Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Taas koittaa aika pikkujoulujuhlan

ja tunnelmat kohoaa myös äitikullan

ja kaapista kaivetaan luottopikkumusta.

Vaan voi kauhistus, voi sitä harmitusta!

Pikkumustahan yksin ei mihinkään riitä

alusvaatteiden tärkeyttä kukaan ei kiistä

mut liiveistä tursuaa ulos kaaret,

tai rinnat, tai vajaaksi kupit on jääneet,

ja kalsarit kaikki on rumat ja risat

eikä sukista jäljellä ole kuin… muistot?

 

On siis aika lähteä alusvaateostoksille, 

nyt löytyy tarjousta Club CHANGE jäsenille.

Kukkaro ei kärsi eikä väliin jää bileet,

sillä Changen Black Weekillä hurjat on alet:

Saat sukkia kahdet hinnalla yhden,

ja -30 % silkkialusvaatteita Limited Edition!

Jäsenille alusvaatteita jopa -50 %, 

Liivejä, housuja, älä missaa tätä!

 

Sillä tämän totuuden tietää ihan kaikki,

myös Pukin Muori ja Tonttu-Maikki:

Pukeutuminen lähtee alusvaatteista, 

oli tilanne juhla tai arjen haaveissa.

Kun alusvaatteet on laadukkaat, istuvat ja kauniit,

on olo hyvä ja vartalo nauttii.

Ei kiristä, purista, tursota tai paina,

vaan imartelee, ja itsetunto on vahva.

 

Oli valinta sitten push up tai balconette,

tai, hipster, camisole vai pitkä yömekko,

Changelta löydät laajan valikoiman,

niin malleja kuin kokojakin, tyylin ikioman.

Klikkaa siis tästä ja hyödynnä edut, 

hanki samalla joululahjat

äidille, siskolle, vaikka koko suvulle,

ja tietysti aina oikeat alusvaatteet juuri sinulle!

Joulumieli valtasi nääs toimituksenkin, ja päätettiin pistää runosuoni sykkimään. Ihan täpinöissään kanavoitiin meidän sisäisiä Eino Leinoja ja Yrjö Jylhiä, eikä ontunut kuin muutamassa säkeessä. Pikkujouluriimin voi lausua runoillen tai vaikka räpätä jos siltä tuntuu. Toivottavasti ei jäänyt soimaan päässä.

Se mitä runolla yritettiin kertoa, on että juhlapukeutumisen a ja o on tietysti hyvät alusvaatteet. Ja hyvät alusvaatteet ovat tietysti sellaiset, joissa kantaja tuntee olonsa hyväksi. Oman tyylisistä ja itseä miellyttävistä alusvaatteista tulee hyvä mieli ja oikean kokoiset ja istuvat alusvaatteet myös imartelevat vartaloa ja korostavat sen ihanuutta. Kun aluskerros on kondiksessa, näyttää pikkumusta tai vaikka housupukukin astetta istuvammalta. Change Lingerien Black Week tarjouksista, niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin, löytyy upeita alusvaatteita pikkujoulukauteen (tai joulupakettiin) jopa -50% Club CHANGE jäsenille, 29.11. asti.

Eikä unohdeta sukkia! Juhlamekossa, oli se sitten lyhyempi tai vähän pidempi mekko, sääret jäävät usein paljaiksi ja ei kuulkaa marraskuisessa yössä enää pärjää ilman sukkahousuja tai sen sellaisia. Changella onkin ihan uusi sukka- ja sukkahousumallisto nyt myymälöissä ja verkkokaupassa. Löytyy sukkahousuja, thermosukkahousuja, sukkia, stay uppeja, pehmosukkia jne., ja myös sukkahousuliivejä eli suspendereita sukille, erityisen viimeisteltyyn fiilikseen! Sukissa onkin koko loppuvuoden eli 31.12. saakka kaksi yhden hinnalla tarjous Club CHANGE jäsenille, tutustu tarjoukseen tästä. Esimerkiksi ihanan lämpimistä pehmosukista saa ilahduttavan joulupaketin ystävälle, ja muotoilevat sukkahousut siloittavat tarvittaessa juhlapukeutumisessa ja ovat myös mukavat päällä!

Ihanan joulupaketin saa muuten myös Aurora-malliston silkkituotteista! 100% silkkiä olevat yö- ja oloasut ovat juuri sitä pientä luksusta joka tekee paremman mielen ihan kaikille, ja tämä juhlavuoden limited edition silkkimallisto onkin nyt tarjolla -30% alennuksella Club CHANGE jäsenille. Esimerkiksi silkkipyjama on varmasti mieleinen lahja (myös itselle!).

Ollaanko siellä puolen ruutua uusien alusvaatteiden tarpeessa? Vaikka pikkujoulupukeutumiseen, tai muuten vaan päivää piristämään? Osallistu siis arvontaan, ja voita vapaavalintainen alusvaatesetti! Kurkkaa täältä valikoimaa, ja kerro meille suosikkisi kommenteissa, niin olet mukana alusvaatesetin arvonnassa. Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden vapaa-valintaisen Change Lingerie alusvaatesetin, ja palkinto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -liikkeestä. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osallistumisaikaa on 12.12.2021 saakka, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. EDIT! Arvonta on arvottu ja voiton vei Anna K. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 58 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

58 vastausta artikkeliin “Tärkein ihminen, joka näkee ihanat alusvaatteesi, olet Sinä”