Missä asennossa pitäisi puuhailla, jos raskaus on toiveissa?

Asiantuntijoilla ei ole asiasta yhtenevää näkemystä. Olennaisinta on se, että asento ei ole liian hankala. Jos kikkeli luiskahtaa ulos ratkaisevalla hetkellä, menee homma niin sanotusti reisille.

Jotkut asennot saattavat silti olla parempia kuin toiset.

Näitä suositellaan:

Takaapäin, ns. doggy

Asento takaa takaa syvän penetraation ja siinä jaksaa painaa väsähtäneempikin äijä, kun omaa painoa ei tarvitse kannatella naisen yllä.

Lähetyssaarnaaja

Tämä asento takaa läheisyyden, mikä voi rentouttaa ja antaa siinä mielessä etua. Naisen anatomiasta riippuen se voi myös toimia hippaisen paremmin kuin muut asennot, mutta mitään tieteellistä näyttöä lähetyssaarnaajan erityisestä toimivuudesta raskautumisen suhteen ei ole.

Nainen päällä kasvot poispäin miehen kasvoista

Tämä ns. reverse cowgirl -asento voi mahdollistaa optimaalisen syvän penetraation.

pariskunta sängyllä
Kuva Becca Tapert, ylin kuva Kristina Litvjak.

Takaapäin nainen makuulla

Tässä asennossa penetraatio onnistuu varmasti syvälle. Asento on perinteistä doggya läheisempi, joten se voi antaa oman pienen lisänsä tehoon.

Kottikärryt

Hei, ei vauvantekohommien tarvitse olla romanttista nyhjäystä! Kottikärryasennossa nainen on kädet maassa ja mies kannattelee häntä jaloista. Syvä penetraatio varmistuu, ja kenties asennossa kekkalointi kutittelee nauruhermoja sen verran, että lisääntynyt rentous lisää raskauden todennäköisyyttä!

Mutta mikä seksiasennoista on paras? Kuten näistä selityksistä kävi ilmi, yhtenevää näkemystä ei ole ja monissa asennoissa on omat hyvät puolensa.

Vastaus on yksinkertainen:

Naisen lempiasento

Lemppariasento rentouttaa ja lisää nautintoa. Voi myös olla, että lempiasento takaa naiselle orgasmin, ja tutkimusten valossa näyttää siltä, että naisen orgasmi lisää hedelmöittymisen todennäköisyyttä.

On myös olennaista harrastaa seksiä riittävän usein, mutta ei liian usein. Kahdesti päivässä jyystämisestä ei ole hyötyä ja se vain lisää paineita. (Eri asia sitten, jos olette rakastuneet pari viikkoa sitten, silloin ei muuta kuin pysykää siellä sängyssä vaan!)

Tutkimusnäyttö ei tue sitä, että raskaaksi tuleminen edellyttäisi sängyssä pötköttelyä tai jalkojen nostamista seinälle yhdynnän jälkeen. Mutta eipä niistä mitään haittaakaan ole!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia