Siitä puhutaan paljon, että pikkulapsien vanhemmilla ei ole aikaa ja voimia eikä ehkä halujakaan harrastaa seksiä. Teini-ikäisten lasten vanhemmilla tilanne on toinen, mutta mutta…sitten on talo täynnä isoja lapsia, jotka valvovat pitkin yötä eivätkä enää niele mitään ”äiti ja isi ottaa päiväunet” -juttuja.

Miten silloin suu pannaan? Tämä äiti avautuu tilanteesta:

”Mitä sitten kun sitä seksiä lapsiperheessä haluaisikin? Usein on juttua siitä, miten pienten lasten vanhemmat ei todellakaan jaksa ja halua seksiä. Kun lapset käy nukkumaan, on tärkeintä päästä itsekin sänkyyn ja viettää siellä aikaa korkeintaan suklaalevyn ja netflixin kanssa.

Mutta mitäs sitten kun lapset ovat teinejä, eikä vanhemmat ole enää umpiväsyneitä ja energiaa ja haluja oikeasti riittäisi seksiin vaikka joka ilta? Miksi kukaan ei kertonut miten vaikeaa seksin harrastaminen on sitten kun lapset ovat teini-iässä, eivät nuku koskaan ja viihtyvät kotonakin koko ajan?

Jos on vielä pieni asunto, eikä taloa jossa kaikilla on omat kerrokset ja ne teinit kuljeskelee öisinkin…omaa aikuisten rauhaa ei vain yksinkertaisesti ole. Voisi kai sitä koittaa touhuta saunassa jos sellaisen sattuu omistamaan, mutta sekään ei oikein innosta. Jotenkin sitä ei vaan osaa rentoutua nauttimaan seksistä, jos teinit valvovat oven toisella puolella.


Ylin kuva Masaaki Komori.

Tässä olisi liikeideaa hotelleille. Markkinoikaa tuntitaksaista hotellihuonetta avioseksiä varten! Harvoin sitä teininkään vanhemmat pääsevät viikonlopuksi Eurooppaan tai kylpylälomille, mutta pari tuntia lähimmässä hotellissa voisi onnistua helpostikin! Itse ainakin tarttuisin tällaiseen mahdollisuuteen kiljuen!

Voisi huikata teinille, että äiti ja isi menee nyt leffaan/lenkille/kauppaan, mutta oikeasti mentäiskin hotelliin pariksi tunniksi harrastamaan äänekästä seksiä! Ei tarvitsisi olla hiljaa ja varovainen, vaan saisi oikeasti rentoutua ja olla vapaasti!

Olisipa kiva kuulla miten muut teinien vanhemmat on tämän pulman ratkaisseet. Täytyykö se kotona harrastettava seksi oikeasti unohtaa niin pitkäksi aikaa kun lapset muuttaa omilleen? Ajaa vaikka autolla korpeen ja tehdä hommat siellä? Nyt kun aikaa, jaksamista ja haluja seksille oikeasti taas olisi, ei tilaisuutta enää löydykään.”

Nimim. Love hotel

 

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus alla olevalla lomakkeella. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 53 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

53 vastausta artikkeliin “Teinin vanhemmat avautuvat: Emme voi rakastella kotona!”

 • Toisen kierroksen Äiti sanoo:

  Annoin leffaliput ja herkkuihin rahaa 😄 Oli taattu 3-4 tunnin rauha. Jos halusin vielä tunnin enemmän maksoin ruokarahat päälle.

 • Mama sanoo:

  Aamulla, sillon teinit nukkuu 😂

  • Ei helppoa meilläkään sanoo:

   Varmaan toimii, jos vain teinejä talossa, mutta entäs, kun kotona on kaikenikäisiä lapsia? Pienet heräävät kukonlaulun aikaan (ja usein ovat yön aikana ilmestyneet sänkyymme), ja teinit taas valvovat puoleen yöhön asti.

 • Matami-Mimmi sanoo:

  Ollaan onneksi yrittäjiä puolison kanssa ja samassa firmassa, joten voidaan itse päättää työajoista. Meillä sekasin aika on, kun teini on lähtenyt aamulla opiskelupaikkaansa.

 • Elviira sanoo:

  Tehtiin saunaremontti, enkä ole varma onko se uuden saunan taika vai olosuhteiden tuoma pakko, että sauna seksi alkanut maistuu. Sanotaan myös joskus lapsille, että tänään kymmeneltä menette sänkyyn ja iltapalat yms on sitä ennen ohi, koska äiti ja isi haluaa pussailla. Samalla luontaista seksuaalikasvatusta, että äidillä ja isillä on hetkensä, aika monesti lapset myös nukahtaakin yllättäen aikaisin ja meillä on lasten huoneet ns omassa siivessä erilleen meidän huoneesta. T. Kahden teinin ja yhden taaperon äiti 🥰

 • Aamuihminen sanoo:

  Tämä on juurikin näin 🤣 mutta meillä asia on ratkaistu harrastamalla aamuseksiä. Teinit valvoo yöt ja nukkuvat sikeästi jo aamulla ja ainakin puoleen päivään. Mikäs sen ihanampaa kun harrastaa seksiä aamulla hyvin nukutun yön jälkeen. Muutenkin halut hyrrää aamuisin ❤

 • Hyvin onnistuu sanoo:

  Eipä äiti ja iskä siitä ongelmaa tehneet vaikka talossa oli 3 meitä teinejä. Suljettuja ovia meillä kunnioitettiin ja vaikka jossain kohti aloimme tajuta asioita, ei se järkytys ollut. Omakin teini tietää mikä on suljettu ovi eikä tule sisään. Emme mekään ole tehneet asiasta ongelmaa.