Rento, kiva, empaattinen, mutta sopivan jämäkkä? Sitähän me kaikki ollaan, eikö!

Nyt astrologit ovat paljastaneet, millaisia eri tähtimerkit ovat vanhempina. Oletko valmis, sillä tässä on totuus – hyvine ja huonoine puolineen…kenties näissä piilee totuuden siemen?

OINAS

Sinulla on oma elämäsi äitinäkin, ja näet mielelläsi ystäviäsi. Se vaan, että sinun on aina pakko kilpailla heidän kanssaan siitä, kuka teistä onkaan paras äiti!

RAPU

Olet äidillinen ja herkkä, mutta samasta syystä ylisuojeleva ja ailahteleva, ai ai.

VAAKA

Olet salliva ja kärsivällinen äiti. Mutta juuri siksi tunnet itsesi muita paremmaksi ja snobbailet lastenkasvatustyylilläsi.

KAURIS

Olet vakaa ja luotettava vanhempi. Mutta olet myös tosikko ja ankeuttaja.

HÄRKÄ

Kasvatat lapsistasi oikeudentuntoisia ja maanläheisiä ihmisiä, mutta itse olet tarkka siitä, kenellä naapurustossa menee parhaiten. Olenhan se minä, olenhan?!

LEIJONA

Leijonamutsina olet hauska ja energisiä, ja lapset viihtyvät kanssasi. Mutta he eivät tykkää ylidramaattisuudestasi!

SKORPIONI

Sinulla on oma tyylisi olla vanhempi, etkä paljoa välitä ulkopuolisista paineista. Mutta eivätpä lapsesikaan välillä tajua mitä oikein meinaat!

VESIMIES

Olet nuorekas ja itsenäinen, ja annat lastesi elää vapaasti. Mutta ettet samalla olisi vähän liikaa kaveri sen sijaan että olisit heille auktoriteetti?

KAKSOSET

Olet ajan tasalla ja energinen. Kenties niin energinen, että koko muu perhe väsyy.

NEITSYT

Olet fiksu, käytännöllinen ja järjestelmällinen. Harmi vaan, että sekä lapsesi että kaverisi näkevät nämä ominaisuutesi niuhottamisena.

JOUSIMIES

Olet seikkailunhaluinen ja opinjanoinen, ja kannustat lapsiasi samaan. Mutta tapanasi on vetää asiat överiksi.

KALAT

Olet empaattinen ja rakastat ehdoitta. Kunnes joku on poikkiteloin, jolloin sinusta tulee passiivis-aggressiivinen.

Että tällaista viisautta tarjoilivat tähdet! Eiköhän lueta vaan tuo eka osuus ja unohdeta jälkimmäinen, siis minä en ainakaan ole yhtään niuho vanhempi! En varmana ole! Säännöt ovat sääntöjä ihan syystä!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia