Kevään huomio: lapset ulkoilevat tällä hetkellä paljon, enemmän kuin ikinä! Eikä ihme, kevätauringossa leikkiminen ja lätäköihin hyppiminen houkuttaa aikuisiakin, kun vaihtoehtona on jatkuva neljän seinän sisällä möllöttäminen. Vaikka koti on aina koti, niin kyllä raikas ulkoilma helpottaa hengittämistä, jopa silloin kun sataa sitä meille perinteistä ympärivuotista räntää.

Hyvä mieli myös pysyy pidempään kun mutalöllöleikkien keskellä ei tarvitse itkeä kastuneita sukkia ja palelevia varpaita, siksi kevätkengät kannattaa valita hyvin. Tärkeä ominaisuus tällä kaudella on luonnollisesti vedenpitävyys, ja moni vanhempi varmasti allekirjoittaa myös ajatuksen, että kurakengät pitäisi olla myös pestävissä. Hyvän ulkoilumielen saa nimittäin pikimmiten pilalle jos joutuu hinkkaamaan mutaa, hiekkaa ja kuraroiskeita rätillä kylppärinnurkassa.

Vikingin lastenkengistä suurin osa on konepestäviä 30 asteessa. Ja tulevat takaisin saman värisinä kuin on ostettukin, eikä harmaina, niin kuin kevätkengillä yleensä on tapana yhden ulkoilun jälkeen. Vikingin kengät ovat tietysti myös vedenkestäviä, eli ei tarvitse pelätä lätäköitäkään.

Vikingin lastenjalkineet ovat muutenkin järkevä valinta kaikille lapsiperheille. Faktahan on, että kestävät ja toiminnalliset kengät ovat järkevin hankinta, myös haastavina aikoina. Vikingin kengät ovat kestäviä, pestäviä, ja vedenkestäviä. Ja kestävät hyvinä jaloilta toisille, joten myös jälleenmyyntiarvo on hyvä! Lisäksi Viking jalkineet pyrkii yrityksenä kestävään kehitykseen. Viking on jäsenenä, ja tukee useita eettisen kaupan, yritystoiminnan sosiaalisen vastuun, ja ympäristön kestävyyden organisaatioita.

Tämä on Huonon Äidin ja Viking Jalkineiden kaupallinen yhteistyö. Huono Äiti ehdotti yhteistyötä Vikingille jo vuosia sitten, koska Vikingin kengät eivät olleet koskaan hajonneet kankaasta eivätkä päästäneet vettä läpi lapsen sukkaan kovassakaan kulutuksessa. Kenkäkumppanivalinta on siis mitä suurimmassa määrin kokemuspohjainen ja Huono Äiti suosittelee Vikingin kenkiä!

Pelkästään Huonon Äidin suositukseen ei tarvitse kuitenkaan tyytyä, vaan nyt sinullakin on mahdollisuus kokeilla kenkiä ihan itse! Tai siis, antaa lapsen kokeilla, ja itse voi sitten huomioida sen, että kehut eivät ole tuulesta temmattuja! Arvomme nimittäin 5 paria Viking Gore-Tex jalkineita (á 90 €) Huonon Äidin lukijoille! Kerro meille kommenteissa kenkien saajan lempipuuha ulkoillessa, ja olet mukana arvonnassa! Arvonnan säännöt: arvontaan voivat osallistua kaikki halukkaat Huonon Äidin kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja nettisivulla. Voitot arvotaan seuraavasti: 2 paria Facebookin, 2 paria tämän nettisivun ja 1 pari Instagramin osallistujien kesken. HUOM! Meidän arvonnoissamme ei koskaan kysytä sinulta luottokorttitietoja ja henkilötietojasi, paitsi voittajalta kysymme yhteystiedot palkinnon toimittamista varten. Palkinnot arvotaan 19.4. ❤️

EDIT! Arvonta on arvottu ja onnetar suosi seuraavia osallistujia: Facebookissa Miia H. ja Terhi S., Instassa Jade L., ja täällä saitilla voiton veivät nimimerkit Hanna ja Hmmmh. Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 200 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

200 vastausta artikkeliin “Viking – lapsesi arvoiset kevätkengät”