Voiko Tinder-kuvaksi laittaa hääkuvan? Näköjään voi, kirjoittaa TinderRinsessa:

Kuka myöntää olevansa Tinderissa? Ei kukaan kunniallinen sinkku ainakaan! Eikä ainakaan varattu. Mutta kyllähän siellä ihmisiä on! Paljon enemmän kuin muissa parinhakufoorumeissa. Oma kokemus on parin vuoden ajalta sinkkuelämää. Kymmeniä tykkäyksiä, kymmeniä matcheja. Laskin (kyllä, pidän kirjaa näistä kuin muistakin tapaamisista, ihan mielenkiinnosta), että olen tavannut tänä aikana viisi matchia livenä. Kahden kanssa tapaaminen jäi yhteen yöhön, kolmen muun kanssa kahteen tai kolmeen eri tapaamiseen, joista osa oli kahdenkin yön pituisia. Ymmärrän hyvin ellei yhden tapaamisen jälkeen enää natsaa. Mutta eikö sitä voi jo päätellä yhdestä kerrasta? Miksi pitää nähdä monta kertaa, monta yötä, monessa eri paikassa?

Tinderissa pystyy hyvin päättelemään, missä läheisessä bailupaikassa matchi tai ehdokas sijaitsee. Kun tietyllä etäisyydellä ilmaantuu uusi kasvo, voi olla melko varma, että ollaan vain lomaa viettämässä, maksimissaan viikon verran. Kun tämä on viesteinkin todettu, silti kiinnostus (toisella, sillä lomailevalla osapuolella) on suuri. Itsellä tulee mieleen, että vaikka silloin tällöin kaipaisikin yhden illan juttua, ei se ajatus edellä kuitenkaan olisi tyrkyllä. Ainakaan parinhakusovelluksessa. Toisaalta, moni on kutsunut Tinderia nimenomaan sellaiseksi paikaksi. Miksiköhän useammalla ystävälläni on sitten tämänhetkinen, vakava elämänkumppani löytynyt nimenomaan Tinderista? Puhutaan siis yhteenmuuttamisesta ja lapsen saamisesta, ei vain muutaman viikon tapailusta.

Millainen mies (tai miksei nainenkin, vaan en seuraa naisia omassa Tinderissani, vaikkakin kokemukset alkavat olla sitä luokkaa, että ehkä olisi syytä seurata myös naisia…) laittaa ei vain yhdeksi vaan useampaan Tinder-profiilikuvaansa hääkuvansa ja kuvan itsestään vaimonsa kanssa? Tinderissa ei ole mahdollisuutta valita hakevansa pariskuntana matchia tai yksittäisenä henkilönä hakevansa nimenomaan pariskuntaa…

Tinderissä tulee usein myös vastaan varattuja miehiä. Vai ovatko he niin sanotusti kohta vapaita? Onko se kenties tarkoituksenmukaista, kiinnijäämisen toivossa? Ehkä miehille ei käy mielessä, että Tinderissa saattaa olla tuttujakin naisia? Hups, jopa tuttuja, varattuja naisia?

Aviomiespalvelua Tinderissa. Ja nyt ei puhuta selvästikään lampunvaihto- tai kaapinkasauspalvelusta. Vaan ihan siitä itsestään. Seksiä tarjolla. Kiinnostaako?

Mitä pitää tehdä tilanteessa, kun on tullut match, ja tapaillaan, ja sovitaan, että poistetaan profiilit Tinderista, ja sitten kun tapailu ei luonnistukaan, mennään takaisin Tinderiin, ja poks, sieltähän se sama tyyppi taas tuli esille! Laitanko yes vai no? Mikä on protokolla? Onko sellaista?

Sait osuman käyttäjän xx kanssa 15.12. Pitkän keskustelun (12 päivää) jälkeen vaihdamme numerot ja sovimme tapaamisesta. Viimeinen viesti: Mitä täällä roikkuu, jos ja kun on johonkuhun tutustumassa. Molempien profiilit ja keskustelu ovat edelleen Tinderissa…

Entä mikä on protokolla, kun se matchi tulee, mutta mitään ei tapahdu? Jossain sanotaan, että naisen pitää tehdä aloite. Jossain taas, että jos mies on kiinnostunut sinusta, niin kyllä se tekee sen aloitteen. Ota siinä sitten selvää, kummin asia on.

Miten silloin tehdään, kun tekee aloitteen, ja saa vastauksen, mutta siihen se sitten jääkin?
Sait osuman käyttäjän xx kanssa 24.12. Minä 24.12.: Hyvää joulua! Xx 25.12.: Kiitos. Hyvää joulua! Keskustelu loppuu.
Sait osuman käyttäjän xx kanssa 20.2. Xx 26.2.: Mikä susta tulee isona? Minä: Kai sitä on jo iso ja vanha. Xx: Pieneltä näytät, onko ikäkriisi? Keskustelu loppuu.

Mitä pitää tehdä tilanteessa, jossa baarissa tapaat Tinder-matchin? Ystäväni neuvoi, tosin vasta jälkikäteen, että siihen nähden osasin toimia ilmeisesti järkevähköllä tavalla: a) olet kuin et tuntisikaan b) menet ja sanot että olet Tinder-matchini. No, luonnollisesti valitsin vaihtoehdon b) mikä tuntui nanosekunnin päästä toteamisesta melko tyhmältä ratkaisulta. Mutta kun toinen osapuoli kysyi ehkä vielä aavistuksen tyhmemmän kysymyksen: oletko laittanut hänelle viestiä Tinderissä? niin ymmärsin, ettei millään ollut väliä, mitä tässä asiasta keskusteltaisiin. Kemiat ilmeisesti kohtasivat Tinderia paremmin baaritiskillä, sillä tuntia myöhemmin vietimme yötä jo mökillä.”

TinderRinsessa

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia