Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Oletko sinäkin vallaton vesipeto tai rannalla loikoilija? Vai herkeämätön uimavahti tai huippuhauska vesileikittäjä? Oli edessä sitten rantapäivä lasten kanssa tai kuutamouinti kullan kainalossa, harvassa on se äiti joka ei rannalle tänä kesänä tallusta! Ja siksipä aiheena on rantakunto, sillä vielä ehtii!

Kesän kuumimman bikinikropan saavutat kolmella helpolla askeleella, eikä tarvi edes toistoja:

1. Valitse just se uima-asu, joka miellyttää eniten sun silmää. Toiset tykkää yksiosaisista, toiset kaksiosaisista. Joku tykkää vihreästä, toinen räiskyy punaisessa, kolmas haluaa kuosillista ja neljäs sekoittaa pakkaa ja valitsee yläosan eriparia ja alaosan toista paria! Changen kesän uima-asuissa on mistä valita, ihan kaikille. Löytyy yksiväristä punaista, keltaista, vihreää, mustaa… raitaa, geometrisiä kuvioita, hempeää kukkaa, räiskyvää kukkaa, yksiosaista, kaksiosaista, kietaisubiksua, full cuppia, toppia, taita, brazilia, toppia jne. Ihan kaikkea!!

Ja ihan kaikille. Changen uima-asuista löytyy täydellisesti istuvia kokoja kaikille, yläosissakin A:sta M-kuppiin saakka.

Tiesitkö muuten, että jopa kahdeksan kymmenestä käyttää tietämättään vääränkokoisia rintaliivejä? Jos tilanne on rintsikoissa tämä, mitä veikkaatte, onko bikiniyläosien tai kupillisten kokouikkareiden kokotilanne yhtään sen parempi? Oikeankokoisissa kamppeissa tuntuu hyvältä, ja kun tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä.

Jos vähänkin epäilyttää että voisit itse olla yksi vääriä kokoja käyttävistä, niin kurkkaapa Changen koko-opas. Ja jos vieläkin epäilyttää, voit pyytää apua verkkokaupan chatistä, jossa osaava henkilökunta auttaa oikean koon löytymisessä, tai voit ottaa suunnaksi Changen myymälän ja pyytää apua myyjältä. Oikea koko löytyy ammattilaisen sovituksessa vaivatta, ja jo on parempi olla.

2. Pukeudu valitsemaasi uima-asuun ja muista lisätä asusteeksi aurinkorasva. Punainen on tänäkin kesänä IN, mutta niissä uima-asuissa ja rantakamppeissa. Sitäpaitsi grillattu nahka paitsi näyttää myös tuntuu aika ikävältä. Eli suojakertoimet kuntoon!!

3. Tallustele sinne rannalle!

Näin helppoa se oikeasti on, sillä rannalla näkyy ja saa näkyä kaikenlaisissa ja kaiken kokoisissa kehoissa. Varaudu siis hellekesään juuri sinulle täydellisesti istuvassa ja täydellisen ihanassa uima-asussa, aloita etsintä täältä.

Nyt on muuten mahdollisuus VOITTAA juuri sinulle sopivin uima-asu kesän kunniaksi! Osallistu siis arvontaan ja voita vapaavalintainen uima-asu Changen valikoimasta. Kurkkaa kesän herkuimmat uima-asut täältä ja kerro meille minkä uimapuvun tai yläosa+alaosasetin juuri sinä valitsisit rannalle, niin olet mukana!

Arvomme kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden vapaa-valintaisen uima-asun, ja palkinto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -liikkeestä. Arvontaan ehdit osallistua 26.6. saakka, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. EDIT! Arvonta on arvottu ja voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 138 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

138 vastausta artikkeliin “Rantakuntoon hetkessä!! 3 helppoa askelta”