Iloisia uutisia kaikki sohvaperunat! Liika treeni voi tappaa!

Tutkimuksessa analysoitiin treenimääriä 25 vuoden ajalta. Jos mies treenasi yli 7,5 tuntia viikossa, tuplaantui sydänsairauksien riski.

Erityisen vaarallista treenaaminen on valkoihoisille miehille, mutta eihän tässä kannata turhia riskejä kenenkään ottaa!

Treenaamisessa on paljon muitakin vaaroja. Paikat voivat nyrjähtää tai jopa nilkka murtua. Lihakset voivat tulla kipeiksi. Ehkä lihaksista tulee niin isot että ei mahdu enää vaatteisiinsa tai ehkä edes ovesta sisälle! Voi tulla kovasti hiki ja omasta hiestä voi saada ihottumaa. Voi haista niin paljon hieltä että lapset eivät halua tulla syliin ja puolisokaan ei halua, ja tulee vielä ero! Treenaamisesta tulee nälkä, ja ehkä sitä syö itsensä konkurssiin. Tai sitten syö niin paljon että ei saakaan timmiä kroppaa vaan lihoo. Ja jos saa timmin kropan voi olla vahingossa niin hyvännäköinen, että aiheuttaa auto-onnettomuuksia ja kaikkea. Ehkä sitä tulee liian vahvaksi ja rikkoo kaiken mihin koskee. Tai sitten tosiaan treenaa liikaa ja saa sen sydärin. Parempi jäädä vaan sohvalle lepäämään!

(Oikeasti tutkijat kehottavat jatkamaan liikuntaa. Mutta kohtuus kaikessa, myös treenaamisessa!)

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia