Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

”Täydellinen perhe-elämä sivusta katsottuna: naimisissa, perheessä on lapsia, hyväpalkkaiset uraäiti ja -isä, hieno talo ja paljon harrastuksia. Vaimon mielestä perhe-elämä (kulissit) on kunnossa. Hän ei halua seksiä miehensä kanssa, näin on kyllä ihan hyvin.

Vaimo ei ymmärrä miten tämä syökään seksuaalisesti viriiliä miestä vuodesta toiseen aivan valtavasti. Kun seksuaalisuus ei kohtaa ja toinen haluaa elää ilman seksiä ja luulee että kyllä se kiltti ihana perheenisä on sinut vaikka seksiä ei olekaan. Eihän se ole pakollinen asia avioliitossa, eihän? Ja eihän mun mies koskaan pettäisi tai etsisi sitä muualta? Ei se kerkeä, sillä on töissä niin kiire ja vapaa-ajalla lasten harrastukset vie ajan.. Ollaan jo reilusti 40+ niin eihän silloin enää seksiä edes tarvitse mieskään… näin on helppo ajatella, ja ajatella että eihän mun mies, mutta kyllä ne muut.

Todellakin se on juuri sun mies jota syö aivan rotan lailla, kun seksiä ei ole ollut vuosikymmeniin ja torjut hänet. Mies ei osaa erota koska ei halua lapsilleen rikkinäistä perhettä… lapset kun ovat molemmille kaikki kaikessa ja nuorimman lapsen saaminen otti koville, siihenkään ei perinteistä seksiä tarvinnut. Tuntuu kuin miestä ei tarvitsisi enää mihinkään kun vaimo on saanut lapset?

Mutta ei huolta! Minä kyllä tyydytään oikein mielelläni viriilin miehesi tarpeet ja fantasiat olen sen tehnyt jo vuosia. Näytätte muuten aika täydellisestä parilta kun tulette kaupassa vastaan, vain minä tiedän todellisuuden.”

Nimim. Autan sun miestäsi

Artikkelikuva Maru Lombardo.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 67 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

67 vastausta artikkeliin “Salarakas avautuu: ”Kun sinä et halua seksiä miehesi kanssa, hän saa sitä minulta””

 • DrPhillus sanoo:

  Seksi nyt vaan on tärkein yksittäinen syy olla tekemisissä naisten kanssa. Toki fiksujen ja vilmaattisten kanssa voi olla muitakin syitä seksin lisäksi, mutta seksiä nyt ei vaan voi korvata _millään_.

  Ja kun suhteessa ”on paljon muutakin”, on aika tekopyhää huudella, kuinka pitää ensin erota. Töitä kuulemma tulee tehdä suhteen eteen, sen haluttoman osapuolen olisi syytä kyllä katsoa peiliin ja ottaa vastuuta: jos ei muuten, avaamalla sitten suhde kumppanille. Suurinta rakkautta! <3

 • Anna sanoo:

  Hyvä juttu. Voihan olla että nainen tietää sinusta ja asia hänelle ok.
  Myös naisella voi olla oma rakastaja jolta hän hakee seksin.

 • Reija sanoo:

  Tai seksiä on kotona, seksiä on muualla. Mun kaverille aikoinaan selvisi vyyhti jossa mies oli naimisissa josta huolimatta puhuttiin mun kaverin kanssa naimisiin menosta ja lisäksi oli ollut heidän 6 VUODEN suhteen aikana ainakin muuta naista. Et höpöhöpö. Toisen naisen osa on se helpoin mutta samalla myös turvattomin.
  Se määrä huomiota jota muhun on kohdistettu ihan arkena sinkkuaikoina ja nyt taas yhäitinä vois järkyttää aika monet ydinperheäidit. Katse aina sinne mieheen eikä syytellä naisia vaikka kirjoitus aika provo olikin

 • Ensimmäinen avautuminen elämästäni sanoo:

  Miehelläni on ”työkaveri” jota on kuulemma kerran yrittänyt kuksaista, mutta ei kuulemma noussut ylös 🙄 siis voi herran jumala mikä VALE!
  Mieheni on joka päivä kyseisen naisen kanssa töissä ja itse olen tässä suhteessa lapsen vuoksi.
  Vihaan miestäni sekä rakastan häntä samaan aikaan, sydämmeni on aivan tohjona ja mielenterveys myös. Päivä kerrallaan tässä mennään hammasta purren ja syvään hengittäen etten räjähdä ja mikä kamalinta, olen alkanut tottumaan koko ikävään elämääni, olen muuttunut aivan turtaksi sisältä, mutta jokainen valhe minkä hän suustaan päästää ja tiedän totuuden saa minun pääni kiehumaan.
  Mieheni ei oikeastaan koskaan ollut kovin seksuaalinen vaikka onkin hyvännäköinen. Minä olen se joka on aina tehnyt aloitteet, mutta itsetuntoni murettua ja inho ja kuvotus miestäni kohtaan eivät todellakaan rohkaise lähestymään häntä seksuaalisesti, ties ketä pannut viimeksi kun oli pois himasta.
  Vihaan elämääni, minulla ei ole ystäviä kun olen elämäni miehelleni omistanut, ei siis ketään kenelle puhua asiasta, olen aivan yksin tämän tilanteen kanssa ja mieheni leikkii tyhmää kuin kaikki olisi ok.
  Rakastan lastamme niin paljon että kidun ja kuihdun tässä suhteessa kunhan hänellä on ehjä perhe, edes leikki siitä kun itselläni sellaista ei ollut.
  Itse en ikinä voisi kuvitella pettäväni varsinkaan tämän kokemuksen jälkeen, sillä kukaan ei ansaitse kokea petetyksi tulemisen tuskaa.

  On meillä ongelmia vuosien saatossa ollut, mutta aina olemme yhdessä pysyneet ja kyllä olen 100% sitä mieltä että olen minäkin osallinen ongelmiimme, mutta silti, ei kukaan ansaitse tulla petetyksi.

  • Nimetön sanoo:

   Toivottavasti luet tämän kommentin. Lapsi ei ole hyvä syy jäädä huonoon suhteeseen. Lapsi ei kuvitelmistasi huolimatta voi hyvin sellaisessa kodissa, jossa äiti voi huonosti. Eroa siis. Eroa, ja sen jälkeen huomaa, kuinka valoisa sinusta yhtäkkiä tuleekaan. Huomaa, miten eron jälkeen jaksatko antaa lapsellesi paljon enemmän, kuin mitä jaksoit aiemmin. Lapsi voi hyvin silloin, kun vanhemmat voi hyvin.

 • tympääntynyt sanoo:

  tuollaset akat sais viedä saunan taakse….