Seksissä on riskinsä, kuulkaas. On tautivaaraa, on epätoivotun raskauden mahdollisuutta, sydänkin voi särkyä. Ja sitten on vielä penisnyrjähdykset.

Ei tarvitse edes harrastaa villiä BDSM-seksiä, että tällainen riski on olemassa. Perinteinen lähetyssaarnaaja on seksiasennoista toiseksi vaarallisin.

The International Journal of Impotence Research -julkaisussa julkaistussa tutkimuksessa selvitettiin, millainen seksi on vaarallisinta miehille. Irvileuka voisi väittää, että se missä käydään kiksauttamassa toisen miehen vaimoa, mutta tässä tutkimuksessa keskityttiin genitaalien vaurioihin.

Penis voi yhdynnässä vääntyä ja vammautua, auts! 41 % näistä onnettomuuksista sattuu takaapäin lykkiessä, ja seuraavaksi vaarallisin on perus-lähetyssaarnaaja. Riskialtis on myös asento, jossa nainen tai penetroitava partneri on päällä.

Takaapäin asento on vaarallinen siksi, että penis voi osua partnerin lantionluihin. Ekstrariski on paneskella sängyn päätyä vasten, väitetään. Tästä asennosta voi tulla lipsahdus, jossa alempi yksilö pakenee alta ja ylempi törmää peniksineen kovaan sängynpäätyyn. Auts, auts! Turvaksi tarjotaan jo Kikalta tuttua ohjetta: tartu tiukasti hanuriin!

Kuva Jon Asato

Lähetyssaarnaaja taas on riskialtis lattialla: virhesurvaisulla osuu kovaan parkettiin varsinaisen kohteen sijaan! (Onko jollekin ihan oikeasti käynyt näin, herää kysymys…)

Nainen päällä -asennon riskinä taas on se, että emäntä innostuu nojautumaan liikaa jompaan kumpaan suuntaan, ja penis vääntyy ikävästi! Muuten sitä pidettiin turvallisimpana vaihtoehtona.

Yhteenvetona siis: pysykää sängyssä tai seisaaltaan kaukana kovista esineistä. Eikä sitten innostuta liikaa!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia