Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitu

”Meidän naisten tulisi löytää siskouden voima toisistamme. Ja katit! Olen ollut naimisissa saman miehen kanssa lähes 30 vuotta. Olemme molemmat olleet näyttävä pari. Nyt viisikymppisinä tilanne on muuttunut. Itse alan tuntea vanhenemisen merkit ja huomaan etten enää katseita kerää entiseen tapaan. Toisin on käynyt pitkälle ja hoikalle miehelleni, joka kerää naisten koiranpentukatseet mihin meneekin.

Mieheni on saamastaan huomiosta selvästi innostunut ja olen saanut hänet kiinni naisten kanssa viestittelystä ja pussailusta. Luottamuspulaa ei yhtään korjaa se, että kun menemme yhdessä jonnekin huomaan naisten tuijottavan miestäni (ja mieheni kyllä katselee heitä myös). Kun lähden vessaan, on miehelläni jo seuraa sieltä tullessani. Minulle tulee tunne, että keski-ikäiset naiset ovat kuin hyeenat kimpussa, eikä heitä haittaa yhtään se, että mieheni on varattu.

Oma itsetuntoni valuu koko ajan alaspäin. En ole aikaisemmin ollut mustasukkainen, mutta nyt myönnän olevani. Tuntuu kurjalle päästää mies työmatkoille ja baariin, kun olen nähnyt miten naiset hänen ympärillään pyörivät. Miten tässä voin pärjätä? Mies on nähnyt minut rikkinäisissä verkkareissa mökillä ja huonotuulisena vaihdevuosien rytinässä. Naiset baarissa ovat hehkeitä, laittautuneita ja iloisia. Näen miehessä uuden poltteen, kun minä olen vain se vanha vaimo.

Keskustelut mieheni kanssa eivät ole johtaneet mihinkään hyvään vaan päinvastoin ruokkineet huonoa mieltä kummallekin. Tiedän monien ajattelevan, että syy on mieheni, jos hän pettää. Mutta pidän osasyyllisinä myös näitä röyhkeitä naisia, jotka vikittelevät surutta varattua miestä. Haluaisin liittoni jatkuvan, mutta en siedä pettävää miestä. Mitä teen?”

Nimim. Päivi

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 23 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

23 vastausta artikkeliin “”Vihaan keski-ikäisiä naisia!””

  • mummuvaan sanoo:

    Ukkosi on harmaantuva alfauros, ja käytös lajityypillistä. Voisit olla tyytyväinen siitä, että olet saanut olla alfanaaras 30 vuotta.