Rakas ihana pikku vauveliini, joka juuri putkahdit kauhuksesi päivänvaloon ja vanhempiesi odottaville ja antautuville käsivarsille: nyt on sinun aikasi ottaa ilo irti! Ethän halua olla mikään keskivertotietä kulkeva kesy perusvauva? Tietenkin haluat erottua ja jäädä lähtemättömästi ympäristösi mieleen Supervauvana!

Erottuaksesi pinkistä tai vaalensinisestä vauvamassasta sinun tulee olla koko ajan kakankeltainen. Kakankeltaisen värityksen ylt’ympäri pystyt varmistamaan vain kakkaamaalla sinappikakkaa koko ajan, joka paikassa, varoittamatta ja alvariinsa. Muista kiinnittää erityishuomio siihen, että kakkaat kokovartalokakkoja = päästä varpaisiin. Siinä tuore äityliini on ihmeissään kun järjestät tämän supervauvan yllätyksen hänelle kerran tunnissa.

Supervauvana sinun tulee ymmärtää myös keuhkojen voima. Supervauva huutaa täydellä volyymilla yötä päivää ennen ateriaa, aterian jälkeen, ennen nukkumista, nukkumsen jälkeen, ennen kylpyä, kylvyn jälkeen, ennen pukemista ja pukemisen jälkeen. Huuto on aika aseitariisuvaa kun sen tekee antaumuksella esim. 3 kk putkeen.

Supervauvana kehität oman tahtosi välittömästi. Omaa tahtoasi noudatat kieltäytymällä tissistä, pullosta, ja myöhemmin kaikista tarjotuista soseista vaikka tissin tai soseen tarjoaja olisi valmis seisomaan päällään jänikseksi pukeutuneena sinua ruokkiessaan. Ei on ei ja sillä sipuli. Syöminen on luuserivauvoille.

Tavalliset vauvat nukkuvat, supervauvat eivät nuku. Supervauvat valvottavat vanhempiaan sekä koko seutukuntaa ja muistuttavat elävällä esimerkillään siitä, että haudassa kyllä ehtii nukkua. Ja sitä paitsi, silmäpussit eivät kuulu vauvojen sanavarastoon.

Tavalliset vauvat menevät käyrillä, supervauva kehittää heti omat käyränsä painolle, pituudelle, kääntymiselle, ryömimiselle, seisomiselle ja kaikelle sille typeryydelle, jolla lapsia mittaillaan. Ja *****, ajattelee Supervauva ja näyttää pientä keskariaan kaikille normeille, jotka on vain tehty ihmisten mielenrauhaa järkyttämään.

Älä siis tyydy tavanomaiseen vaan ole sinäkin Supervauva! Takuulla vanhemmatkin tykkäävät!

PS. Tää juttu on sun äidilles 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Vauva, älä tyydy tavanomaiseen!”

  • Lapsi parat sanoo:

    Ajattelinkin heti kun aloin lukea etta jos vauva ei syo eika nuku niin ei se kasva ja lopussahan niin taisi kayda. Ei ole supervauva vaan sairas vauva.

  • Refluksilapsen äiti sanoo:

    Jahas, luulin lukevani refluksivauvasta, se onkin supervauva. Täytyy muistaa kirjata vauvakirjaan… Mutta suosittelen tutustumaan myös refluksi termiin, ehkä syytä ja hoitoa ei löydy mutta auttaa kestämään sitä huutoa ja nukkumattomuutta ja syömättömyyttä ja kasvukäyriä…