Kaikki erot eivät ole kovin siistejä. Eksää kohtaan voi tuntea vihaa ja suoranaista kuvotusta. Yhteistuumin ja melkein hyvillä mielin tehty ero jättää sekin jälkensä. On ihan normaalia että entistä kumppania kohtaan tuntee vastenmielisyyttä tai jopa ällötystä.

Mutta menisitkö niin pitkälle kuin Spice Girls -tähti Mel B?

Hän nimittäin meni pimpin kuuraukseen tai skrabaukseen, miten sen nyt suomeksi sanoisi. Toimenpide on englanniksi nimeltään vaginal scraping, eli vaginan raaputus. Huh huh, eipä kuulosta houkuttelevalta!!

Pimppikuurauksen tarkoituksena on poistaa eksän jäämät SIELTÄ, mikä voi olla kovinkin puhutteleva ajatus kaikille vaikean eron läpikäyneille eksäänsä ällöäville. Sama koskee tietysti vaikka raiskauksen kokeneita.

Mel B paljasti brittilehti The Guardianille antamassaan haastattelussa käyneensä vaginankuorinnassa poistaakseen kehostaan kaikki muistot aiemmasta onnettomasta parisuhteestaan. Mel B kertoo elämäkerrassaan, että hänen ex-miehensä on hyväksikäyttäjä ja pahoinpitelijä, ja hän halusi teettää toimenpiteen siksi, että ei halunnut ”sen hirviön” olleen viimeinen asia joka hänen pimpissään oli ollut. Siksi hän hakeutui vastaanotolle, jossa hänelle tehtiin lasertoimenpide.


Kuva Sharon McCutcheon, ylin kuva Charles DeLuvio.

Raflaavasta termistä huolimatta kyseessä on siis esimerkiksi pimpin tiukennukseen käytettävä laserhoito. Joissain tapauksissa sen teettämiselle voi olla lääketieteelliset perusteet, mutta eksän jälkien pyyhkiminen pimpistä ei sitä ole. Mel B:n paljastus on johtanut siihen, että nyt lääketieteen ammattilaiset, kuten tohtori Jen Gunter – gynekologi, synnystieteiden asiantuntija, ja The Vagina Bible -kirjan kirjoittaja – joutuvat julkisesti pyytämään että naiset eivät missään tapauksessa veisi vaginoitaan kuorittaviksi.

Vaikka seksistä tai väkivallasta olisi jäänyt mieleen ikäviä muistoja, vaginaan ei jää mitään mitä se ei pystyisi itse hoitamaan pois. Vaginan epiteelikudos uusiutuu täysin 96 tunnissa ja pintasolukko uusiutuu neljässä tunnissa, joten mitään jäämiä eksästä pimpissä ei pyöri. Jos siis tuntuu että haluat poistaa kaikki fyysiset jäljet kamalan tuttavuuden peniksestä, ei toimenpiteisiin tarvitse ryhtyä, taianomainen vaginamme tekee sen itse jo automaattisesti.

Mel B:n ratkaisu voi tuntua ihan ymmärrettävältä, mutta lääketieteellisiä perusteita vaginan laseroimiseen eksän jäämien poistamiseksi ei ole. Toimenpide voi aiheuttaa mm. kipuja ja tulehduksia.

Lähde.

P.S. Jos olet kokenut seksuaalista väkivaltaa, saat apua Raiskauskriisikeskuksesta. Apua erosta selviämiseen löydät esimerkiksi Väestöliiton sivuilta. Hae rohkeasti ammattiapua, jos tilanteesi on vaikea!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia