Kaupallinen yhteistyö Dermosilin kanssa

”Pääsin testaamaan Dermosilin ihonhoitotuotteita ja otin tehtävän innolla vastaan, varsinkin näin koko teini-ikäni epäpuhtauksista kärsineenä. Olen aina aikaisemmin kuvitellut, että mitä kuivempi iho, sitä vähemmän epäpuhtauksia. Olen siis niin sanotusti yrittänyt kuivattaa finnejä pois. Käytössäni on ollut vaikka mitä reseptilääkkeitä, jotka ovat olleet niin vahvoja, että lakanoista ja pyyhkeistä on lähtenyt värit. Finnit eivät tosin lähteneet mihinkään. Siksi kosteutus kuivattamisen sijasta kuulosti aika radikaalilta minulle, mutta kun olin siinä pisteessä mitä ensimmäisestä kuvasta voi nähdä, olin valmis kokeilemaan mitä vaan. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on neljä viikkoa. Itse testi on kestänyt jo useita kuukausia.

Aknearvista, joita kuvissa näkyy, minun on turha edes haaveilla pääseväni eroon vielä ainakaan vuosiin. Ne poistuvat ihon uusiutumisen myötä. 

Tässä vielä askel askeleelta, miten kasvoni päätyi siihen pisteeseen, mitä se viimeisessä kuvassa on:

Aloitan ihon puhdistuksen aamuin sekä illoin Cleansing gel -puhdistusgeelillä, josta jää iholle raikas tuntuma, ja tietää, että yön tai päivän aikana iholle kertyneet liat varmasti lähtevät pois. Käytän samaa tuotetta myös meikinpoistoon.

Seuraavaksi puhdistan ihon vielä Clay cleanser -puhdistusaineella. Tuotteen sisältämä savi on tehokasta, ja sitä käytetään monissa ihonhoitomenetelmissä. 

Puhdistuksen jälkeen levitän kasvoille vanulapulla Facial Tonic -kasvoveden.

Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen sulkien ihohuokoset ja rauhoittaen ihoa puhdistuksen jälkeen, ja tekee siitä täydellisen alustan seuraavalle tuotteelle: Carrot oil. Aivan ehdottomasti paras osuus!

Iholle levitettävät öljyt olivat minulle aivan uusi juttu, ja varsinkin epäpuhtauksista kärsivänä öljy kuulosti hyvin ristiriitaiselta sen kanssa, mitä luulin ihoni tarvitsevan. Otin öljyn kuitenkin mielenkiinnolla osaksi rutiinia, en tosin kovin suurin odotuksin. Tuote osoittautui olemaan mahtava lisä, joka toi terveen kiillon iholleni, jota en edes aikaisemmin tajunnut kaipaavani. Ja ei – öljy ei tee ihostasi oranssia, vaikka tuotteen kirkas oranssi väri saattaa ensiksi mietityttää. 

Viimeisenä levitän kosteuttavaa seerumia iholleni, joka ikään kuin lukitsee kosteuden. Hydrating serum -ihoseerumi on hyvin kevyttä ja levittäytyy helposti. Itse taputtelen tuotteen kasvoille, jolloin se imeytyy itsestään. Seerumi on hyvä viimeistely, ja jättää puhtaan ja kimmoisan tunteen iholle. 

Viimeistelytuotteet ovat toimineet itselläni myös täydellisesti meikinpohjustuksena. Meikki levittäytyy kauniisti hyvin kosteutetun ihon päälle, ja saa meikkipohjan näyttämään luonnolliselta eikä ollenkaan paakkuiselta. 

Ihonhoitotuotteita en oikein ikinä uskalla lähteä suosittelemaan kenellekään, sillä ihonhoito tosiaan on hyvin yksilöllistä. Mikä toiselle toimii, saattaa olla huonoksi jollekin muulle. Testaamieni tuotteiden perusteella voin silti suositella niitä kaikille, jotka ovat raikkaan kosteutuksen tarpeessa ja hieman hukassa ihonhoitonsa kanssa.

Kasvoistani otetuista kuvista voi hyvin nähdä, miten iholleni syntyi tuotteiden säännöllisestä käytöstä kaunis ja elollinen kiilto, ja epäpuhtaudet katosivat lähes täysin. Ensimmäisessä kuvassa ihoni on lattea ja täynnä epämääräisiä paakkuja ja laikkuja. Ja ennen kaikkea ne huomion kiinnittävät isot ja kipeät finnit. Oloni on paljon itsevarmempi, kun joku ei ole jatkuvasti kyselemässä että olenko kipeä tai enkö ole nukkunut… Nyt vihdoin viiden vuoden epäpuhtauksista kärsimisen jälkeen opin, että minulle toimii kosteutus kuivattamisen sijasta. Kiitos Dermosilin tuotteiden, ihoni on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Jatkossa aion ehdottomasti jatkaa testaamieni tuotteiden käyttämistä. Ehdinkin jo tilata seuraavan setin!”

Sylvia, 18 vuotta

Haluatko sinäkin tutustua tuotteisiin? Huonon Äidin ystävänä saat nyt Dermosililta jutussa esiintyvistä, sekä muista erityisesti nuoren ihon hoitoon kehitetyistä, tuotteista 15% alennuksen! Klikkaa tänne, nappaa tuotteet ostoskoriin ja käytä kassalla koodi HUONOÄITI, ja säästä selvää rahaa! Koodi voimassa kategorian tuotteissa 24.1.2021 saakka.

Osallistu myös ARVONTAAN, jossa yksi onnekas voittaa kokonaisen kasvohoitopaketin, eli paketillisen Dermosilin nuoren ihon hoitotuotteita! Kerro meille kommenteissa mitä jutussa esiteltyä hoitotuotetta haluaisit ehdottomasti kokeilla, ja olet mukana! Arvontaan osallistuessasi muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 219 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

219 vastausta artikkeliin “Reseptilääkkeet eivät auttaneet akneen, mutta tämä ihonhoito auttoi”

 • Malla77 sanoo:

  Kyllähän mä haluaisin kokeilla kaikkia noita tuotteita! Olen kärsinyt iho-ongelmista 30 vuotta ja olen tosi turhautunut! Mikään ei vaan auta!

 • Verkku sanoo:

  Hydrating ihoseerumia. Koen että ihoni tarvitsisi jo seerumia, mutta en ole vielä kokeillut.

 • Dermofani sanoo:

  Minulla ollut sama puhdistusgeeli ja kaavovesi käytössä jo pitkään. Dermosil tuotteiden ansiosta ihoni on parempi kuin koskaan🥰 Carrot oilia olisi kiva päästä testaamaan!

 • Mape sanoo:

  Dermosilit tuotteet ovatkin osaksi tuttuja. Haluaisin antaa tyttärelleni tuon paketin, sillä hän kamppailee aknen kanssa eikä antibiooteista ole ollut kuin hetken hyöty. Monet hoitotuotteetkin kokeillut.
  Itse haluaisin kokeilla tuota öljyä, sillä kasvojen kosteutusta tarvitsee näin teinin vanhempanakin. Öljyt ovat arveluttaneet aiemmin mutta voisivat auttaa pintakuivaa ihoani.

 • Marikki sanoo:

  Hydrating serum -ihoseerumi

 • Pirkko sanoo:

  Hydrating serum -ihoseerumia

 • Wipe sanoo:

  Erityisesti porkkanaöljyä olisi kiva kokeilla.

 • Make sanoo:

  Seerumi kiinnostaa, sellaista ei ole itsellä tullut ihonhoidossa vielä vastaan.

 • MS sanoo:

  Kasvojen syväpuhdistus ja porkkanaöljy kiinnostavat erityisesti

 • allielisa sanoo:

  hei vau, pakko oli välittömästi käydä tutkimassa dermosilin sivuilla. porkkanaöljy kiinnostaa erityisesti 🙂

 • Milla sanoo:

  Cleansing gel kiinnostaa, voisi sopia iholleni 🙂

 • Kirsikka88 sanoo:

  Haluaisin kokeilla tuota porkkanaöljyä!

 • Hainn sanoo:

  Haluaisin kokeilla tuota porkkanaöljyä!

 • Janina sanoo:

  Tuo carrot oil kiinnostaa! 🙂

 • Heluna sanoo:

  Tuo iho öljy olisi ilo testata.. Jotenkin öljy naamassa ei kuulosta luonnolliselta vaan.. Noh.. Öljytyltä ja hieman ehkä limaiselta…

 • Tonttu sanoo:

  Kasvojen syväpuhdistus olis omalle teinille varmaan erityisesti kokeilemisen arvoinen tuote.

 • Siny sanoo:

  Kasvojen syväpuhdistusta olisi tosi mahtava päästä kokeilemaan 🙂