. Jos et kuitenkaan ole lippua etukäteen hankkinut, aulaan on ilmestynyt kätevät lippuautomaatit, josta saat helposti ostettua lippusi.

Jos olet plekseihin ja käsidesipisteisiin jo tottunut, niin viimeistään paikan valinnassa huomaat, että vielä eletään erikoista aikaa. Finnkino on rajoittanut lipunmyyntiä siten, että jokaisen seurueen välissä on ainakin kaksi tyhjää paikkaa. Lisäksi paikat eivät koskaan ole peräkkäin, vaan ne on pyritty levittämään läpi teatterin, jotta turvaväli säilyy. Lue TÄSTÄ leffojen turvallisuudesta. 

Näin aamupäivästä paikkoja oli paljon mistä valita, joten kerrankin pääsi istumaan ihan keskelle salia. Leffaksi valitsimme lasten (ehkä myös aikuistenkin) suosikin eli Pekka Töpöhännän.

Kun leffavalinta oli tehty, puuttuu elämyksestä enää se elokuvien tärkein osuus: eli leffaherkut! Herkut oli pakattu huolellisesti hyvän hygienian takaamiseksi. Popcornien ja nachojen päälle oli ilmestynyt suojakuvut, joten niitä uskalsi ostaa.

Vaikka koko kevät oli yhtä pitkää kotileffailtaa ja popcorneja tuli rouskittua kerran jos toisenkin, eivät ne palaneet kotitekoiset  popparin vaan vedä vertoja teatterin poppareille…ehkä niissä on jokin salainen resepti?

Irtokarkkihyllyllä hygienian takaamiseksi asiakkaiden pitää laittaa päälle muovihanskat ennen kuin latelee pussin täyteen nameja. Jos luulet, että muovipussin avaaminen on vaikeaa, odota sitä kun pääset avaamaan sitä muovihanskat kädessä…! Onneksi tahdonvoimaa löytyy, kun kyseessä on karkki. Irtokarkkien läheisyydessä oli myös kaksi koria: yksi puhtaille karkkikauhoille ja toinen käytetyille kauhoille. Lisäksi irtokarkkiosastoa desinfioitiin heti käytön jälkeen. Kun herkut on valittu, ne voi maksaa kätevästi itsepalvelukassalle kontaktien välttämiseksi.

Elokuvan alkamisaika tuli sopivasti herkkujen ostamisen jälkeen. Lippu skannataan kätevästä automaatin alle, joten tämäkin on nykyään kontakivapaata. Tämä uusi järjestys sopii täydellisesti meille suomalaisille, sillä nyt sinun ei tarvitse enää tehdä sitä kiusallista nyökkäämistä, kun lipuntarkastaja on skannanut lippusi 😉

Saleja siivotaan luultavasti todella huolellisesti, sillä tyypillinen poppareiden ja kaatuneiden limujen tuoksu ei enää vallinnut sisään astuessa. Suurin hämmästyksen aihe oli valkokankaan koko! Tässä ihan unohti kuinka valtava elokuvateatterin näyttö on….

Suurelta näytöltä katseltu Pekka Töpöhäntä oli oikein hauska ja siitä löytyy huumoria sekä lapsille että aikuisille. Kyseisessä elokuvassa oli myös paljon tärkeitä opetuksia lapsille kuten esimerkiksi se, että on todella tärkeää katsoa tien yli ennen kuin sen ylittää. Arvosanaksi laitettiin ehdottomasti 10/10.

Leffan päätyttyä käytävällä on sopivasti jätteiden lajittelupiste, jossa voitte yhdessä käydä lapsesi kanssa läpi, mikä jäte kuuluikaan mihin roskikseen, jotta he voivat olla koko syksyn mallioppilaita (ja voit yrittää ansaita ’hyvä äiti’ -pisteitä).

Kaiken kaikkiaan leffakokemus oli erittäin kiva! Finnkino oli selvästi pohtinut huolella, miten pitää asiakkaiden turvallisuudesta huolta.

Täältä voit lukea muutkin Finnkinon varotoimenpiteet koronan aikana, kun suunnittelet seuraavaa elokuvareissuasi! Hyviä leffahetkiä!

HUOMIO! 🍿Me saadaan nyt arpoa VIIDELLE 2 kpl Finnkinon superlippua elokuviin 😍 Jiihaa!! Vilkaise tästä tarjonta  ja KOMMENTOI, mihin leffaan menisit! Voi olla ihan sulle ja avecille omaa aikaa, ei tarvitse Pekka Töpöhäntää ihan pakolla valita, jos ei halua 😉

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 117 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

117 vastausta artikkeliin “Yhteisistä hetkistä jää hyviä muistoja”