Siitä puhutaan paljon, että pikkulapsien vanhemmilla ei ole aikaa ja voimia eikä ehkä halujakaan harrastaa seksiä. Teini-ikäisten lasten vanhemmilla tilanne on toinen, mutta mutta…sitten on talo täynnä isoja lapsia, jotka valvovat pitkin yötä eivätkä enää niele mitään ”äiti ja isi ottaa päiväunet” -juttuja.

Miten silloin suu pannaan? Tämä äiti avautuu tilanteesta:

”Mitä sitten kun sitä seksiä lapsiperheessä haluaisikin? Usein on juttua siitä, miten pienten lasten vanhemmat ei todellakaan jaksa ja halua seksiä. Kun lapset käy nukkumaan, on tärkeintä päästä itsekin sänkyyn ja viettää siellä aikaa korkeintaan suklaalevyn ja netflixin kanssa.

Mutta mitäs sitten kun lapset ovat teinejä, eikä vanhemmat ole enää umpiväsyneitä ja energiaa ja haluja oikeasti riittäisi seksiin vaikka joka ilta? Miksi kukaan ei kertonut miten vaikeaa seksin harrastaminen on sitten kun lapset ovat teini-iässä, eivät nuku koskaan ja viihtyvät kotonakin koko ajan?

Jos on vielä pieni asunto, eikä taloa jossa kaikilla on omat kerrokset ja ne teinit kuljeskelee öisinkin…omaa aikuisten rauhaa ei vain yksinkertaisesti ole. Voisi kai sitä koittaa touhuta saunassa jos sellaisen sattuu omistamaan, mutta sekään ei oikein innosta. Jotenkin sitä ei vaan osaa rentoutua nauttimaan seksistä, jos teinit valvovat oven toisella puolella.


Ylin kuva Masaaki Komori.

Tässä olisi liikeideaa hotelleille. Markkinoikaa tuntitaksaista hotellihuonetta avioseksiä varten! Harvoin sitä teininkään vanhemmat pääsevät viikonlopuksi Eurooppaan tai kylpylälomille, mutta pari tuntia lähimmässä hotellissa voisi onnistua helpostikin! Itse ainakin tarttuisin tällaiseen mahdollisuuteen kiljuen!

Voisi huikata teinille, että äiti ja isi menee nyt leffaan/lenkille/kauppaan, mutta oikeasti mentäiskin hotelliin pariksi tunniksi harrastamaan äänekästä seksiä! Ei tarvitsisi olla hiljaa ja varovainen, vaan saisi oikeasti rentoutua ja olla vapaasti!

Olisipa kiva kuulla miten muut teinien vanhemmat on tämän pulman ratkaisseet. Täytyykö se kotona harrastettava seksi oikeasti unohtaa niin pitkäksi aikaa kun lapset muuttaa omilleen? Ajaa vaikka autolla korpeen ja tehdä hommat siellä? Nyt kun aikaa, jaksamista ja haluja seksille oikeasti taas olisi, ei tilaisuutta enää löydykään.”

Nimim. Love hotel

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus alla olevalla lomakkeella. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 14 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 vastausta artikkeliin “Teinin vanhemmat avautuvat: Emme voi rakastella kotona!”

 • Tyytyväinen sanoo:

  Anteeksi mutta eikö aamut ole keksitty? Siitä vaan hommiin ennen kuin teini herää puoliltapäivin. Ihme vikinää täällä.

 • Nimetön sanoo:

  Joo tuntitaksa hotelli niin voi mennä muiden miesten kanssa sinne,kun kotona ei miestä napostele. Saapahan villiä seksiä muualla.

 • He/koo sanoo:

  Just pikaiset päivä panot ulkosunassa.. Ovi kiinni.. Just ennen äitiii, voinks ottaa sit?

 • Viiden lapsen äityli (Forssa) sanoo:

  Jep. Tuntiseksi hotellit ovat hyviä. Käyn usein mieheni kanssa ja monesti kuukaudessa myös muiden miesten kanssa jotka maksavat huoneen ja saan itse vielä kaupan päälle jälkkäriksi monesti esim. siiderin alakerran baarissa 😋. Siitä on sitten hauska lähteä kepein mielin kotiin.

 • Suhde kärsii sanoo:

  Erittäin tuttua, jokapäiväinen seksi vaihtui joka kuukautiseksi, kun miehen teini muutti taloon. Kun siihen vielä lisätään vauva, niin milloin sitä oikeasti pystyy harrastamaan. Jaksamista ja haluja olisi, mutta aikaa ja paikkaa ei…

 • Hilima sanoo:

  Tuntitaksa hotelli kuulostais hyvältä. Seksiä ilman huolta äänistä ja vapautuneesti, on vain niinä harvoina hetkinä kun teinit on poissa kotoa. Muutoin seksiä on yöllä, pimeässä, hiljaa, peiton alla.

 • Kolme yökukkujaa sanoo:

  Kyllä juu, tuttua on ja kerran se vanhin sitten meidät yllätti. Voi elämä kun hävetti mutta tyttö sano vaan, että anteeksi ja harmittaa kun teidät keskeytin ja läks pois. Oltiin molemmat siinä suu auki, että mitä !
  Eli ei se mikään outo juttu loppupeleissä ole teineille. Kai sitä yrittää viimeiseen asti suojella lastaan asialta vaikka he tietääkin varsin hyvin nämä asiat. 😀
  Toista kertaa ei oo käynyt noin. Mutta hiljaa sitä pitää yrittää olla, olishan se kiva harrastaa ainakin välillä kova ääneisempääkin, olisi ehkä vielä nautinnollisempaa

 • Surullinen sanoo:

  Ei ole ongelma kun seksielämä on lähes kuollut. Yhden käden sormilla saa laskea tämän vuoden seksikerrat. Mies viihtyy paremmin nettiseksin kanssa kuin minun.

 • Kolme teiniä talossa sanoo:

  Tämä! Niin tutuksi tullut ongelma! Kaikilla makkarit samassa kerroksessa ja teinit aina hereillä! Sauna-seksi on meillä hyvinkin tuttua 👌 Onneksi onnistuu edes siellä! Kyllä siinä halut hiipuu, jos kokoajan pitää jännittää, kuka ottaa, ja milloin, kuulokkeet pois korvilta 🙄 Tuntitaksa-hotelli tuntuu todella kokeilemisen arvoiselta idealta!

 • Uusioperhe × 3 teiniä sanoo:

  Me sanottiin mieheni kanssa teineille, että seksi kuuluu normaaliin parisuhteeseen ja rakkauteen. Jos sitä ei harrasta, niin huonosti on asiat. Ja vielä lisäksi, että laittakaa kuulokkeet päähän, jos kovasti haittaa. Hyvin ymmärsivät, vaikka vähän hihityttikin. Suosittelen suoraa, rehellistä puhetta, sillä ei teinit tyhmiä ole 😊

 • Missu sanoo:

  Viikonloppuaamuisin ei teinejä herätä edes atomipommi, joten se on meillä aikuisten lemmenaikaa.

 • Nymfi sanoo:

  Thank God me ei olla miehen ja tämän asian kanssa yksin. Teini on kotona koko ajan, mies ei lämpene ilta-ajeluidealle. Koska on niin lämmin ulkona. Saunassa sekstailu ei tuu kysymykseenkään ja yölläkin oltava niiiin helvetin hiljaa. Teini kuljeksii kämpässä ja on hereillä muutenkin yöt läpeensä. No, on meillä viikon päästä viikonloppu mutta eeehei, eihän silloin(-kaan) päästä ainakaan seksiä harrastamaan kun menoja jo suunniteltu. Alkaa pää voida huonosti. Sekä suhde.

 • Kata sanoo:

  Mun mies tunnusti pettäneensä mua vuoden ajan. Sain kuulla myös, että tuntitaksaisia hotelleja on. Kun vaan kysyy rohkeesti hotellista, isoistakin ketjuista, löytyy. Joten ei muuta kuin naida napsauttelemaan.

 • Mimmu sanoo:

  Oottelen kovasti koulun alkua niin ei tarvi hiljaa harrastaa seksiä😁 hiljaa omassa makkarissa jos teini kotona, kun eihän ne paljoo huoneestaan liiku tai kylppärissä sauna-iltoina (hiljaa)…