Joskus lahja ei ole vain huono, vaan huonoin lahjan, jota olet IKINÄ saanut. Vaikka olisit pettynyt, voit lohduttaa itseäsi, että lahjan antajalla on kuitenkin toivottavasti ollut hyvää tahtoa…paitsi ei aina.

Tässä 10 kertomusta huonoimmista lahjoista, joita ihmiset ovat saaneet:

1. ”Sain lahjaksi keittiöpyyhkeen… olin 8-vuotias”

2. ”Näin jälkeenpäin katsottuna se ei ollut huono lahja, mutta kun sain 6-vuotiaana joululahjaksi housut, aloin itkeä ja huusin: ”Teidän pitäisi antaa nämä minulle muutenkin!”

3. ”Kun olin 10-vuotias, isovanhempani antoivat minulle joululahjaksi paketoimattoman matkalaukun. Käytännöllisyyden nimissä, he käyttivät sitä matkalaukkua sisarteni käärittyjen lahjojen säilyttämiseen”.

4. ”Kun olin kahdeksan tai yhdeksänvuotias, isoäitini antoi minulle joulukoristeen. Se oli pieni täytetty enkeli, jolla oli vaaleanpunaiset posket ja lankahiukset.  Itkin, koska olin säästänyt rahaa ostaakseni sen hänelle lahjaksi edellisenä jouluna.”

5. ”Eräs exä antoi minulle kihlasormuksen sillä ajatuksella, että käyttäisin sitä kosiakseni häntä. Hän antoi myös tarkat ohjeet kuinka ja milloin minun pitäisi tehdä se, sekä ilmoitti että hän suunnittelee häitämme. Meillä oli kauhea suhde, ja olin suunnitellut eroavani hänestä heti loman jälkeen (jonka tein). En voinut ymmärtää, miten hän kuvitteli että olimme läheskään samalla sivulla, ja kun suhde oli ohi, tajusin sen, mitä kaikki yrittivät kertoa minulle kolmen vuoden ajan – olin väkivaltaisessa suhteessa. Silti, kuka ostaa toiselle sormuksen, jotta voi antaa sen takaisin?”

6.”Sain äitipuoleltani repun, joka oli niin naisellinen, että minua kiusattiin jatkuvasti sen käyttämisestä. Lopetin sen käytön ja kannoin kirjani kädessä tai muovikassissa. Tästä hyvästä sain kotiarestia”

7. ”Entinen vaimoni osti minulle lumikengät jouluksi viime vuonna, vaikka olimme useasti keskustelleet siitä, kuinka en ole kiinnostunut lumikenkäilemisestä hänen ja hänen ystäviensä kanssa.”

8. ”Äitini osti minulle Bluetoothilla varustetun lihalämpömittarin…olen ollut vegaani vuosia.”

9. ”Sain anopiltani lahjaksi kirjan siitä, kuinka kestää kritiikkiä.”

10. ”Hammastahnaa. Ilmeisesti kyse ei ollu pahanhajuisesta hengityksestä, meillä vaan oli hammastahna loppu.”

Toivottavasti tänä jouluna jokainen teistä sai edes yhden mieleisen lahjan. Oli se sitten ihan vaan mukavaa yhteistä ajanviettoa perheen kanssa. Syödään hyvin, ollaan toisillemme ystävällisiä ja nautitaan joulusta. Hyvää joulu toivottaa Huono Äiti -toimitus!❤️

Lähde

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Toivottavasti pukki EI tuonut näitä lahjoja sulle”

  • Alkoholisti(ko?) sanoo:

    En ole alkoholia juonut moniin vuosiin enkä tule juomaan jatkossakaan ja kaikki tietää sen. Sain lahjaksi alkoholia..

  • Aina Ilma N. sanoo:

    Avopuolisoni on ääreist pihi. Se näkyy arjessamme jokaisena päivänä, mitään ei saisi ostaa, mitään ei saisi uusia, eikä työllä ansaituista rahoista saisi nauttia. Syntymäpäivät ja joulu ovat näin puolison näkökulmasta aina niitä päiviä, jolloin koen olevani hänelle täysin merkityksetön. Hän lahjoo lapsiaan, mutta minä en ole lahjan arvoinen. Muistan eritoten joulun, kun hänen kaikki lapsensa olivat meillä sitä viettämässä. Nuorin oli alta kymmenvuotias, vanhin jo täysi-ikäinen ja omillaan. Nuorin jakoi kuusen alla olleet paketit innoissaan, minä vetäydyin keittiön puolelle taka-alalle, sillä tiesin mitä tuleman piti, enkä halunnut kiinnittää siksi pikkuisen huomiota siihen. Mutta koska hän oli nokkela, tuli hän kesken jakamisen luokseni ja kysyi miksi sinulle ei ole vielä yhtäkään pakettia? Eikä niitä tullut ollenkaan. Muut avasivat lahjansa, minä olisin halunnut vain kadota maanpäältä, niin tyhjäksi ilmaksi itseni tunsin. Puolisoani asia ei vaivannut mitenkään. Näin meillä.