Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Viking Jalkineet.

Jippii! Taas on se aika vuodesta kun saadaan kertoa näistä Huonon Äidin Sarin lempikengistä ja vielä saamme arpoa loistokkaat kengät!! Lue siis loppuun asti ja ota selvää miten osallistut Huonon Äidin lempparilastenkenkien arvontaan.

Suomen syksyyn ja talveen sopivan lastenkengän pitäisi olla kevyt, lämmin ja täysin vedenkestävä. Ja tämä: Viking Thermo Ultra lämpösaapas voi näyttää kumisaappaalta, mutta se on oikeasti keveä monitoimijalkine liikkuvalle ja ulkoilevalle lapselle. Viking Thermo lämpösaappaat on valmistettu Saksalaisesta BASF Elastopan® polyuretaanista, joka ei kovetu kovassakaan pakkasessa, joten joustavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Valmistustavan vuoksi Viking Thermo Ultra saappaat ovat myös saumattomat, ja siis 100% vedenpitävät. Keveä ja lämmin saapas syntyy ilman avulla, sillä valmistuksessa materiaaliin syntyy miljoonia pieniä ilmakuplia, jotka parantavat lämmöneristyskykyä ja vähentävät saappaiden painoa. Viking Thermo saappaat ovatkin liki puolet kevyemmät ja liki kolme kertaa lämpimämmät kuin vastaavat PVC:stä valmistetut saappaat.

Saappaat ovatkin ihan oikeasti lämpimät: Viking Thermo lämpösaappaiden mitattu pakkaskestävyys on jopa -20°C. Lämpöä ja käyttömukavuutta lisää myös villasekoitevuori, joten erillisiä villasukkia ei tarvita. Saappaiden lesti on Vikingin kengille tuttuun tapaan mukavan tilava ja lapsen on helppo pukea lämpimät kengät itse jalkaan.

Materiaalina polyuretaani on myös erittäin hankaus- ja kulutuskestävää, huomattavasti kestävämpää kuin esimerkiksi PVC, eli saappaat kestävät kovemmatkin leikit ja seikkailut hyvinä. Viking Thermo Ultra lämpösaappaat ovat täydellinen valinta ulkoilevalle lapselle loskasta koviin pakkasiin!

 

Jos teilläkin halutaan pysyä kuivina ja lämpiminä loskassa, kurassa tai hangessa, valitse täältä kengät ja kerro valintasi meille kommenteissa, niin olet mukana arvonnassa! Huono Äiti arpoo kolmelle onnekkaalle Viking -kengät! Arvomme kolme paria Vikingin kenkiä (arvo 79,90 € – 99,90 €) kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken. Osallistumisaikaa on 3.11.2021 klo 23:59 saakka ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Viking varaa oikeuden tarjota arvontavoitot varastotilanteen mukaan. EDIT! Arvonta on arvottu ja voiton veivät Tiia R., Anne-Mari H. ja Elisa K. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille.

Tämä on Huonon Äidin ja Viking Jalkineiden kaupallinen yhteistyö. Huono Äiti ehdotti yhteistyötä Vikingille, koska Vikingin kengät eivät olleet koskaan hajonneet kankaasta eivätkä päästäneet vettä läpi lapsen sukkaan kovassakaan kulutuksessa. Kenkäkumppanivalinta on siis mitä suurimmassa määrin kokemuspohjainen.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 31 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

31 vastausta artikkeliin “Viking Thermot pakkaseen ja lätäkköön”