Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Oriola.

Tiesitkö, että  kollageenivoiteiden levittäminen iholle ei välttämättä kannata, vaan kollageenia tulisi ennemmin syödä.

Toimiiko kollageenilisä oikeasti? Laitoimme testiin!

Haimme Huono Äiti -yhteisön joukosta testaajia kollageeniporeelle, ja halukkaita ilmoittautui yli tuhat! Ilmoittautuneista arvoimme kourallisen kokeilemaan kollageeniporetta itse, ja todelliset tulokset, ilman turhia löpinöitä, ovat tässä:

“Kiitos kollageenituotteen testierästä! Kyllä se selkeästi vaikutti ihoon, tuntui että vähemmän tarvitsi rasvata ja se näytti silti paremmalta, kiinteämmältä ja vähemmän väsyneeltä. Voisin ottaa päivittäiseen käyttöön. Bonuksena huomasin nivelkipujen lieventyneen kokeilun aikana.”

“Kollageeniporetablettien testaus oli mukava kokemus. Ajattelin että jos maku on karmea niin en varmasti pysty juomaa nauttimaan, mutta maku oli raikas ja aamun aloitukseen pirteä jo värinsäkin (pinkki <3) puolesta. Poretabletit oli helppo tapa nauttia kollageeniannos, mielestäni kivempi kuin tabletit tai jauhe! Kasvoissa tarkkailin pienimpiä juonteita, jotka mielestäni katosivat kun iho tuntui kosteutetummalta ja kimmoisammalta kuin ennen. Iho ei ole tuntunut kiristävältä niin kuin ennen.”

“Tuote oli hyvänmakuinen ja helppo. Jotenkin tuntuu että iho olisi ollut timmimpi eikä niin paljon juonteita. Pidempi testiaika olisi ollut parempi. Olen miettinyt tuotteen ostoa.”

”Suosittelen tuotteen käyttöä helppouden ja vaikutustensa vuoksi ja ostaisin sen kaupastakin jos hinta olisi sopiva.”

Ruuhkavuosissa koko elämässä avainsanana on helppous, mutta äideille itseensä sijoittaminen on ongelmallista – vaikka me tottavie ansaitsisimme sen. Ei kuitenkaan huolta, sillä Reformin kollageenipore on hinnaltaan edullinen.

”Maku oli hyvä, tuotetta käytti mielellään. Oli helppo napata osaksi aamurutiinia. Kun tuotteet loppuivat, halusin heti ostaa lisää. Käytän niitä yhä! Tuntuu kuin hiukset kiiltäisivät enemmän, kynnet olleet kunnossa jo aiemminkin, joten niissä ei muutosta. Ihosta on vaikea itse sanoa mitään, auttoiko ryppyihin. Tuskin. Mielialaan ainakin sen verran, että taistelu ryppyjä vastaan on alkanut!”

“Muistin käyttää aktiivisesti noin 3 vkon ajan joka aamu. Joko mun rypyt väheni ja kutistui tai sit vaan en nähnyt niitä enää niin paljon. Joten kyl mä jotenkin uskon et se toimii. Kun nyt taas aloitin uudelleen ni kyl mä luulen et mun iho voi paremmin.
Joten ehdottomasti jatkan kuuria tällä tavalla!!!”

Luonnollisesti saimme myös arvioita, joissa merkittävää muutosta käytön aikana ei oltu huomattu:

“Testipakkaukset kestivät käytössäni noin 1,5 kk ja tänä aikana en huomannut muutoksia ihossani. Ihoni on hyvin kuiva, joka vaatii kosteutusta päivittäin. Sitä en sitten tiedä, että olisiko muutoksia ilmaantunut pitemmällä aikavälillä. Toki täytyy todeta, että jonkin aikaa testijakson päättymisen jälkeen nenästäni alkoi iho kuoriutua, joten s a a t t a a olla että kollageenilla oli ollut jonkinlainen kosteuttava vaikutus, joka luonnollisesti väheni testin päätyttyä. En kuitenkaan varsinaisen testijakson aikana pistänyt tällaisia muutoksia merkille.

Poretabletti oli kätevä käyttää ja makukin oli miellyttävä. Sikäli testiä olisin mielelläni vielä jatkanutkin. Jos testeissä voidaan osoittaa positiivisia muutoksia pitemmällä aikavälillä, niin voisin kyllä harkita tuotteen ostamista.”

”Ihossani en huomannut mitään muutosta tuotteen käytön aikana, valitettavasti. Varsinaisesti ei ole mitään huonoa sanottavaa mutta ei mitään maata mullistavaa positiivistakaan. Muutosta en huomannut oikein missään asiassa.”

Reformi kollageeniporeen sisältämä c-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, ja biotiini taas edistää ihon pysymistä normaalina. Kirsikkana kakussa: Reformin kollageeniporeen kollageeni on kalakollageenia, joita harvat markkinoilla olevista tuotteista sisältävät – eikä se siitä huolimatta maistu kalalle. Erittäin hyvä vaihtoehto siis kaikille, jotka välttelevät naudan kollageenia.

Omaa poredrinksua ei tarvitse myöskään lähteä hakemaan erikoisliikkeistä, vaan voit napata Reformin kollageeniporeen mukaan kauppareissulla monesta ihan tavallisesta kaupasta, kuten Citymarketista, Sokokselta tai Tokmannilta.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia